Fransk stil Beklædning

I modsætning til den amerikanske måde at klæde, som er en slags kønsneutral, er fransk stil tøj alle om at se feminin, elegant og klassisk. I mange kulturer, lægges mere på at forbedre ens fysiske skønhed, men for de franske, er iført en god tøj og transporterer sig med den rette attitude, meget vigtigere. For alle de kvinder, der er opsat på at pynte a la den franske måde, er her nogle nyttige tips.
Tips om fransk stil Tøj til kvinder
Enkelhed, raffinement og kvalitet; den franske tror på at holde deres tøj enkel og sofistikeret, så når de overvejer fransk tøj stilarter, holde disse to ting i tankerne. Desuden er det klassiske franske stil tøj i høj grad inspireret af den royalty og adelen, hvorfor det tøj, du vælger, bør være meget raffineret og meget god kvalitet. Faktisk ville fransk klædedragt være ufuldstændig uden inklusive dyre og af høj kvalitet garderobe stykker såsom cashmere sweatre, læder nederdele, høje hæle lædersko, mærkevarer tasker og høje ende bukser.
No Casuals, franske kvinder tror på at klæde sig, de selv fortsætte med deres daglige aktiviteter. For eksempel, vil du aldrig finde franske kvinder med track bukser eller shorts, når du køber deres dagligvarer. Selv mens udklædning henkastet vil de parre deres jeans med støvler eller høje hæle, en sofistikeret look. Så for at få en fransk casual look, kan du gøre det samme. Undgå også baggy bukser, baggy T-shirts, træning tøj og sneakers, som du aldrig vil finde en fransk kvinde støtte sådanne afslappet tøj.
Underspillet look; de franske kvinder tror på tøj, der ser naturlige ud. Fed og farvestrålende tøj, høj prints eller masser af dekorationer er noget franske kvinder undgå opslidende. Så for fransk stil dressing, vælge tøj, der kommer i klassiske form, farve og konstruktion. Neutral farvet tøj er ekstremt populær med de franske kvinder, da de aldrig går af mode, så du kan vælge kjoler sådanne klassiske nogensinde varig farver som brun, bordeaux, grå og marineblå.
Originalitet og individualitet; de franske kvinder kan lide at klæde op i tøj, som gør dem skiller sig ud i en menneskemængde. De tror ikke på følgende mode blinde, de i stedet tror på dressing på en måde, der bevarer deres individualitet og originalitet. Nogle må haves i en kvindes garderobe at pynte franske måde er nederdele, feminine bluser, fancy krop hugging bukser, trenchcoats, bukser dragter og jakker.
Tilbehør Som den franske tror på at klæde sig i høj kvalitet tøj, som er beregnet til alle årstider og sjældent gå ud af mode, så for at se trendy, de bruger tilbehør, såsom den nyeste mode, tasker, tørklæder og sko. Mens valget tilbehør, den franske vælge dem i lyse farver, som står i kontrast til deres valg af farve i tøj. Så kan du gå ind for sko eller tasker, der er sorte, blå eller rød farve. Nogle må have tilbehør for at få en fransk look er mærkevarer ure og solbriller, antikke sjaler, strømpebukser, et moderigtigt broche, perle smykker og bijouteri.
Læs mere på:; Kvinders Beklædning, Beklædning; For at få den perfekte franske look, er det ikke bare fransk tøjstil, som du bliver nødt til at efterligne, men deres fyldes op mening også skal være drukket. Franske kvinder tror i at gøre udgør en sådan måde, at de giver dem en meget naturligt look. Der er ingen brug af uhyrlig farvet øjenskygger, fake suntans, åbenlyst voksbehandlet øjenbryn, hår gelé, osv. Så holde din make up minimal og frisurer stilfuld. Sættes på en rød læbestift som de fleste franske kvinder gør og linje dine vipper med mascara. Og endelig ser tillid, handler fornemme og være imødekommende, for at fuldføre din franske make over.

Funny Pet Navne
Workout Sange
Lædersæde Care
Magnolia Tree
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Transmission Flush
Enkelt håndtag Faucet Reparation
Silky Shiny Hair
Legerum Udsmykning Idéer
Medfølelse for Death
Fransk Etiquette