Frøgræs Typer

En forhave uden en græsplæne, synes frygtelig bare til mig. Men tanken om voksende og opretholdelse af en græsplæne virker som en meget trættende udsigt, specielt hvis man er på kort tid og hjælp. For en un-holdt plæne ser lige så slemt som en absolut forhave. For at løse dette særlige behov, masser af græs hybrider og kultivarer er udviklet, så den enkelte at vælge som pr deres krav og behov. Frøgræs typer kommer med deres egne kendetegn, hvilket gør dem perfekte til forskellige behov.
Frøgræs Typer
Græs er en urteagtig plante med smalle blade og hver vinge voksende direkte fra jorden eller base. De forskellige arter af græs tilhører forskellige familier som Græsfamilien, Cyperaceae og Siv-familien. Græsser, der anvendes til græsplæner, græs, pitch eller felt Alle tilføjelser enten en pryd og nytteværdien. Således mange frøgræs typer er tilgængelige der passer til forskellige krav; grove græsser til meget finere, blødere græs. Læs mere på græs voksende tips.
Græs Typer; Grass typer er klassificeret som pr deres klimatiske egnethed. Derfor er det meget vigtigt at forstå de klimatiske forhold for din placering. Mængden af ??regn, tørke eller varme varighed, snefald eller frost og vanding tilgængelighed spiller en rolle i beslutningen om, hvilke typer af græs. Græs er stort set klassificeres som følger:; Warm Sæson: Denne type græs overstiger godt med masser af varme og sollys, men en tendens til brun, når temperaturen falder. ; Cool Sæson: Som navnet antyder, de gør godt i kolde vintre, med regelmæssige mellemrum af regn, men trives ikke i meget varmt vejr. ; Transitional Område: Denne type er normalt en kombination eller en blanding af de to ovennævnte. ; Varm SeasonCool SeasonTransitional Zone; BuffalograssPerennial RyegrassThermal Blue; CarpetgrassAnnual RyegrassTall svingel, ZoysiagrassKentucky BluegrassPerennial Ryegras, BahiagrassRed FescueZoysiagrass, BermudagrassBentgrassKentucky Bluegrass, St. AugustinegrassRough BluegrassBahiagrass
Frøgræs Plantning; Når du har besluttet sig til, græsfrø type, er det tid til at forberede græsplæne til såning eller udsæd frø. Brug frø er den billigste måde at dyrke græs i forhold til andre metoder. Arbejde med frø sælger at bestemme mængden af ??frø. For mindre områder, kan man sår frø af sig selv, men større rum, enten har brug for udstyr eller personale hjælp.
Tidspunktet for såning er bestemt af den type af græsfrø. Till jordens og ændre pH balance eller fertilitet ved at tilføje de nødvendige gødning eller organisk kompost. Niveau jorden ved at fjerne alle jord klumper eller grus. Scatter frø, kan man gøre det med hænder eller bruge en mekanisk frø dispenser. Scatter jævnt, for meget trængsel eller udtynding vil resultere i en ujævn vækst. Når frøene er spredt, rake let til at dække og endelig kompakt frøene. Det er tilrådeligt at barkflis med halm og vand, for at fremskynde spiringen processen. Græs kviste vil spire inden for en uge eller deromkring.
Læs mere på:; Hvornår Plant græsfrø, Lawn Care, sprinkleranlæg, voksende græs og behov regelmæssig vanding, og rettidige gøde, luge og klipning. Mens valget frøgræs typer man skal betale gode opmærksomme på den påtænkte anvendelse, klima og miljø (temperatur, nedbør og eksponering for sollys) tilpasningsevne.

Dripping Faucet Reparation
Christian Dating Regler
Formel Dress Kode
Shamrock Tatoveringer
Fjernelse af Popcorn Loft
Chrysanthemum Tattoo
Cedertræ Tree Information
Grout Stain
Samtale Emner
College Party Temaer
Funky Bedding