Front Wheel Alignment

Hjulsporing i en bil refererer til justering af hjulet vinkler på en sådan måde, at de er lodret mod jorden og parallelle med hinanden. Disse justeringer er foretaget for at sikre, at dækkene længe, ??og bilen bevæger sig fremad i en lige linie, mens man kører på en lige og nivelleret vej. Når der er uventet slitage af metodetrin eller bilen glider væk til den ene side eller vibrationer ved styrestedet, mens man kører meget hurtigt, er det en indikation af, at hjulene skal tilpasses korrekt.
Det er altid bedre at få en forhjul tilpasning jobbet gjort fra en bil butik eller et dæk specialist. Selvom processen ikke er meget hård, er der vis mængde grundlæggende viden der kræves for at tilpasse bilen hjul tilbage til deres ideelle position. Hjulsporing kræver tre målinger – tå, camber og caster. Alle disse er nærmere beskrevet nedenfor.
Grundlag Forhjul Alignment Vilkår Forklaret
Caster, Caster er defineret som kipning af den øverste punkt på aksen af ??bilen styring. Den hældende er enten bagud eller fremad set fra siderne af bilen. En fremadgående hældning er angivet ved en negativ (-) tegn, mens en tilbagestående tilt er angivet ved en positiv (+) tegn. Iført af metodetrin er ikke påvirket af hjul, men det sikkert påvirker styreapparatets retning kontrol. Karosseriet skal holdes på sit forudbestemte højde som det har en indflydelse på hjul. En positiv hjul er et resultat af bilen baglygter er lavere end den normale højde. I tilfælde af bageste side af bilen er højere end den normale højde, forhjulsophæng viser en mindre positiv caster. Hvis der er en forskel mellem hjul værdier af to hjul, starter hjulet trækker i retning af bilens centrum. Dette gør bilen tendens i retning af side, der har en lavere hjul værdi.
Camber, Vinkling af hjulene fra lodret set fra bilens front, er kendt som camber. Hvis hjulene vinklen indad fra toppen camber værdien er negativ (-), mens værdien er positiv (+), når hjulene vinkel udad fra toppen. Retningsbestemt kontrol samt slid på dækkene er berørt af camber indstillinger. Hvis camber er en for meget på den positive side, dæk så suspension dele vil slides hurtigt. Høj negativ camber vil bære metodetrin samt ophængningssystemer på indersiden. I tilfælde af forskellen i camber værdi for to dæk, der er side-by-side er mere end 1 grad, vil det resultere i bilen bliver trukket til side, som har en højere positiv camber.
Tå; Toe måling definerer, hvor meget forhjulene har tændt indenfor eller udenfor fra en lige position. Hvis hjulene har tændt udenfor, tå værdien er negativ (-), og når hjulene er vendt på indersiden, den tå værdien er positiv (+). Normalt er værdien af ??tå er kun en brøkdel af en grad. Tå sørger for, at hjulene kører parallelt med hinanden, når bilen er i bevægelse. Styretøj ubalance og hurtig bære dæk er mulige resultater af en defekt tå justering.
Hvordan man gør en Front hjulsporing
Det er altid anbefales at få en forhjul tilpasning jobbet gjort af en professionel, da det kræver en vis mængde teknisk viden og visse særlige udstyr så godt. Dog kan den metode nedenstående blive brugt til at re-justere forhjul til en vis grad. Det skal kun stilles for mennesker, der har grundlæggende viden om biler. ; Til at begynde med, sørge for to PU type plastikposer og en laser pointer. ; Park bilen på en flad overflade og placere en plastikpose bag hvert forhjul. ; Posen hjælper med at holde hjulet på et minimum friktion stilling til justering formål. ; Omvendt bilen en lille smule for at få både forhjulene på plasticposer. Juster bilen styring til sin oprindelige lige position. ; Ved hjælp af en laser pointer, justere strålen fra dækkets forkant til den bageste kant i en lille smule nedad, således at bjælken ligger på jorden og danner en vinkel. ; Gentag processen for de øvrige hjulet for at få den samlede tå vinkel. ; Der vil være en justeringsskrue under bilen hjulet, der skal løsnes. Juster stang pr krav til enten øge eller mindske tå vinkel. ; For biler med en back firehjulstræk, er den ideelle vinkel 0, men vinkel forhjulstræk biler skal beregnes og tilpasses i overensstemmelse hermed. ; Front Wheel Alignment Omkostninger
Hjulsporing omkostninger indebærer først og fremmest arbejdskraft udgifter og deraf følgende omkostninger adskiller sig fra sted til sted afhængigt af levestandarden i det pågældende område. Der er flere dæk centre og bil butikker som giver forhjul tilpasning tjeneste, hvis enkeltheder kan findes online eller i nogen business directory. Forhjulet Tilpasningen omkostninger varierer fra US $ 30 til US $ 70, afhængigt af området. For folk der ønsker at tilpasse alle fire hjul, kan dækkets tilpasningen omkostningerne være et sted mellem US $ 50 til US $ 100, igen afhængig af området.
Læs mere på:; Front End Tilpasningen Udgifter, Bil reservedele, reparationer, information om, hvornår de skal gøre en forhjul justering af bilen vil blive ydet i manualen. Generelt, tilpasning, der skal gøres en gang om året eller efter hver 10.000 miles bilen kører, hvis dette sker forinden. Moderne biler har en fordel, da de kun kræver en tå tilpasning og ingen hjul eller camber justeringer.

Magnolia træsorter
Fine Dining Etiquette
Ice Maker Ikke i orden
Volleyball Quotes
Radiant Cut Engagement Rings
Teddy Bear Tatoveringer
Maori Symboler
Kræft Tatoveringer
Fastgørelse Wall Idéer
Kniv Care
Sweet 16 Birthday Party Idéer