Fryser Temperatur

Kølelagre af fødevarer i køleskabet er en populær metode til bevaring, at vi alle er fortrolige med. Køleskab (eller bare køleskab) er konfigureret med en varmepumpe, der gør funktionen med at overføre varmen fra indersiden af ??enheden til det udendørs miljø. Temperaturen indeni køleskabet er lavere end omgivelsestrykket (eller værelse) temperatur, sædvanligvis en lidt højere end frysepunkt vand. Mens, ett enhed fastholdes på temperaturer lavere end frysepunkt vand kaldes en fryser.
I dagens køleskab modeller er lille rum fryser normalt inkluderet. Men du kan også vælge separat fryser enheder. Uanset hvad, indstilling af anbefalede fryser temperaturen er af allerstørste betydning for at holde fødevarer friske uden at ændre deres smag. Ellers kan fødeemner eksponeret for inkonsistente eller utilstrækkelig temperaturområde bliver drikkelig til forbrug. For at undgå et sådant tilfælde, skal du være bevidst om den gennemsnitlige anbefalede fryser temperatur og skridt for at gøre temperatur justeringer. Du kan læse mere på mad præservering.
Ideal Fryser Temperatur
Næsten alle fødevarer indeholde bakterier og andre mikroorganismer. Fastholdelse dem en gunstig temperatur fremmer væksten af ??bakterier, som igen producerer giftige stoffer. Det er her, kølerum kommer i billedet. Ved at holde fødevarer i køleskab, er mikrobiel vækst langsommere, mens frysere effektive til at stoppe bakterievækst og multiplikation. For at få denne effekt, er vi nødt til at overvåge temperaturen indstillinger af køleskab eller fryser. Så hvad er den anbefalede fryseren temperatur? Den gennemsnitlige fryseren temperaturområde er 0 grader F (-18 grader C) eller lavere. Mens, den korrekte Temperaturområdet er 40 grader F (eller 5 grader C) ved køleskabe.
Sådan Set Fryser Temperatur?
Som allerede nævnt, fødevarer opbevares i en forkert fryser temperatur ændrer deres tekstur, aroma, smag, næringsindhold og endnu vigtigere, at fødevaresikkerheden ved de oplagrede dele. Således tidskrævende fødevarer, der er bevaret i en ideel temperatur er ikke kun godt for smagen, men det er afgørende for vores sundhed. Pr. mad eksperter, for hver 5 grader stigning i den ideelle fryseren temperatur, tilstrækkelig tid, hvor maden kan opbevares er reduceret til halvdelen. Også en meget lav indstilling fører til is buildups, der reducerer fryser plads.
Instrumenteringen og temperatur knopper kan være forskellige for forskellige fryser modeller. Derfor, før du prøver dine hænder om indstilling af fryseren temperatur, skal du sørge gå gennem brugermanualen leveres af producenten. I de fleste enheder er temperaturen drejeknappen numerisk markeringer fra 0 til 10. Du kan justere knappen og holde den på 3, hvilket er en standard niveau for størstedelen af ??fryseren modeller. Men hvis du har kød elementer i det, kan du overveje at sænke temperaturen til en koldere indstilling. Tværtimod er en koldere temperatur lavere niveau end 3 ikke nødvendigt, hvis du stuff masser af fødevarer i fryseren. I sådan en tilstand, holder hver post fungerer som en IcePack og den tilstødende dem kolde. Læs mere om opbevaring af fødevarer.
Så det handlede om justering af fryseren temperatur. Man behøver ikke at være meget flittig med hensyn til nøjagtig temperatur vedligeholdelse. Ikke desto mindre, overvågning og bevare det på korrekt niveau vil øge holdbarheden af ??fødevarer, samt holdbarheden af ??dit hjem apparat. En nem måde at kontrollere fryser temperatur med et termometer, som du kan holde mellem to frosne varer. Se læsning, og du kan forstå, om din fryser temperaturen falder inden den ideelle område eller ej. Derfor ændre indstillingen, indtil du får den ideelle fryseren temperatur.

Pin Up Girl Tatoveringer
Ice Maker Ikke i orden
Easter Egg Hunt Idéer
Christian Citater og ordsprog
Søger din ægtefælle Snyd
No Sy Puder
Irske Tatoveringer for Mænd
Røgdetektor bip
Dyrkning Vandmelon
Begravelse blomsterarrangementer
Trimning en Beard