Funky Bedding

En kedelig værelse, fyldt med ubrugelige ting spredt over det hele og en attraktiv strøelse er sikker på at gøre dig søvnig og keder, så snart du går i. Nå, er det tid til at krydre dit værelse. Må ikke bekymre dig, er det ikke vil være en bekostelig opgave, som du måske undre. Hvis væggen maling og møbler er i ganske godt stand, så alt hvad du skal gøre er at arbejde på sengetøj. Sengetøj spiller en stor rolle i udseendet af et soveværelse. At have det i nogle funky nuancer er den nemmeste trick til at konvertere en kedelig værelse i et livligt område. Lad os gå videre til kende om nogle funky seng idéer, der kan implementeres i soveværelset for piger eller drenge.
Bedste Funky Bedding Idéer
Gå efter dyreprint, En af de mest funky sengetøj sæt er dem, der kommer i dyreprint. Nå, det være sig en drengs værelse, der skal have en fed udkig strøelse eller en piges soveværelse, som kræver en delikat touch, kan du finde både i dyreprint. Gå efter tigeren udskrifter, der er perfekte stykke funky sengetøj til drenge. Piger kan vælge de ekstremt smukke og feminine ladybug prints. Du kan også få en oval tæppe der ladybug print. Tilføj mariehøne kapper til at komplimentere denne funky senge til piger. En hele tiden ramt dyreprint, at drenge og piger både kan vælge er zebra print. Det fornemme sorte og hvide zebra mønster vil give en fantastisk at se til dit soveværelse. Par med sorte og hvide tæpper og smide puder. Glem ikke at tjekke ud leoparden strøelse, der er lige så funky og mest stilrene at pynte din seng. Piger kan tilføje seng nederdel med gepard print, der vil rette komplimentere senge. Du kan også få puder og tæpper i geparder prints i combo med leopard sengetøj. Her er nogle moderne soveværelse udsmykning idéer.
Vælg en ensfarvet base, Tja, hvis du tror, ??at de stykker fyldt op med design og mønstre er de eneste »i ting ‘, så du tager fejl! Lad mig fortælle dig, at solide farver er også temmelig populær og hjælpe dig har lige funky seng lige der til at peppe dit værelse. Har de basale ark i solide farver efter eget valg. Må ikke klæbe til fælles nuancer, vælge noget andet. Det er tid til at eksperimentere med nogle flashy og dristige farver. Har de ark eller dynebetræk og tæpper med fed farve og tilføje designer puder til sengen og sted pyntepuder på tæpper at fuldføre senge sæt. De designs hovedsageligt skal være i farver koordination med arkene. Du kan også have plain gardiner i samme fed farve som den, der anvendes til strøelse og tilføje designer valenserne at have et helt funky ud seng. Du kan få grøn, blå, pink, rød, sort, brun eller andre lignende farver til basen. Du kan også have funky seng dyner i samme solide farver til kollegiet senge.
Sats på Trendy Udskriver; Hvis der retro funky strøelse er, hvad du planlægger dit soveværelse, så bare vælge den rigtige mønstre og fikse op i soveværelset. Fed eller tynd hvirvler er blandt de mest populære senge prints. Du kan gav store fede prints i stærke farver på en lys base, en fave af mange hunner. Striberne er ikke så sker, men valgte i rigtige farver og parret med almindeligt pyntepuder, puder, tæpper, Shams og bed nederdele kan gøre en attraktiv kombination. En anden funky strøelse idé er at gå for prikker. Nå, husk ikke at vælge dem i små prikker, gå til ekstra store prikker. Du kan også købe sengetøj i zigzag print med miks af prangende farver, perfekt til kollegieværelse sengetøj. Tro mig, ser det så livlig. Læs mere om luksus sengetøj.
Tilføje disse stykker funky strøelse til dit soveværelse indretning er en ultimativ idé. Hvis du ikke er på et stramt budget overveje at ændre gardiner så godt, at have en komplet pakke klar til at fikse op dit værelse.

Hvornår skal man skifte tændrør
Kræft Tatoveringer
Sjove ting at sige
Ægteskabelig Adskillelse
Monroe piercing
50 års fødselsdag Jokes
Laser Tattoo Side Effects
Værelse Farveskemaer
Alpeviol Plant Care
Kone Gave Idéer
Bedste fugtighedscreme til tør hud