Funny Bryllup Sange

De fleste bryllup sange handler om kærlighed, at være i kærlighed og evig kærlighed. Hvis du har været for mange bryllupper ville du vide dette meget godt. Sjove bryllup sange er en fin måde at tilføje et strejf af humor til den meget melodramatiske begivenhed. Det er en genial måde at få mennesker sammen og gøre ceremonien en mindeværdig én. Så hvis du har været på udkig efter sjove bryllup sange at gå ud til eller sjove bryllup sange at danse til, her er en sjov bryllup sange listen.
Funny Bryllup festsange
Hokey pokey – Ray Anthony
Sæt din venstre fod i,; Din venstre fod ud,; Din venstre fod i,, og ryst det hele handler om.; Du hokey pokey, Og vende dig rundt.; Nu sætter din højre fod i,; din højre fod ud,; højre fod i; Så du ryste det hele om., Og så behøver du hokey pokey; Drej dig rundt,; Det er, hvad det hele handler om.; Du lægger hovedet i,; Du sætter dit hoved ud,; Læg dit hoved i,, Og bang det hele om.; Har hokey pokey, Og vende dig omkring.; Det er, hvad det hele handler om.; Lad os gøre hokey pokey!; Let’s Do hokey pokey!; Let’s Do hokey pokey!; Det er, hvad det hele handler om.
Jeg ønsker at dyrke Old With You – Adam Sandler
Jeg vil gerne gøre dig smil,, Når du er ked af det.; Bære dig rundt, når din gigt er dårligt.; Alt hvad jeg ønsker at gøre,, Er blive gammel sammen med dig., Jeg skal nok få dig medicin; Når din mave smerter.; Byg du en brand, hvis ovn pauser.; Åh det kunne være så dejligt,; growin ‘gamle med dig., Jeg vil savne dig, kysse dig,; Giv dig min frakke, når du er kold., Har brug for dig, foder dig.; Endda lade du holder af fjernbetjeningen.; Så lad mig gøre det retter i vores køkkenvask., Sætte dig i seng, når du har haft for meget at drikke.; Åh jeg kunne være den mand,; Hvem bliver gammel sammen med dig., Jeg ønsker at blive gammel sammen med dig.
Hey, Good Lookin ‘- Hank Williams
Hey, hey, god lookin ‘,; Whatcha fik cookin’? ; Hvordan har omkring cookin ‘Somethin’ op med mig? , Hey, sød baby,; Synes du ikke, måske, vi kan finde os en helt ny opskrift? , Jeg fik en hot-stang Ford og en to-dollarseddel, og jeg kender et sted lige over bakken. ; Der er sodavand og Dancin er gratis,, så hvis du ønsker at have det sjovt at komme sammen med mig. , Hey, god lookin ‘,; Whatcha fået cookin’? ; Hvordan har omkring cookin ‘Somethin’ op med mig?
Jeg er frie og klar,, Så vi kan gå støt. ; Hvordan har om Savin ‘al din tid for mig? ; Ikke mere lookin ‘, og jeg ved jeg har været tooken, hvordan handler om keepin “steady selskab?
Aretha Franklin – I Say A Little beder for jer
Det øjeblik, jeg vågner op, før jeg sætter på min makeup, jeg sige lidt beder for dig, mens kæmning mit hår nu,, Og spekulerer på, hvad kjole at bære nu,, jeg siger en lille bøn til dig
For evigt, og altid vil du bo i mit hjerte, og jeg vil elske dig, evigt, og altid, vi aldrig vil en del af; Åh, hvor jeg elsker jer, sammen, for evigt, det er hvordan det skal være; At leve uden jer ; Ville kun Meen heartbreak for mig.
Jeg løber på bussen, kære,, mens ridning jeg tænker på os, kære,, jeg siger en lille bøn til dig.; På arbejde, jeg har lige tage tid, og gennem hele min kaffepause-tid,, jeg siger en lille bøn til dig.
For evigt, og altid vil du bo i mit hjerte, og jeg vil elske dig, evigt og altid vi aldrig vil en del, Åh, hvor jeg vil elske dig, sammen, for evigt, det er hvordan det skal være; at leve uden Dem, kun ville betyde heartbreak for mig.
Ømme Breaky Heart – Billy Ray Cyrus
Du kan fortælle din ma jeg flyttede til Arkansas, eller kan du fortælle din hund til at bide mine ben, eller fortælle det til din bror Cliff hvem knytnæve kan fortælle mine læber, han aldrig rigtig kunne lide mig alligevel
Åh fortæl din tante Louise, fortælle noget du vil; Myself allerede ved, at jeg er okay, Oh du kan fortælle mine øjne til at se ud for min erindring; Det kan være at gå ud på mig i dag
Men du behøver ikke fortælle mit hjerte, mit ømme Breaky Heart, jeg bare ikke synes, det ville forstå, og hvis du fortæller mit hjerte, mit ømme Breaky Heart; Han kunne sprænge and dræbe denne mand; Ooo
Men du behøver ikke fortælle mit hjerte, mit ømme Breaky Heart, jeg tror bare ikke, det ville forstå, og hvis du fortæller mit hjerte, mit ømme Breaky Heart; Han kunne blæse op, og dræbe denne mand; Ooo
Når jeg Sixty-Four Lyrics – Den Beatles
Doing haven, grave ukrudtet,; Hvem kunne bede om mere?; Vil du stadig brug for mig, så vil du stadig foder mig,; When I’m fireogtres?
Hver sommer kan vi leje en hytte, på Isle of Wight, hvis det ikke er for dyrt, Vi skal spinke og spare; børnebørn på dit knæ, Vera, Chuck og Dave
Send mig et postkort, drop mig en linje,; Angivelse synspunkt.; Præcist angive, hvad du vil sige, venlig hilsen, Wasting Away.
Give mig dit svar, udfylde en formular, Mine for evig tid; skal du stadig mig, vil du stadig foder mig,; When I’m fireogtres?
Waow!
Læs mere på:; Traditionelle Wedding Songs; R & B Wedding Songs; Alternativ Bryllup Sange; Contemporary Wedding Songs; Spil disse sange så sjovt bryllup indgang sange eller sjove bryllup introduktion sange. Uanset disse sjove bryllup sange vil lette op stemning af alle de tilstedeværende og få de gode tider rulle. Ønsker dig t held for et lykkeligt herefter!

Overvinde forhindringer Citater
Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Rodet Updos
Inddækning Reparation
Naturlige hår Conditioner
Julestjerne Flower
Romantisk spanske sætninger
Ægteskabelig Adskillelse
Tall blomsterarrangementer
Love Quizzer for par
Bedste syntetisk motorolie