Gæst Etiquette

I Indien er der en sætning på sanskrit, hvilket betyder, at en gæst er en repræsentation af almægtige og så en gæst eller gæster skal behandles med den bedste man har. Selv hvis dette ikke er tilfældet i andre kulturer, én ting er sikker. Det er de grundlæggende adfærd for at behandle gæster, kan den samlede gæstfrihed ikke bringes i fare, det være sig USA, UK eller Indien. Når vi har gæster, der anløber vores sted, er det bydende nødvendigt, at de bliver passet godt. Tværtimod bør de gæster, der kommer i også vide, hvordan man kan være god gæster. Nu kan du blive forplumret med denne tanke, hvad der præcist hører, der hører gæst etikette. Her er hvad vi har om det!
Bryllup Gæst Etiquette
Følgende er nogle tips til at tjekke, hvis du er gæst ved et bryllup eller endda i almindelighed.
Besvar ASAP; Når du får en invitation, svar så hurtigt som muligt (ASAP). Dette er nødvendigt for at brylluppet planner eller den pågældende familie får en idé om deltagelse i arrangementet. Det vil hjælpe dem i overensstemmelse hermed.
Tid kvaler, Når du er inviteret til et bryllup med rette tid og sted, er det vigtigt at være punktlig. Vil således være på gang kan opfattes som en dyd af dine værter. Dette gælder for de fleste situationer – en fest, eller enhver anden lejlighed. Af kursus i en fest, du har råd ikke bang til tiden, men på alle andre lejligheder, der er specielt et bryllup, er du nødt til at være på tiden, for at afvikle sig selv og få en pause, inden festlighederne begynder.
Dato Opdatering; Det er bedre ikke at tage en dato på et bryllup, medmindre invitation siger, at du kan medbringe en gæst eller den pågældendes navn er blevet nævnt. Det er en meget vigtig gæst invitation etikette. Det ville være et slemt chok for din værter at se, at din date og kan være hans eller hendes børn har kodet sammen! Det er et kæmpe nej nej i en gæst etikette!
No nonsense, holde en lav profil og ikke snakker væk til ære for den person, foruden dig, under vielsen i kirken er værdsat. Undgå revner vittigheder og går kommentarer. Hvis du vil tilføje til dette, er det en god idé at undgå at drikke, før du går til et bryllup. Læs mere om bryllup Etiquettes.
Gave Shift; Det er et vanskeligt spørgsmål. Nogle eksperter på området siger, at du ikke behøver at give en gave til parret på denne dag sig selv. Mens nogle mene, at det er bedre at tage en gave med til parret. Nu er det afhænger af dig som gæst til at beslutte det. Nogle invitationer specifikt nævner ingen gaver. Hvis det er tilfældet, så ved du hvad du skal gøre.
Endelig har en fantastisk tid og gør det til et punkt at lade det lykkelige par vide, at du ønsker det bedste for dem! Det kan ikke være glemt i et bryllup gæst etikette.
Sidst men ikke mindst, hvis du bare bor over på en slægtning eller ven, så sørg for at du ikke opretter en gene for dem. For eksempel at undgå at blive krævende og glemmer, at ting og tidsplanen vil være den samme der! Dette er nøglen til en perfekt gæst etikette.
Men er det, at hele tiden, at gæsterne skal være opføre sig? Kig ud på bagsiden.
Som vært, enten det er et bryllup en fest eller en generel mødes, en vært skal være helt klar til at underholde gæsterne godt og sørge for, at de får hvad de ønsker (inden for din rækkevidde, og forudsat det er ikke urimeligt). Gæsten invitation liste bør være klare og utvetydige som pr brylluppet gæstelisten etikette. Dressing godt ifølge Anledningen er en anden ting skal holdes for øje. Endvidere er det naturligt at holde rundt med dine bedste venner, men en perfekt vært har til at blande sig med alle gæsterne og være høflig og beleven. Dette er tilfældet, når du har gæster opholder sig over så godt. Gøre gæsterne så meget så behageligt som du kan i din kapacitet og overlade resten. Du kan ikke efter alle gøre alle glade!
Disse var et par grundlæggende ting, som er en del af gæst etikette. Det er måske ikke så simpelt som dette ser ud. Men dem, der er vant til at have gæster over og spille gæster, ville præcis ved, hvad jeg vil sige!
Det minder mig om et citat af Ralph Waldo Emerson, som går sådan, tør vi ikke stole på vores Vid for at gøre vores hus behagelig at vores ven, så vi køber is ..

Is julestjerne Giftige
Gas Valve erstatning
Tungepiercing
Funny Bryllup Sange
Salt Krystaller Fakta
Kælder Farver
Black Rose Betydning
Øjenvipper curler: Tips til Bruge øjenvipper curler
Nem frisurer for piger
Online Dating Spil
Facial Razor Bump