Gardenia Betydning

Indfødte til tropiske og subtropiske områder af verden, gardenia, slægten, er en blomstrende plante med over 140 arter og kaffen family Rubiaceae. Denne slægt blev opkaldt til ære for de skotske-fødte amerikanske Naturforsker, Dr. Alexander Have. Denne blomst er forbundet med rig mening, hvilket gør dets tilstedeværelse eller gaver en højt værdsat symbolsk gestus. Som med de fleste blomster, have særlige følelser været dedikeret til gardenia betydning yderligere at tilføje skønhed til det.
Gardenia Betydning
Gardenia blomster baaret evergreen shrubs eller små træer meget bright sortgrønt skinnende foliage and white flowers bone on stem ender in klynger eller alene. Selv om dette blomst kun anvendes i meget små arrangement flydende blomster, dens duft gør det til en skal i de fleste arrangementer. Flydende Gardenia sammen med andre blomster som pink-lilla vinca, morgenfrue og hibiscus, og et par svævende stearinlys gøre en meget smukt billede, når de anvendes at lyse op et hjørne eller som et center brik i jordovn messing eller glas ware.
Gardenia blomster betyder hemmelig kærlighed, renheden og glæde. Skønhed og dejlige også er ord forbundet med denne blomst. Værdsat for sin søde lugt, er gardenia blomster også anvendes i bryllup festligheder som bryllup symboler, fordi ægteskabet symboliserer kærlighed og renhed. Gardenia er et populært navn for en pige barn, da det betyder glæde og / eller skønhed. Gardenia blomster er tilgængelige året rundt. , Og hvor nogle meget store hybrider, kan man have nogle meget smukke blomsterarrangementer ved hånden. Dette bør tilfredsstille alle dem, der spekulerer på, hvad betyder Gardenia betyder. Læs om andre blomst betydning.
Haven Care
Gardenia blomstrer i midten af ??foråret til forsommeren, og har en meget langvarig blomstring. De er hårdføre planter og klarer sig godt i de fleste miljømæssige forhold. De kan dyrkes i potter og krukker, samt i jorden. De udgør en meget duftende hedge (hvis du har tid og tålmodighed til at forme det). De foretrækker en fyldig, sur jord med en pH-værdi opretholdes mellem på 4,5 – 5.5.
Vand Gardenia planter og i tørre måneder, da deres blade er hurtige til at visne. De kan ikke tåle både, tørt eller frost. Dog vil for meget vand cause bud dråbe. Derfor skal jorden holdes let fugtig, og ikke våd.
Plant Gardenia i en “ikke alt for solrig ‘placering, hvor de kan få begge skygge og sol. Anlægget skal være befrugtet én gang i en måned, især når blomsterknopper begynde at dukke op. Mange skadedyr såsom vægte, bladlus, spindemider, trips, whiteflies osv. er ganske glad for gardenia planter, og derfor hele tiden holde angribe det. De fleste af dem findes beliggende sammen på undersiden af ??bladene eller tæt på blomsterstængler. Disse skadedyrs også kan være årsagen til, hvorfor knopper eller blade falde opstår. Specifikke bakteriedræbende midler til rådighed til kontrol denne trussel. I løbet af vinteren, sikre beskyttelse mod frosten. Hvis du er i potter, sætter planten i et godt oplyst rum og til udendørs dem, dække med en frost klud. Beskære Gardenia før begyndelsen af ??foråret, eller efter den sidste frost dato.
Læs mere på gardenia bush pleje og gardenia pleje i vinteren.
Nyde disse opblomstringer året rundt. Bare at kigge på dette anlæg i fuldt flor er nok til at indse, hvor gardenia betydningen af ??skønhed og renhed står sandt.

Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Er Hun The One
Hippie brudekjoler
Fælles Sidste Navne
Topiary Planter
Magnolia træsorter
Gæsteliste Skabelon
Leo og Taurus kompatibilitet
Tropiske Wedding Flowers
Forvirret Citater
Frisurer til tyndt hår