Gas Tank Reparation

Der et hul i bilen eller motorcyklen gas tank kan være et alvorligt problem og et potentielt farlig situation skal have. Det er absolut nødvendigt, at du går for gas tank reparation så hurtigt som muligt for at undgå brandfare og forebygge brændstof tab. Du behøver ikke gå for gas tank udskiftning, hvis skaden er i små dimensioner. Bil gastank reparation eller motorcykel gastank reparation kan gøres ved hjælp af epoxy forsegling kemikalier. Mange mennesker udfører et sådant gastank reparationer på eget brug reparationssæt. Den skærer ned for gas tank reparationsomkostninger, og er ganske let at udbedre. I denne artikel vil jeg forklare hvordan du kan tilslutte små huller i bil og motorcykel gastanke, samt plast gastanke, der anvendes i både.
Hvordan man kan reparere Gas tank?
Det er svært for en udsivende gas tank til at gå ubemærket hen. Ikke alene kan det medføre tab af brændstof, men det er også en mulig brandfare i sin vorden. Så snart du opdager eller har mistanke om en tank utæt, er det vigtigt, at du går til en reparation så hurtigt som muligt. Her er, hvordan du kan rette små huller i bil og motorcykel gastanke, samt plast tanke.
Bil Gas Tank Repair, de ting, du får brug for bilen gas tank reparation er følgende:; Lak eller acetone fortynder, gaffa tape eller maskering materialer; Epoxy sealer, Putty, plast beholder Gummibånd, plast indpakning Knife, Første del af bilen gas tank reparation fjerne gassen tanken og dræning alle benzin ud af det. For at få tanken grundigt rengjort af resterende brændstof, tilføje en pint af acetone eller lak tyndere. Så skal du rotere gastanken at sikre, at alle indvendige dele af tanken rengøres med acetone. Når du har grundigt skyllet tanken, kan du bortskaffer væsken indenfor og lad tanken tørre i et stykke tid. Find huller i gastank og markere dem klart.
Næste del er forsegle huller ved hjælp af epoxy sealerne indefra. Før at gøre det, bør du anvende malertape over de små huller, så sealer hældes indersiden ikke lækker ud. Det vigtigt, at tanken forretninger også er forseglet med kit. Blande de to del af epoxy sealer i en plastikbeholder i nogle minutter, og derefter hælde det inde i tanken.
Den gas tankens påfyldningshullet bør forsegles med elastik og plastik wrap efter hælde epoxyen sealer i. Så tanken skal igen gøres til genstand for rotation, så epoxyen sealer lag sig ligeligt på indersiden af ??tankene, som vil forsegle huller. Efter at dreje den i et stykke tid, skal du tage stikket på fyldstof stikkontakten, og lad det resterende beløb af epoxy sealer løbe ud en skrabning af ekstra indskud. Derefter forlader gas tank til tørre og give tid til sealer at hærde. Når først tanken er tør, test for utætheder, hvorefter dit job er udført. Du kan installere gas tank tilbage igen på plads.
Motorcykel Gas Tank Repair, og det er vigtigt, at huller i en motorcykel gasbeholder blive repareret så hurtigt som muligt. De ting, du får brug for motorcykel gas tank reparation den samme som bilen gas tank reparation. Sørg for at du har fuldstændig epoxy sealer baseret kit til fastgørelse gas tank utætheder på motorcykler.
Proceduren svarer til den, bilen gas stank reparation. Fjern beholderen fra cykel og hæld enhver af brændstof venstre inderside. Skyl tanken omhyggeligt og lad det tørre. Derefter bruge en gaffatape og kit dækker hullerne udefra. Hæld den blandede epoxy sealer efter blanding dets to dele sammen. Seal filler huller og rotere tanken. Lad sealer dække indvendigt grundigt. Hæld derefter de resterende sealer og overlade tanken at blive helbredt. Der afslutter en opgave for tætning huller i motorcykel gastanke.
Plastic Gas Tank Repair; Plastic tanke ofte får gennemhullet små huller, der skal fastsættes med det samme. De ting, du behøver for et plastik gas tank reparation er følgende:; Sandpapir, Epoxy sealer baseret plastik tank reparationssæt, Første ting at gøre, er at fjerne gas tank og helt tomt det brændstof inde i det. Skyl den og lad er tør i længere tid. Find hullerne i tanken, og ru området omkring dem med sandpapir. Dette vil hjælpe epoxyen sealer til at holde på plads og stik huller effektivt.
Blande de to forskellige kemiske produkter fra den epoxy sealer i et stykke tid, og derefter anvende dem på de huller dannes i tanken. I tilfælde af hullerne dannes i tanken er for stor, skal du sætte glasfiber mesh leveres med kittet i hullet, før anvendelse af epoxy sealer. Sikre, at epoxymaling er glat og overlade det til tørring og hærdet i nogen tid. Med dette dit job er gjort. Bare kontrollere for eventuelle utætheder, inden du installerer den gas tanken igen.
Læs mere på:; Benzin Tank Cleaning, bilreparationer, Bil problemer; Så disse var nogle enkle metoder til gas tank reparation i biler, motorcykler samt reparation plast tanke. Denne form for rettelser fungerer bedst for små huller i gastanke. I tilfælde tanken skaden er for høj, og der er buler, så er det bedst at få tanken udskiftet eller repareret af et organ butik.

Vandplanter Care
Emo Kunst
Køkken maling farver
Loft Bed Planer
Billedrammer med citater og ordsprog
Japansk Hairstyles
Tung Oil Ansøgning
Hår Termisk Renovering
Funny Romantisk Quotes
Leo og Taurus kompatibilitet
Afslappende farver