Gas Valve erstatning

Disse dage i størstedelen af ??boliger, ville du finde den standard tanken type vandvarmere. Den grundlæggende mekanisme i disse vandvarmere is konvektion. Hvad det betyder er, at koldt vand er leveret til tanken og ledes til bunden af ??tanken ved hjælp af en dukkert rør. Jo tættere koldt vand er der stadig, og det er opvarmet af brænderen. Når vandet varmes op, det selvfølgelig stiger, aftappes derefter ved tømningsanordningen for varmt vand. Det var en oversigt over mekanismen i en gas vandvarmer. Nu er der en gas ventil knyttet til forsyningsledningen. Hvis der er et problem med denne ventil, ville du ikke få ordentligt opvarmet vand. Ja, så hvis du ønsker at vide, hvordan man kan gå om gas ventil udskiftning, har du ramt det rigtige link!
Vandvarmer Gas Valve erstatning
Punkt 1: Skær vandet og gasforsyningen til varmeren. Du ville finde vandet lukker over vandvarmeren om indkommende vandrør. Ligeledes skal gassen skal lukkes på gas røret, som har en forbindelse med gassen reguleringsventil.
Punkt 2: Ved tømning af vandet fra vandvarmer, lægger haveslangen til ventilen af ??afløbet. Du vil finde det mod bunden af ??tanken. Kør eller snarere direkte den anden ende af slangen, hvor hælde varmt vand ikke vil skabe noget problem. Når du er færdig med det, åbnes afløbsventil og løsne en af ??flex-forbindelser er placeret på toppen af ??tanken for at bryde vakuum.
Punkt 3: Når vandet løber ud af tanken, skal du afbryde gassen reguleringsventilen. Men før, at du skulle afbryde gassen flex slangen. Den næste til afbrydes er de 3 rør indtastning gassen ventilen fra bunden. Disse er pilot røret, brænder røret, og termoelementet, fra venstre mod højre hhv. Læs mere på vandvarmer problemer.
Punkt 4: Ved plet hvor hver af ovennævnte rør indtaste gasventilen ville der være nødder, så løsne dem. Træk derefter ned på rør til afmontering dem fra ventilen. Nu fjerne den gas ventilen fra tanken, som vil blive gjort nemt ved en rørtang eller et par store kanal låse. Det vil hjælpe dig skrue ventilen fra tanken.
Punkt 5: På dette tidspunkt har ventilen blevet skilt fra tanken. Opgaven ved hånden er at bestemme længden af ??skaftet, som er den gevindprop kommer ud af bagsiden af ??ventilen, ind i tanken. Lad skaft, der skal erstattes være af samme længde som den originale. Dette gælder for de 3 rør – pilot rør, brænderrør og termoelement. Dette er en “skal huske”, når det drejer sig om gas ventil udskiftning. Læs mere om vand varmelegeme udskiftning.
Punkt 6: Udskift ventil og ligeså demontering eller tilbageregulering skridt blev gjort, gøre en tilbagespoling af disse trin, slutter kl genindsætte vandforsyningen samt gasforsyning. Men glem ikke at fastgøre teflon tape eller rør dope eller begge dele til gevind på det Skankerne for at forebygge lækage!
Se, var det ikke simpelt? Tænk hvis du ville gå til en professionel ville gasventilen genanskaffelsesomkostningerne endeligt mere end hvad det tager at reparere derhjemme! At være specifik, kan det spænde fra omkring $ 90 til selv $ 400! Desuden vil højovnsgas ventil udskiftning også ikke være meget anderledes eller en op ad bakke klatre! Læs mere på gas vandvarmer problemer.
Dette er hvor jeg underskrive off, jeg håber du løse alle dine vandvarmer problemer snarest muligt! De bedste hilsner,

Knotty Pine paneler
Badeværelse Vanity Idéer
Oldgræsk Navne
Udskiftning Brændstof Pumpe
Crib Madras Dimensioner
Asparges Fern Care
Anti reflekterende belægning
Forlygte Lens Restaurering
Brude Brusekabine Gift Etiquette
Dobbelt kedel Stedfortræder
Øjenvipper curler