Gavekort Skabelon

At vælge den rigtige gaver til dine venner og kære kunne synes at være hårdeste opgave at gøre, til tider. En masse mennesker vælger gavekort til deres slægtninge, venner, kolleger og kære, for at gøre dem til at føle noget særligt. Og hvorfor vil de ikke? Efter alt, alt, certificerer dig som bedste elsker, eller den bedste mor fra dine nærmeste dem altid vil gøre du føler dig langt mere speciel end en almindelig gave. Men du skal vide visse formater af et gavekort før gifting nogen med disse. Gavekort skabeloner are nemt downloades fra internettet i dag. Men hvilke kan vælge gør det svært. Ikke desto mindre gør dit egen gave certifikat skabelon er sikker på at smelte hjerter af modtagere! Følgende er et par eksempler på gavekort template, gavekort format og eksempler.
GIFT FOR SENT certifikatet;
Dette certifikat er godt for en: ____________________ (skriv navn på den gave, du vil præsentere)
Certifikat gælder kun for: ________________________ (skriv recipent navn); Indlån kun fra: __________________________ (skriv dit navn);
Dato :____________; Autoriseret underskrift :___________
Dette certifikat kan ikke overdrages og ikke indløses til kontanter.
Ovenstående gavekort skabelon er generelt og kan gives til familie, kolleger og bekendte. Du måske eller måske ikke personalisere det afhængigt af, hvilken type dit forhold til modtageren. Hvis du har brug for en formel look, kan du udforme den som en rigtig formel certifikat. Læs mere om gaveideer.
Uformelle Gavekort Skabeloner
VERDENS BEDSTE Fader;
Dette er for at bekræfte, at Mr.____________________ er blevet belønnet med en (skriv en gave / trofæ) som de bedste far i verden, bortset fra at være den sejeste, det sødeste og stærkeste! ;
På denne dato :___________ Oplyst af :____________

HAPPY FARS DAG, DAD!
Ovenstående gavekort template kan blive givet til Deres far på fars dag eller til din mor på mors dag. Kan du også gave disse certifikater til dine forældre på deres ægteskab jubilæum eller på deres fødselsdage. Gavekort tilføjer en personlig touch til din gaver og de giver en speciel følelse at modtageren, en følelse af, at der ikke kan mærkes af enhver anden gave eller kort. Du kan også overveje at ændre skrifttyper til en smuk kalligrafi og tilføje en sød familie billede i ovenstående gavekortet skabelon, for at personliggøre det endnu mere og tilføjer et strejf af dine egne. Du kan også ændre grænserne og farverne til noget mere dekorative og attraktiv. Du kan også pak det ind i en smuk kuvert og slips en smuk bånd omkring det. Læs om hvordan man laver gavekort.
Hvis du planlægger at give en gave certifikat til din kæreste / kæreste / mand / kone, her er gavekortet format til dine kæreste!
? ? ? VERDENS BEDST LOVER? ? ? ;
Den legendariske bedste elsker prisen er hermed givet til hr. / Ms._____________ for at være den sødeste, den sødeste, den mest sexede pige / fyr i verden. Dette certifikat er specielt for din venlighed og generøsitet, din hengivenhed og jeres forståelse og for alle de smukke øjeblikke, du har givet mig. ;
På denne dato :____________ Præsenteret af :____________( skrive dit navn); Dette certifikat giver dig ret til utallige kys og uendelig kram fra dig, hele dit liv!

? ? ? I LOVE YOU, uendeligt!? ? ?
These gavekort prøver bare gavekortet skabeloner. Du kan personliggøre dem i dine egne specielle måder. I ovenstående gavebeviset template, det bedste elsker kan du farve baggrund med mange hjerter og forsegle den med et kys! Kærlighed kort bør have røde og Nelliker, hjerter og engle! Så kan du male dem ligesom some kærlighed kort. Få ideer af kærlighed kort ideer. Du kan også indsætte et billede af dig og din kæreste i dette certifikat, for at tilføje flere følelser og dybere mening med det. Endnu en dejlig idé kunne være, indsætte rød farvet rosenblade hele gavebeviset! Det er sikker at smelte din elskers hjerte! Husk at ovenstående gavekortet skabeloner er beregnet til uformelle gaver. Således har de ikke et specifikt format, som skal følges. Du kan tilføje flere ord, beskrive dine følelser, indsætte et billede, slips bånd, dekorere det med blomster og kronblade og tilføje et digt også! Læs videre ordlyd for et gavekort.
Formel Gavekort skabeloner, hvis du er på udkig efter en formel gavekort skabelon, for din chef, kolleger og andre medarbejdere, her er et selskab gavekort skabelon værd at overveje.
COMPANY GAVEKORT
XYZ Company,; Østergade,; New York.
Dette er for at bekræfte, at Hr. / Fru. ________________ Er blevet belønnet med et julegratiale sammen med en julegave fra XYZ selskab. Her er der ønsker dig og din familie en glædelig jul fra hele personalet og forvaltning af XYZ selskabet.
Udgivelsesdag: _______; Værdi: $_______; Autoriseret af: ______; ikke ombyttes til kontanter og gyldigt indtil 6 måneder fra udstedelsesdatoen.
Jeg håber ovenstående gavekortet skabeloner vise sig at være nyttigt for dine gaver formål. , Som jeg sagde tidligere, er det bedre at tilpasse uformelle gavekort for at gøre dem se mere attraktive. Den formelle eller generelle gavekortet skabeloner bør holdes minimal og meget formel. Dette er hvor jeg logge ud. Alle de bedste til gaver, er du allerede giver speciel gave ved at vælge gavekort!

Suede Brush
Lys Makeup
Grasscloth Baggrund
Raw Mineraler Makeup
Engel trompet Flower
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Kone Gave Idéer
Lab Coats for Kvinder
Bil Dent Fjernelse
Verbena Plant
Wedge Haircut