Genbrug af plast Flasker

Med den globale opvarmning medfører større klimaforandringer i forskellige dele af verden, bliver det vores fornemste opgave at tage visse skridt til at reducere det, så miljøet kan blive beskyttet. Selv har verdens ledere komme med miljø-venlige politik, der bliver gennemført på nationalt plan i forskellige lande, endnu, vi som enkeltpersoner også bør gøre nogle bestræbelser på at holde vort miljø sikkert. En lille ting, som hver enkelt af os kan gøre, er at genbruge plastikflasker, som vi bruger hver dag. Tro mig, hvis hver enkelt af os starte genanvendelse plasticflasker, på daglig basis, vil det gøre en stor forskel for vores miljø. Læs mere på plastoparbejdningsoperationen og hvordan genanvendelse påvirker miljøet.
Genanvendelse af plast Flasker Fakta; Det anslås, at amerikanerne bruger cirka to millioner plasticflasker hver time. Hovedparten af ??disse flasker kasseres og ikke genanvendes. ; Det tager næsten tusinde år for plastflasker til at få nedbrudt. ; Genvundet plast, som er afledt af plastflasker kan ikke bruges til at lave plasticflasker ny. I stedet er det genskabt i andre genstande, såsom tøj, tæpper, legetøj osv.; I henhold til skøn, er omkring en million tønder olie brugt i at levere flaskeaftappet vand i et år. ; Genanvendelse en plastikflaske hjælper spare energi svarende til belysning en 60-watts pære i cirka seks timer. ; Fire femtedel af husstande i Amerika adgangen plast genbrugsprogram. Læs mere om plastaffald til genbrug fakta. , Hvordan du kan genbruge plast flasker
Miljøstyrelsen har en målsætning om at genanvende fjerdedel af alt affald produceret i Amerika. Some genanvendelse plastikflasker ideer, som kan anvendes af husholdninger, genbrug gennem the curbside genbrug, gennem købmand falde skraldespande, og gennem aflevering centre. Ved at læse tallet i bunden af ??plastikflasker, kan det være kendt, om plastflaske kan genbruges eller ej. Når den plastik type bestemmes, (det varierer fra type 1 til type 7), hvori departementet almenheden af ??værker eller en nærliggende genbrugsplads, vil hjælpe at afgøre, om en særlig type plast kan genanvendes, og hvis ja, hvor det kan genbruges. Mere om genanvendelse ideer.
Fordele ved genanvendelse af plast flasker
Sparer energi; For virkelig at forstå fordelene ved genanvendelse for miljøet, skal man se på genanvendelse plastikflasker statistik. Genanvendelse et pund af polyethylenterephthalatfolie dvs. PET plastikflasker, hjælp til at spare varmeenergi, i det omfang, ca 12.000 Btu, dvs BTU. Og det slutter ikke her. Når dette genbrugsplast bruges til fremstilling af nye plastikflasker eller produkter, meget mindre energi, næsten 66% mindre, er forpligtet i forhold til energiforbruget til fremstilling af plastprodukter fra friske, nye plastik. En anden fordel af fremstillingen plastprodukter fra genvundet plast er, at udledningen af ??drivhusgasser gennem denne metode få reduceret også.
Gemmer Losseplads Space, i dag, Amerika er allerede står over for en stor risiko for at løbe tør for deponering plads. Genbrug plastikflasker kan hjælpe i at imødegå denne risiko, da et ton genanvendt plastic hjælp spare 7,4 kubikmeter af lossepladsen rummet.
Gør penge; Genbrug plastflasker for pengene generation er blevet en mulighed i USA nu, med krav om genbrugsflasker end udbuddet betydeligt. Så en anden fordel ved genanvendelse plastikflasker er, at det genererer indtægter og beskæftigelse.
Produkt Fremstilling, genvundne plast er meget nyttig i den forstand, at ved at bruge det, er et væld af dagligdags produkter såsom tæpper og fleece jakker fremstillet.
Læs mere på:; Plastic kontinent: Plastic Recycling Oversigt, hvorfor skulle vi genbruger, Betydningen af ??genbrug; Som du kan se, genanvendelse af plastflasker er let og har mange fordele og kutymer også. Så fra i dag selv, lad os alle slutte sig til mission for at redde vores miljø, ved at bortskaffe off plastflasker korrekt.

Updos for lange hår
Overvinde forhindringer Citater
Sjov Dato Idéer
Special Occasion Kjoler
Fladskærms-TV Ophæng
Scar Removal Behandling
Vindue Behandling Styles
Irsk Tattoo Design
Split Ends Hair
Er Ægteskab Counseling Work
Laminatgulv Cleaner