Generator Fejlfinding

Generatoren er en lille, men vigtig del af enhver bilens elektriske system. En bil motor funktioner med hjælp af luft, gnist og brændstof. Elektricitet er nødvendig for at generere den gnist, der leveres af batteriet i små mængder. Men da det ikke er en stor mængde generatoren skridt for at sikre, at batteriet konstant opladet og bilen holder kører.
Bilen generator hele tiden giver en produktion på 13,5 til 14,8 volt, da bilens batteri er 12 volt og har brug for konstant opladning. Magneter i generatoren spin omkring kobberledninger uafbrudt ved høj hastighed, der producerer elektricitet. Den nuværende konverteres fra vekselstrøm til jævnstrøm for batteriet at bruge. I tilfælde af yderligere spænding er fremstillet, lukker voltage regulator ned strømmen for at forhindre bilens batteri fra overopladning. Since vekselstrømsgeneratorer are konstant i brug og pass current, bil generator problemer almindelige. Et par generator fejlfindingsinstruktioner diskuteres nedenfor. Read om et par dårlige vekselstrømsgenerator symptoms.
Generator System Fejlfinding
Hele generator Systemet består af generatoren, tændingskontakt, distribution ledninger, et batteri omskifter, generatoren regulator og batterier. Der kan være en fejlfunktion i nogen af ??disse dele og dette kunne opfordre til en generator reparation. Generator fejlmelding af disse dele behandles nedenfor.
Batteri Drejegreb; Mest brugt i ældre batterier, batterivogne banker opgave med hjælp fra en omskifter, der letter opladning. Som en arbejdsgruppe generatoren, indeholder oplagret energi inden for sit felt vinding, frakobling af batterierne afskærer generatoren output og talrige volt nå udgangen. Da de samme kreds leverer strøm til andre enheder, kan denne pludselige vækst i højspænding ødelægge nogen af ??de andre former for udstyr.
Distribution ledninger Ledningerne eller ledninger tilsluttet generatoren bære store mængder af nuværende og er stive og under vibrationer mest tid, når generatoren er i brug. Dette kan føre til løsning af møtrikken på udgangen stud. Bør du sikre, at disse ledninger er tilsluttet korrekt til generatoren og batteriet.
Tændingskontakt, Et tegn på en tændingslås fejl kunne være systemets manglende evne til at oplade. Bør du sikre, at generatoren regulatoren bliver spændingen når kontakten er tændt, og ingen spænding når den er slukket.
Regulator, en regulator er konstant under pres som det har at beskæftige sig med høje strømme og skiftende transienter. Kig efter en terminal med en ledning forbinder til generatoren. Bruge en voltmeter at kontrollere, om gældende på området terminalen ved hjælp af et voltmeter. Der bør ikke være eller meget minimal strøm når tændingslåsen er slukket, og når det er tændt, bør voltmeter afbilde flere volt.
Sådan foretages fejlfinding en generator Problem?
Trin 1: Hvis du vil starte generator fejlfinding processen, tage ud bilens batteri. Løsne møtrikken på klemme med en svensknøgle og fjerne det negative kabel før den rører positive kabel. Træk bilens batteri ud fra motorrummet.
Trin 2, Nu, den positive batteriterminaldæksler forbinde pluskablet af batteriopladeren. Efter denne forbindelse den negative ledning på batteriet oplader til negative batteripol. Tænd for opladeren og lad batteriopladning.
Trin 3, så snart du opdager den “fuld opladning ‘-tegn på batteriet, tag batteriet ud af opladeren. Lad batteriet som det er for omkring 12 til 14 timer. Skift skiven på voltmeter til ‘spænding’.
Trin 4, Tag den røde spidsen af ??voltmeter og røre det til batteriets pluspol. Efter dette, tager den sorte spidsen af ??voltmeter og røre ved det til et metal stykke, som er jordforbundet (jordforbindelse). Husk at røre den sorte ledning til den negative batteripol.
Trin 5, på et stykke papir, tage ned aflæsninger af afgiften, som vist med voltmeter. For en standard bilbatteri (12 volt), bør læse kommer i nærheden af ??14. I tilfælde af bilens batteri spænding viser en læsning under 13, betyder det, at batteriet er “dødt” og vil ikke bære noget gebyr. Hvis batteriet gør bærer en afgift, betyder det bilen alternator er defekt.
Trin 6; Problemet kunne være sammen med nogle af generatoren dele. Kontroller følgende:; Ledningsnettet bevæge sig ud fra generatoren. Det bør ikke være flosset. ; Den elektriske stik skal være tæt passe ind i generatoren. ; Jordlederen tilsluttet generatoren bør rust og maling gratis. ; Der bør ikke løs ledning stik eller grund, da det forårsager generatoren bliver overophedet. ; Ingen støj bør komme fra generatoren og i tilfælde du høre nogle, generatoren lejerne skal ændres. ; Læs mere på:; Sådan kontrolleres generator, hvordan du udskifter en generator; Udskift generator Bælt; Efter at afprøve generatoren fejlfinding anvisninger ovenfor, hvis du bemærker skaden er alvorlig, erstatte generatoren er en god mulighed. Især, hvis bilen er virkelig gammel, er det bedre at ændre generatoren for at undgå yderligere problemer.

Anti tragus Piercing
Tørretumbler ikke tørre tøj
Forår Jakker til kvinder
Formel Dress Kode
Opvaskemaskine Vil ikke Drain
Weave Hairstyles
Termostat Ledningsføring
Te Party Etikette
Castor Bean
Pessimisme vs Optimisme
Easter Egg Hunt Idéer