Generator Omkostninger

En generator eller vekselstrøm generatoren er en vigtig del af bilens elektriske support system. Uden det, er din bils batteri ubrugelig. Hvis din generator har afslutte, så er der ingen andre muligheder end at udskifte det så hurtigt som muligt, eller få den repareret. I denne artikel jeg give et estimat af de gennemsnitlige vekselstrømsgenerator omkostninger, som du kan forvente, hvis du beslutter at købe en.
Den elektriske strøm, der kræves til driften af ??en bil er afledt fra generatoren, der omdanner en del af den mekaniske drejningsmoment genereret af motoren i elektrisk ladning, der er gemt i bilens batteri. Når generatoren tomme ud, er der ikke noget alternativ, men for at få det erstattet. Hvor meget koster en generator omkostninger afhænger af mange faktorer relateret til lave.
Før du beslutter dig om at erstatte din bils generator, sørg for at din nuværende generatoren repareres. For at du skal vide, hvordan du kontrollerer generator. Tjek de typiske dårlige generatoren symptomer for at sikre, at din gamle generator er faktisk ikke til at redde. Nogle gange er det ikke generatoren, men bare generatoren bælte, der har behov for en ændring. Hvis det er tilfældet, derefter erstatte generator bælte. Det er billigere end at erstatte kernen enheden. Generator bælte prisklasser fra $ 15 til $ 75 kun, og du kan nemt ordne det på din egen. Men hvis det er generatoren selv, der har udeladt, så vil det koste dig mere. Gå til udskiftning, efter at du er sikker på, at der ikke er nogen måde du kan reparere den gamle enhed. Læs mere om generator udskiftning.
Udgifterne til alle biler del er direkte proportional med produktionsomkostningerne plus producentens fortjenstmargen. Bildele butikker tilføje deres andel af resultat i den pris, som vi i sidste ende er nødt til at betale som den endelige forbruger. Lad os se, hvad kan vi forvente den gennemsnitlige pris for vekselstrømsgenerator at være.
Generator OMKOSTNINGSOVERSLAG
Hvor meget koster en generator koste en gennemsnitlig? Prisen er helt afhængig af mange faktorer, der omfatter bilmodel, mærke bilens elektriske effekt efterspørgsel, motor krav, forventede strømstyrke output og kompatibilitet med bilens batteri.
Generator priser er mere, hvis strømstyrke de giver mere. Mere magtfulde strømstyrke kræver en højere magnetfelt, der bruges i den nuværende generation, og det øger generatoren omkostningerne. Generatorer monteret i ældre biler koster mindre. De har imidlertid også kræve en separat enhed kaldet spændingen regulator der skal købes. Den gennemsnitlige generator kostpris, der giver en strømstyrke på 80 for gamle bilmodeller, er omkring 80 dollar. Her ved gamle, jeg mener biler, der er meget gamle dating til 90′erne æra. Omkostninger ved generatorer som giver større strømstyrke vil helt sikkert være mere.
Dag generatoren priser er mere end fordoblet med udenlandsk producent kommer ind i billedet. Af importtolden på dele og udenlandsk produktion har rejst generator omkostninger. Mens generator omkostninger for biler fremstillet i USA er omkring $ 180 til $ 240, udenlandske producerede biler har dyrere biler. Omkostningerne ved en generator monteres i biler som Toyota kan koste omkring $ 260 til $ 320.
Så igen er der de meget høje ende biler som BMW og Mercedes, som har endnu dyrere bildele. Hvis du har en af ??disse high-end biler, være parat til at betale en masse, når en af ??bildele blanke ud. Generatoren omkostninger for så høje ender biler kan være mere end $ 340. Prisen vil også afhænge af, hvor du køber det fra.
Generelt køber det fra en detailforretning, som får direkte levering fra producenter vil reducere omkostningerne. Så igen, hvis du er god til bilreparationer job, så du kan erstatte enheden på egen hånd og spare på lønomkostningerne i erstatning, som normalt tilføjes til bil generator priser.

Højdepunkter for Brunettes
Meningsfuld ordsprog
Polynesiske Tribal Tattoos
Salt Krystaller Fakta
Rosmarin Plant
Påfugl Tattoo
Simple Tatoveringer og betydninger
Snake Bite Piercing
Værtindegave Idéer
Dyrkning Vandmelon
Split Ends Hair