Genopladeligt Debitkort for Kids

Hvis man ser på børnene i disse dage, de er langt mere individualistiske og uafhængige, end hvad vi var på deres alder. Efter at have erhvervet en vis alder, gør børn og teenagere ikke lide nogen form for indblanding fra forældre i deres liv. Selv når det kommer til at bruge penge, vil de gerne bruge på ting, som de vil, uden at spørge deres forældre for penge, hver gang de går ud på shopping med deres venner eller behov for at udfylde gas i deres køretøjer. Men seriøst, kan en teenager blive betroet penge? Nå, som en forælder er jeg bestemt ikke sikker. Det er her genopladeligt betalingskort for børn, kommer handy. Nedenstående er nogle af fordelene ved genopladelige betalingskort for børn, men lad os først forstå, hvad der præcist er et genopladeligt betalingskort. Læs mere om genopladeligt forudbetalte betalingskort.
Genopladeligt Debit Card
Et genopladeligt debetkort har plusser i både kreditkortet samt betalingskort. Det er som et kreditkort, der ikke har kredit, og et debetkort, som ikke kræver en bankkonto. At drive et genopladeligt betalingskort, alle en person har til at gøre, er at jævne opdatere den med kontanter, og så kan han bruge dette kort, hvor han ønsker at op til grænsen af ??den kontante penge, han har opdateret den med. Når den person bruger betalingskort til grænsen af ??de penge opdateres af ham, han har at genindlæse kortet igen med nogle kontanter. En person, der genindlæser betalingskort, må betale en transaktionsgebyr, hver gang han gør det. Læs mere om forsyningspligt forudbetalte betalingskort.
Genopladeligt Debitkort for Kids: Fordele; Den største fordel ved genopladelige betalingskort for børn er, at de er accepteret overalt, ligesom den normale kredit-og betalingskort, og derfor bruger dem bliver let. ; For at opnå disse, er der ingen kredit kontrol, der kræves. ; Hvis midlerne i betalingskort er utilstrækkelige, vil al yderligere transaktioner gennem det blive afvist. Så kan der aldrig være nogen kassekredit gebyrer på dem. Desuden kan forældrene indstille en grænse for, hvor mange penge deres børn kan bruge. ; Alle transaktioner, der foretages af børn gennem disse kort, kan spores på linje med forældrene. Så kan forældrene holde kontrol med deres børns forbrug og selv guide dem, hvis de går overbord på udgifter til en bestemt ting. ; En anden fordel ved genopladeligt betalingskort for børn, at de er meget mere sikkert at bære end kontanter. ; Disse kort også regulere mængden af ??penge, at et barn er udgifterne pr måned, og dermed hjælpe med at kontrollere omkostningerne. ; Kortet kan genindlæses let, da der er tusindvis af steder, hvor det kan gøres. Ligeledes kan pengene blive trukket tilbage ved dem på lige så stort antal pengeautomater. ; Hvis kid mister sin genopladeligt betalingskort nogensinde, alt, hvad man skal gøre, er at rapportere, at det er stjålet, og et nyt kort vil blive udstedt i stedet. ; Læs mere på:; genopladeligt kreditkort; Prepaid Credit Cards, Student Credit Cards, se på sine fordele, kan man let konkludere, at det er helt sikkert en god ide for forældre at få genopladeligt debetkort for børn. Her er nogle tips om valg af den samme før jeg logger ud. For det første nogle genopladelige betalingskort kommer med transaktionsgebyr, mens der er andre, som opkræve et særligt månedligt gebyr. Vælg den, der passer til din indkøbsvaner det bedste. En anden ting, du skal huske på, er den bekvemmelighed at genindlæse kortet. Så går ind for en kort hvis reload kan fås overalt, i supermarkeder, indkøbscentre, du besøger, osv. Endelig, nogle genopladelige debetkort tilbyde visse punkter, bonusser og belønninger. Så vælger genopladelige betalingskort, som giver dig en sådan ekstra fordele.

Opvaskemaskine ikke Aftapning
Socialisering Process
Funny Bryllup Sange
Engangs Cell Phone
Termostat Ledningsføring
Hestehale Palm Care
Laminatgulve Priser
Pessimisme vs Optimisme
Brudekjoler med ærmer
Berømte Romantisk Citater
Wise ordsprog