Gerbera Daisy Care

Gerbera tilhører solsikke familien Asteraceae, som er den næststørste familie af blomsterplanter udtrykt i antallet af arter. Gerbera margueritter er almindelige i tempererede områder og tropiske bjerge. Dette udbud årlige blomst er den femte mest benyttede afskårne blomster i verden (efter rose, nellike, krysantemum og tulipan). Det blev opkaldt til ære for den tyske naturforsker Traugott Gerber. At være et tilbud blomst indebærer gerbera daisy pleje så mange faktorer som starter med en god stærk plante, vælge bedste position, forebygge svamp infektion, osv. Gerbera Daisies foretrukne i blomst haver som deres lyse farver fremhæver de smukke haver.
Omkring 30 arter af gerbera findes i Sydamerika, Afrika og tropiske Asien. Levende gerbera daisy farver har gjort disse blomster er meget populære som nu i vid udstrækning bruges som dekorative have blomster eller som afskårne blomster i buketter og blomsterdekorationer ved forskellige lejligheder. A gerbera daisy bryllup buket er også en unik idé.
Gerbera arter bærer en stor Blomsterkurv med slående, to-lipped ray buketter af attraktive lyse farver. The Blomsterkurv ligner en stor enkelt blomst, men faktisk det indeholder hundredvis af enkelte blomster. Blomsten Hovedet svinger mellem 7-12 cm, afhængig af forskellige arter. The gerbera margueritter ses i væksthuse er for det meste et resultat af en krydsning mellem Gerbera jamesonii og en anden sydafrikanske arter Gerbera viridifolia der er kendt som Gerbera hybrida. Der er tusindvis af sådanne sorter, der varierer meget i størrelse og form. Du skal være fortrolig med hvidt, gul, orange, rød og pink gerbera. Nogle gange, centrum af blomsten er sort eller undertiden blomst har kronblade af flere forskellige farver. Gerbera tiltrækker bier, sommerfugle og fugle. Så din gerbera kan oprette en stemning i haven. Her er nogle tips om gerbera daisy pleje.
Gerbera Daisy Pleje tips, Gerber tusindfryd opformeres fra frø, og det tager omkring 6 måneder til nå blomstrende stadium. Du kan vælge en god stærk, robust, plante med sunde løv der har lyse, klar farvet blomster. Hvis planten er nye blomsterknopper, det er godt og god. Planter beskadiget på grund af sygdom eller insekter har dårligt voksende gerbera bellis. Undgå sådanne anlæg. ; Tilføj høj kvalitet tørv baserede pottemuld (fri dræning jordblanding) i en lille beholder. Dit anlæg kan blomstre bedst, når den dyrkes i en lille beholder og den er lidt bundet gryde. Gerbera, der dyrkes i drivhus er repotted i fjedre. ; Du kan vande planten tidligt om morgenen, så jorden kan tørre lidt i løbet af dagen. Gerbera planter kræver gennemsnitlige luftfugtighed og man bør holde dem jævnt fugtig i den tid de blomstrer. Over-vanding kan resultere i svampe, stilk og rod rådner. ; Gerbera blomstre i gennemsnit kølige temperaturer. Du er nødt til fjerne afblomstrede urt og deres stilke. Brug ikke blad glans produkter. Lidt behårede blade af gerbera harmes at blive udryddet. : Når gerbera er aktivt voksende og blomstrende, forventes du at fodre dem med en vandopløselig gødning såsom Bachman’s Excel Gro or Schultz’s Blooms Plus, hver anden uge. , Maksimal blomst produktion er sikret, når gerbera margueritter grow i fuld sollys. Sunde gerbera daisies påvirkes ikke af skadedyr, men dårligt voksende planter kan angribes af bladlus, whiteflies, blad spot og spider mider. Læs instruktionerne omhyggeligt før anvender insekticider. ; Du bør holde gerbera blomster i en vase i den køligere hjørne af rummet. Glem ikke at tilføje en teske af sukker i vandet eller du kan tilføje 2 dråber væske blegemiddel for en gallon vand. ; Den lange stilke af blomsterne skal trimmes under vandet og i en vinkel på 45 grader, hver dag, når du er meningen at skifte vand i vasen. ; Under pleje af gerbera margueritter er ikke så svært hvis du virkelig elsker dem. En lille smule af gerbera daisy pleje teknik kan ende op i masser af lykke og munterhed, som du vil har lys gerbera bellis hele vejen rundt.

Nummerplade Opslag
Gavekort Skabelon
Anniversary Ideer om et budget
Affaldsskakt Cleaner
Sommerfugl Bush Plantning
Påske Basket Idéer
Lille køkken makeovers
Pimpsten Rengøring
Shampoo til Fedtet hår
Social Etiquette
Honey Face Mask