Ghetto Tatoveringer

Ghetto tatoveringer almindeligvis refererer til tatoveringer, som ghetto samfund. Dette fællesskab lever i en del af byen, som er domineret af et mindretal af civile. Årsagerne til deres mindretal på grund af sociale, juridiske og økonomiske pres som følge af, som de foretrækker at leve med isolerede mennesker. Ghettoen samfund generelt har en meget stærk tro på visse spørgsmål og de repræsenterer disse gennem tatoveringer. På grund af deres frie og løs opdragelse, er de dristige og og frygtløs. De er ligeglade om deres konsekvenser og dermed gøre meget dristig valg for deres tatovering design. Ghetto tatoveringer har været i praksis i meget lang tid nu, og vinder berømmelse med mange ikke-ghetto personer, der er simpelthen tatovering fans eller ghetto tilhængere. Således læse videre for at finde ud af nogle interessante ghetto tatoveringer, der er nævnt i de følgende afsnit.
Ghetto Tattoo Design
Med de udarbejdede ghetto tatovering betydning i indledningen, er jeg sikker på at du er lidt mere nysgerrig efter at vide, hvad er det unikke design, som disse personer gå efter.
Pit Bull Designs, Dette er en meget almindelig design i ghettoen tatoveringer som pit tyre står for styrke og principper. Det er en smuk kunstform som er ganske udfordrende for tattooers at få. En pit bull tribal design med lettelse i baggrunden er helt unik. Pit bull ansigter med bannere flaunting bestemte sætninger eller slogans er også meget almindelige. En rottweiler med flammer er en meget tiltalende tatovering design er en meget dristig illustration. Ligesom kloge en simpel pit bull med et navn eller en sætning skrevet i kalligrafisk tekst kan stå for en stærk overlevende af de sociale og kommunale barrierer. Mere om cool tatovering idéer.
Symboler; Nogle designs omfatter forskellige symboler, som er meget afslappet eller irrelevante, men er simpelthen valg af visse ghettoer. Disse symboler kan være lige så tilfældigt som en bio faresymbol eller radioaktivt symbol. Det kan være en kugle eller en bil med det ternede angiver en tilhænger af F1. Der er mange bibelske symboler, der bruges som tatoveringer også. Skrevet med fed tekst, kan disse mønstre omfatte en, kan Fader Forgive Me eller Kun Gud dømme mig og mange andre sætninger som disse. Mere om gotisk symboler.
Andre; Ghetto tatoveringer også omfatter en række af pervasive illustrationer af den menneskelige form, da de ikke bekymre sig om udtryk. De har havfruer og kvinder tatoveret på deres arme og ryg at flagre dem offentligt. Nogle har stødende sætninger og ord inked at udtrykke mangel på respekt i visse spørgsmål. Smilet nu græde senere ansigter er også meget berømt med disse tatovering valg. De har tribal tatoveringer ledsaget med forskellige tatovering designs, som de bruger til at støtte deres tro. Guns, marihuana, tværs tatoveringer, engle, radiosystemer, gotiske strukturer og mange flere sådanne design kan bruges som ghetto tatovering designs.
Mange ghettoer er ekstremt religiøse og støtte kristendommen meget stærkt. Deres valg omfatter bedende hænder tatovering designs, Jesus tatoveringer, korset med vinger, Moder Maria tatoveringer, bibelske tatoveringer, osv. De har endda vers fra Bibelen sværtet på deres kropsdele som en denotation, hvad de tror i. Disse ghetto tatoveringer kan sværtet på nogen del af kroppen. De er mest foretrukne på ryggen, nederste del af ryggen, nakke, arme, ben, håndled, kister, mave, bækken regionen og hofter. Disse tatoveringer er båret af både mænd og kvinder, men somme tider afviger med valg. Mænd går ofte for macho design og kvinder kan lide at have sommerfugl og blomst tatoveringer sammen med stjerner og hjerte tatovering design.
Uanset hvad dit valg kan være, repræsentere ghetto tatoveringer stående op for, hvad du tror på, og dristigt flaunting det med kunsten at tatovere. Hvis du er en overlever, skal du gå få at ghetto tatovering med det samme!

Fornærmelser og comebacks
Bad Tændspole Symptomer
Forlovere pligter
Fransk Etiquette
Bedste syntetisk motorolie
Easter Egg Hunt Idéer
Maori Symboler
Kloak Gas Lugt i House
Boutonnieres til bryllupper
Gipsvæg Installation
Alkoholiske adfærdsmønstre