Giftige Blomster

Planter udgør en uundværlig del af vores kost. Men der er også nogle sorter, der indeholder giftige kemikalier, som efter indtagelse kan forårsage medicinske problemer for både mennesker og dyr. Tag eksemplet med nerie busk, der dyrkes som prydplanter. Dens blomster er hyret som en af ??de mest giftige blomster. Derfor er det meget vigtigt for os alle at forstå sådanne giftige planter og blomster, før vi integrere dem i havearbejde. Her vil vi diskutere om giftige blomster, som du ville foretrække at undgå plantning.
Mest giftige Blomster Liste
Interesseret i om en blomsterhave, bør du tage et notat af den giftige blomster forhånd. Dette trin er mere vigtigt, hvis du er en ansvarlig kæledyr ejer. Hvis det er tilfældet giftige blomster for mennesker, kan vi undgå at røre og indtage dem. Med kæledyr, er der stor risiko selvom du træner dem til ikke at røre eller sluge disse giftige blomster. Drøftes nedenfor er nogle af de mest giftige blomster, som vi almindeligvis plantet i vores haver:
Angel’s Trumpet: Som navnet antyder, blomster af englens trompet er store, prægtige og trompet formet. Pr. plante eksperter, bør en stigende dette anlæg være strengt undgås, da indtagelse af sine farverige blomster indeholder hallucinogen, som er meget giftigt for kæledyr og mennesker.
Efterår Crocus: Den efteråret krokus, en truede plantearter, er også en giftig plante sorten. Den hvide, lavendel eller lilla farvede blomster indeholder en arsen gerne toksin kaldet colchicin ikke har nogen modgift. Indtagelse efteråret krokus blomstrer, kan føre til hjertestop og hjerte-kar-komplikationer.
Azaleaer og Rhododendron: azaleaer og rododendron er populære buske, der dyrkes for sine stedsegrønne blade og spektakulære blomstrer. Den varierede farvede, klokkeformede blomster af begge disse prydplanter indeholder andromedatoxin, en potent gift, der forårsager smerte, lammelser og til tider død.
Belladonna: Hvis du har en lille viden om giftige planter i verden, kan du allerede være bevidst om belladonna. Tilhører tomat familien Solanaceae, blomsterne er lilla farvet og har en regelmæssig form. The tropane alkaloider findes i planten dele er dødelig for dyr og mennesker.
Buttercup: Buttercup er generelt fundet voksende i naturen levesteder, selv om nogle mennesker vokse i haven. Du skal blot håndtering af planter og gule blomster kan forårsage hud dermatitis, især hos personer, der har følsom hud. Der henviser til indtagelse blomster ved et uheld fører til munden blæredannelse og tarmproblemer.
Daphne: Også kendt under den fælles betegnelse, dame laurbær, Daphne anlægget er en anden mest giftige plante. Alle plantedele, herunder blade, stængel, rødder og blomster indeholder giftige kemikalier (mezerine og daphnin). Hvis du kan lide den søde duft af Daphne blomstrer, overveje at tage ekstra pleje under væksten denne plante.
Fingerbøl: fingerbøl er mest foretrukne af haveinteresserede, især på grund af deres farverige og tubulær formet blomstrer. Selvom de er terapeutisk vigtige, næsten alle dele af planter, herunder blomster er farlige. Symptomer på fingerbøl forgiftning omfatter opkastning, uregelmæssig hjertebanken og kramper.
Liljekonval: liljekonval blomster, båret i en lang blomsterstand er farlige. Hvem vil tro det hvide, klokkeformede, uskyldige søger blomster er ekstremt giftigt? Konsumering af et par af disse blomster kan give opkastninger, mavekramper, fordøjelsesproblemer og hjerte relaterede symptomer.
Oleander: Oleander, også kendt som Nerium Oleander, er en busk, der besidder smalle blade og duftende blomster. Baseret på sort, kan oleander blomstrer være hvidt, rosa eller røde i farven. Dele af anlægget samt blomst indeholder oleandrin, neriine og flere andre potente toksiner, som påvirker hjertet, nervesystemet og fordøjelsessystemet.
Måske foretrækker du at læse mere på:; Verdens mest giftige planter, Giftige Prydplanter, Planter giftigt for katte, Så det var alt om de fleste giftige blomster liste. Andre end de ovenfor nævnte blomstrer, er der forskellige blomster, der viste sig at være skadelige for os og kæledyr. At nævne nogle få, blomster ligesom Aconite, hydrangea, milkweed, Datura, påskeliljer, Larkspur, periwinkle osv. er farlige. Hvis du har kæledyr derhjemme, bør du undgå plantning dem i nærheden af ??huset. Den bedste måde er at konsultere en gartner og søge rådgivning vedrørende giftige blomster til hunde og giftig plante til katte, alt efter hvad der gælder for dig. Også, ikke omfatter nogen af ??de blomster i madlavning, indtil du er ikke sikker på om dem.

Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Feminin Tatoveringer
Business Dining Etiquette
Tilstoppede Kloak Line
Demi permanent hårfarve
Populære Bryllup Farver
Gipsvæg Installation
Yard Art Idéer
Turtle Tatoveringer
Bedste Dato Idéer
Bad Tændspole Symptomer