Gipsvæg Installation

I dag er gips installation flittigt brugt til at dække over de indvendige vægge og lofter. Således mangler, revner, rør, ledninger osv. på væggene kan være pænt skjult bag gipsvæg bestyrelser. Det bidrager også til at forbedre indretningen af ??huset. Når drywall males og dekoreret med kunst og forskellige byggematerialer udsmykning poster, så det ser rigtig flot. Desuden indeholder god isolering til rummet.
Gipsvæg Installationsvejledning
Til at begynde med, måle loft og vægge for at fastslå antallet af drywall bestyrelser er nødvendige for jobbet og købe dem i overensstemmelse hermed. Du er nødt til udstyre dig selv med nogle værktøjer. Det omfatter, drywall elevator, drywall tape, fælles stof, gips skruer, sandpapir, fælles kniv, nøglehul sav, etc. Når du har købt alle disse elementer, skal du følge trin-for-trin instruktioner nedenfor:
Installation af Gipsvægge på loftet, bør du altid hænge gipsvæg på loftet først og derefter videre til væggene. Hvis der er forhindringer som rager rør på loftet væggen, så er du nødt til at installere forskalling strimler først. Da det vil være vanskeligt for at hænge drywall over hovedhøjde holdning vil jeg gerne råde dig spørge en ven eller et familiemedlem til at holde bestyrelserne for dig. Eller også, skal du bruge en gips lift. Løft første ark drywall i det ene hjørne af loftet og placer det på langs på tværbjælke. Brug gipsvæg skruer til fastgørelse det op med bjælken. Hold en afstand på omkring 6 inches mellem to skruer. Når den første bestyrelse er blevet spændt op, skal du installere den anden på samme måde. Fortsætte processen indtil du dække hele loftet området. Også gå gennem, hvordan du installerer gipsvæg loft.
Installation Gipsvægge på vægge; Denne opgave er meget lettere i forhold til drywall installation på loftet. Her drywall fastgøres til studs af væggen for at sikre det forsvarligt. Begynder at arbejde fra det ene hjørne af rummet. Hold den første drywall ark lidt over gulvet vandret, så det er vinkelret på stutteriet, og fastgør derefter det op. Du bør bruge gipsvæg skruer langs hele kanten af ??stutteriet. Der bør være en forskel på 12 inches mellem to skruer. Brug den samme teknik til at installere de resterende stykker drywall til at dække alle væggene i rummet.
Tape sømmene; Når du har hængt drywall på alle vægge og loft i rummet, skal du tape alle de samlinger, hvor enderne af to tilstødende drywall brædder mødes. Dette sker for at dække de små huller, der eksisterer i mellem bestyrelserne. Klæbemiddel baseret glasfiber tape kan anvendes til dette formål, da de kan anvendes meget let. Måle længden af ??den fælles, hvor båndet skal placeres, og derefter skære tapen overensstemmelse hermed. Sæt tape over, og pres det let med en fælles kniv, så det overholder bestyrelserne godt.
Anvendelse af fælles Compound, Dette sker for at dække over synlige fejl på overfladen af ??gipsvæg. Forbered den fælles sammensatte eller mudder efter fabrikantens anvisninger. Anvend det over hver tapede joint og sprede det op jævnt, så et tyndt lag er dannet. Tilsvarende gælder det på dimpled hullerne dannet som en følge af indsættelsen af ??skruehovederne. På hvert af disse overflader, har det fælles stof, der skal anvendes tre gange for at skjule huller og bånd korrekt. Inden påføring af hvert lag, sørg for den tidligere lag er tørret grundigt op, som vil tage omkring 24 timer. Vide mere om, hvordan man mudder gipsvæg.
Prikken over i’et og endelig alle de flader, hvor en fælles forbindelsen blev anvendt, skal slibes for at få en glat finish. Flyt fingrene over dem for at tjekke ud ru pletter og sand dem op med en slibemaskine or sandpapir. Hvis du finder nogen små kamme har dannet, så banke dem ud med hjælp fra en drywall kniv og sand i området. Derefter tørres hele slebet støv med en tør klud. Nu er din drywall er klar og du kan anvende en primer lag på det.
Få mere information på:; Sådan Hang Gipsvægge; Gipsvægge installation tips og teknikker; Gipsvægge Finishing Techniques; Gipsvægge materialer er ikke så dyre. Men leje fagfolk til jobbet kan være ganske dyrt. På et gennemsnit, for et lille hjem med 4000 kvadratmeter drywall krav vil drywall installation pris i størrelsesordenen $ 4.400 – $ 8.600 eller mere. Det ville være højere i tilfælde af layoutet for et værelse er uregelmæssig. Således kan du spare disse penge ved at gøre anlægget arbejdet selv. Hvis du følger drywall installation tips givet i denne artikel, ville opgaven være meget lettere for dig.

Flydende Eyeliner Tips
Stevia Plant
Fire Pit Planer
Hjemkomst Temaer
Ret Bangs
Telefon Etiquette
Pimpsten Stone
Fake Belly Ringe
Infunderet Olive Oil
Thigh Tatoveringer
Anvende Eyeshadow