Gipsvæg Tykkelse

Indførelsen af ??drywall materialer helt revolutioneret den måde indervæg færdigbehandling skete. Før gipsvæg materialer ankom på scenen indvendige væg færdigbehandling var en omstændelig og tidskrævende job på grund af de traditionelle pudsning metoder. Indførelsen af ??drywall ændrede det hele og aktiverede mennesker at afslutte indvendige vægge hurtigere og reducere forsinkelser i byggeriet tid. To vigtige parametre, der skal tages i betragtning, når udvælgelsen af ??gipsvægge for installation er deres størrelser og tykkelse. I denne artikel taler jeg om at vælge de rigtige gipsvæg tykkelse.
Før vi diskuterer detaljer om drywall tykkelse og andre parametre, der skal tages i betragtning, så lad os vide mere om gipsvæg materialer. Gipsvægge er plader eller paneler skabt ved presning af gipssten gips materiale mellem glasfiber eller papirark. Det er en effektiv erstatning for traditionelle gips baseret interiør efterbehandling. Gipsvægge er kendt af mange andre navne som vægplader, gips bord og gips. Grundet nem installation, kan gips processen med en drywall færdig i løbet af få dage.
Et af de vigtigste egenskaber ved drywall er dets resistens over for brand på grund af det lag af gips, at den har mellem sine plader. Denne brand modstand udbydes af gipsvægge har en relation med tykkelsen af ??den installerede drywall materiale. Det er vigtigt, at man ved om standard drywall tykkelse og størrelser, når der går for et anlæg.
Gipsvæg Tykkelse Krav; I nogle stater er der lokalt bygningsreglementer, der gør den obligatorisk, at en installeret gipsvæg har en minimumsstandard tykkelse. Før går for et anlæg sørg at du tjek lokale drywall tykkelse krav. Skønt drywall tykkelse kan variere over en række størrelser, yderst foretrukne tykkelsen størrelser er:; 5 / 8 inch (1,59 cm); 1 / 2 inch (1,27 cm); 1 / 4 tommer (0,635 cm); 3 / 8 tommer (0,952 cm); Alle disse drywall tykkelse størrelser have forskellige ansøgninger som tykkelse påvirker fleksibilitet og styrke af panelerne. Tykkelsen af ??en drywall panel er en egenskab, der beslutter, hvordan resistente det er at ild og varme. Paneler af høj tykkelse er dyrere end tynde dem på grund af den ekstra lag gips. Lad mig tale om generelle ansøgningerne fra de forskellige drywall paneler, der skal gøre at vælge rigtige gipsvæg tykkelse en lettere opgave for dig. Læs mere på gipsvæg priser.
Mennesker foretrækker at gå til ¼ tommer gipsvæg paneler når de har brug for at dække buede vægge eller anvende gipsvægge over tidligere anvendte gips. Paneler af denne tykkelse normalt kommer i 10 fødder og 8 fod mellemstore paneler hvori hver vejer omkring 38 pounds.
Hyppigst anvendte drywall tykkelse størrelse er ½ tommer tykke drywall panel. Det er grunden til, at de findes også i en række forskellige størrelser. Gipsvæg tykkelse for et loft er generelt af denne foranstaltning. Disse ½ tommer paneler kommer i forskellige størrelser lige fra 8 fod, 9 fod, 12 meter til cirka 16 meter. De fleste bygninger har en ½ tomme tyk drywall og det er brugt i efterbehandling både tage og lofter. Gipsvæg tykkelse for garager er af denne foranstaltning.
Gipsvæg paneler af 3 / 8 tommer størrelse også kommer i forskellige størrelser. De normalt bruges henblik på partitionen remodellering og i nogle tilfælde det bruges også for patchning op beskadigede dele af drywall paneler. Læs mere på:; reparation Gipsvægge Huller; Gipsvægge Knæk Repair; Sådan Repair Gipsvægge, den 5 / 8 tomme gipsvæg tykkelse størrelse er det tykkeste sort og det er flittigt brugt som brandhæmmende gips som fordobler op som en lydisolering materiale. Højere tykkelse gør disse gipsvæg paneler den tungeste dem. Gipsvæg tykkelse for kældre, som kræver lydisolering kan være af denne foranstaltning.
Læs mere på:; Sådan installeres Gipsvægge loft; Sådan fjernes Gipsvægge, hvordan man Hang Gipsvægge; Gipsvægge Finishing Techniques, At vælge den rigtige gipsvæg tykkelsen drejer sig om at vide, hvor du agter at anvende dem, og hvad er formålet, at du ønsker det tjene. Hvis du vælger drywall tykkelsen indgår af dit hus byggeprojekt, dine arkitekt og din entreprenør er de bedste folk at konsultere i denne sag.

Beton Indkørsel Reparation
Underviser Vurdering Gaver
1940′erne mode
Pygmy Dato Palm Care
Middelhavet rhus
Elephant Hair armbånd
Brandmand Tatoveringer
Tynde frisurer
Binde en Windsor Knude
Pimpsten Rengøring
Hår Termisk Renovering