Glasfiber Tub Reparation

Glasfiber bøtter er normalt holdbare, langtidsholdbare og har meget lave vedligeholdelsesomkostninger. Nogle gange, ved et uheld, kan de udvikle revner eller når de udsættes for mekanisk belastning, de knækker. Men de kan også repareres hjemme. Glasfiber balje reparationssæt er tilgængelige på markedet indeholder alle de nødvendige materialer og værktøj til reparation. Det eneste du behøver at vide er den rigtige procedure for reparation. Følgende indhold vil hjælpe dig til at reparere en knækket glasfiber i dit hjem. Læs mere om, hvordan man reparere glasfiber.
Hvordan man kan reparere glasfiber Tub
Følg disse trin for en vellykket glasfiber badekar reparation. ; Køb en glasfiber reparationssæt fra markedet. Kontroller, at sættet indeholder alle nødvendige materialer til reparation. Sættet skal indeholde polyester resin, hærder (til hærdning af harpiksen), farvestoffer, glasfiber mesh eller mat (til tunge reparation), groft og fint sandpapir, fortykningsmiddel (for at afstive harpiks, når den anvendes lodret), beholder til blanding, omrøring værktøj og beskyttende kemikalier handsker. , Det første område, der skal repareres, skal være rene for snavs, fedt, voks, sæbe, olie og udskud. Sand det beskadigede område med sandpapir og så endelig rengør med acetone. ; Hvis crack er dyb eller et hul er dannet, så styrker glasfiber klud eller maske ind i den, eller hvis skaden er lille, fylde den med reparation harpiks. Du er nødt til at skære klud i patches. Foretage målinger præcist, så det passer ind i det beskadigede område. ; Hæld harpiks i containeren i nøje volumen, der er nævnt i sættet. ; Tilføj farvestoffet, der fulgte sammen med røret. For at få den farve efter eget valg blande farvestoffer i passende forhold og derefter remix med harpiks. Farverne kan mælkehvide, mandel, pink, mørk brun osv. Rør indholdet indtil harpiksen bliver uigennemsigtig. Tjek farven til at matche med glasfiber badekar, før du tilføjer hærder. ; Tilsæt jævning til farvestof blandingen, hvis du reparerer en lodret skader, at væsken fra slaggedannelse ned. For horisontale overflader kan du tilføje en tyndt materiale. , Nu blande hærder i korrekt blandingsforhold med farvestoffet blandingen. Følg den mængde, der er nævnt i glasfiber reparationssæt. Hærder er en meget vigtig bestanddel af reparationssæt. Hvis mængden ikke er tilstrækkelig, vil harpiks ikke størkne og vil fortsat være klistret. ; Indholdet blandes grundigt og lad ikke harpiksen hærder, før du begynder at anvende; Påfør pastaen med en pensel eller en sløv kniv. Hvis du har brugt klud, skal du trykke den mod blandingen. Spred det jævnt over det beskadigede del. Efterlad den i mindst 4 timer at lade det tørre og hærde helt. ; Når det er hærdet, skal du udjævne overfladen med sandpapir. Glasfiber klud skal trimmes af sine rå kanter. Sand, enten med grove eller fine sandkorn sandpapir. ; Du kan anvende endnu et lag af harpiks og farvestoffer blanding uden hærder til en langvarig finish. Anvender meget problemfrit med vatpind eller pensel, Giv en god prikken over i’et ved anvendelse af en gel coat, der kommer med sættet. Gelen pels kan være farvet eller gennemsigtig. Påfør den med en pensel over reparationen området. Lad det tørre natten over. ; Pak det ind med en plastfolie. Når det er tørt, sand med våde sand papir perfekt blanding med glasfiber badekar. Your glasfiber balje reparation er fuldført. Læs mere om glasfiber reparation instruktioner. ; Forholdsregler
Bær altid handsker, der følger med kittet, når de udfører glasfiber badekar reparation. Du må ikke tabe nogen kemikalier på andre dele af glasfiber karret. Sørg for at du ikke håndterer kemikalier med bare hænder. Det kan forårsage irritation og endda brænde din hånd tider. Vær forsigtig, mens de udfører hver trin i glasfiber badekar reparation. Du kan også læse glasfiber båd reparation.
Glasfiber balje reparation kan nemt gøres derhjemme med let tilgængelige reparationssæt. Imidlertid er glasfiber kar udskiftning nødvendig, hvis den er helt beskadiget eller repareres.

Sink Faucet Reparation
Plastic Bag Holder
Sukkerbestrøningen Hair Removal
Tumlede Marble backsplash
Affidavit arveret
Algeriske Love Knot
Queen Size Bed Målinger
Hjernevridere for voksne
Bordskik
Ferie Around the World
Telefon Etiquette