Glow in the Dark Body Paint

Vi bliver ofte fascineret ved usædvanlige kemi fænomener, hvoraf den ene er fosforescerende pigment. Dette pigment absorberer lys, når de foreligger og frigiver det i mørket. Du måske har set glød i mørke processen forhånd, de mest almindelige er den hånd af en ur, der ser lysegrønt i mørke i et par minutter, og svinder senere. Andre produkter baseret på denne teknologi er selvlysende pulver, blæk, maling osv. selvlysende kroppen malingen har vundet stor popularitet blandt børn og teenagere, forestille sig, når intet er synlig i totalt mørke, vil det gløde smukt.
Hvad er Glow in the Dark Body Paint?
Det korrekte navn for at tilkendegive glød i mørke malingen er fosforescerende maling. Ved udformningen af ??dette produkt, (aluminate f.eks dopede strontium-og sølv-aktiverede zink sulfid) fosforescerende partiklerne, der forbliver lys i mørket er tilføjet i et specifikt beløb til at give selv-selvlysende effekter. Glød i mørke kroppen malingen er tilgængelig i en række forskellige farver, herunder grøn, blå, gul, lilla, rød og pink. Så har du mulighed for at vælge farver, som pr dine præferencer. I de fleste tilfælde er glødende varigheden for rød maling mindre end andre farver. Nogle mærker hævder glød periode, der skal, så længe 12 timer, bortset ninger, som gløder i en kortere periode, i minutter.
Anvendelse Glow in the Dark Body Paint
Anvendelse glød i mørke kroppen malingen er den samme som andet organ maling. Male levende motiver med denne vidunderlige produktet og tilføje mere sjovt at din Halloween parter. Andre begivenheder, der er perfekte til at bruge det er børn fødselsdag parter, brugerdefinerede partier, pirat fester, koncerter og festivaler. Under anvendelsen, bruge sort lys til at se, hvad du maler. Som allerede nævnt, rød bemaling fortsat lyse udsigter for en kort periode. Derfor, afhængigt af hvor lang tid du vil gøre din kropskunst glød, vælge de farver omhyggeligt. Også bringe en personlig kontakt til kroppen kunst af bl.a. design relateret til lejligheden. Kan du også prøve midlertidige glød i mørke tatoveringer med denne glød i mørke kroppen maling.
Indkøb Glow in the Dark Body Paint
Under købet glød i mørke kroppen maling, bør du altid vælge kvalitetsmærker. Sørg for, at du køber et organ maling, ikke en stof maling. Trods alt vil du blive anvender malingen direkte til din hud. Enhver skadelige kemiske stede i produktet kan forårsage hudirritationer og allergiske reaktioner. Følg instruktionerne strengt for ansøgning og tørring, som anvist af fabrikanten. Lysstyrken af ??produktet bestemmes af de risikogrupper, der spænder fra scale 0-7 (nul er den klogeste og syv er den mindst bright maling).Kan du også lave glød i mørke kroppen maling på din egen ved hjælp af pulver og en maling medium.
Et af de fordele glød i mørke kroppen malingen er, at du kan refill det i flere gange ved hjælp af en passende lyskilde. At være mere præcis, kan lysabsorption og frigivelse fænomener gentages mange gange. Udsætte malingen for lys i et par minutter, på hvilket tidspunkt det selvlysende partikler vil absorbere tilstrækkelig lys. Med dette skridt er din glød i mørke kroppen maling genopfyldes og klar til at gløde, når mørket fylder rummet.

Bad Tændspole Symptomer
Bryllup Reception Tabel Idéer
Remodellering et lille køkken
Kalligrafi Tatoveringer
Master Bedroom Plantegninger
Naturlig Lip Gloss opskrift
Eiffel Tower centerpieces
High School Graduation Party Idéer
Vægmaleri maleteknikker
Italiensk Tatoveringer for Mænd
Tall blomsterarrangementer