God Makeup Tips

“Hvad nogle gode makeup tips”?, Spurgte min 13-årige fætter søster. Jeg var overrasket over at høre dette kommer fra hende, som på hendes alder var vi ikke lov til engang tænke på makeup. Anyways, tiderne skifter, og jeg var klar til at overtage ansvaret som ældste sis og hjælpe de yngre en med nogle gode makeup tips for 13-årige. Jeg ved, at der er masser af unge piger, der ønsker at afprøve makeup og denne artikel er at bidrage til at øge deres smukke udseende. Følgende er et par gode makeup tips til skole, der er subtile og hjælper dig med at opdage din naturlige skønhed. Kan du læse mere på skønhed tips til piger og makeup skønhed tips.
God Make Up Tips til Skole
Mange unge piger der starter midt skole en tendens til at bekymre sig om deres udseende og hvad de skal bære. Du skal først forstår, hvad der er din personlighed, og højdepunkterne i din naturlige funktioner og arbejde hen imod at øge dem. Du skal bære kun de farver, der passer dig og tøj, som du er komfortabel i. Du skal ikke bare blindt efterabe de teenagere i blade og tv eller piger i skolen. Du behøver for at skabe sin egen identitet og ikke ender med at ligne en kopi kat dukke. Kunsten at skabe dit eget look er ved først at acceptere dig selv som du er, og derefter arbejder hen imod nogle naturlige måder at forbedre dine funktioner. Følgende gode makeup tips til skole vil hjælpe dig med at opdage dit sande skønhed, der vil tjene beundrende blikke i skolen.
Du kan læse mere om naturlige makeup tutorial i de følgende artikler:; naturligt udseende Makeup; naturlige makeup Ideer; naturlige makeup Look; God Makeup Tips til 12-årige, Den gode makeup tips til en 12-årige bør omfatte kosmetik gerne en lip gloss , mascara og nogle bleg øjenskygge. Må ikke bære tunge makeup og øjenskygge, da den ikke passer til din alder. Som sjette gradere du nødt til at bære makeup så lidt som muligt. Dette er, når din hud er tilbøjelige til at udvikle bumser og akne. Kraftig makeup vil bare gøre tingene værre og man vil ende op med en bums tilbøjelig ansigt. Du kan læse mere om hvordan man ansøger øjenskygge skridt for skridt og få nogle nyttige eyeshdow tips.
God Makeup Tips for 13 årige; Det syvende klasse er begyndelsen på din teenage år, og du skal passe på, hvordan du ser ud. Du er nødt til bruge en foundation, hvis din hud er acneudsatte. Skal du først prøver det i weekenden for at forstå omfanget og metoden for spredning fundamentet. Spørg din mor eller storesøster, hvis det ser fint. Et fundament, der ikke anvendes korrekt, kan ende med at gøre dig til at se rigtig skidt.
Som 13-årig, kan du gå videre til at bære en eyeliner. Prøv anvende en tynd linje og bruge eyeliner, der ikke fedtede som du ikke vil have den til at køre ud og give dig et blåt øje. Du kan endda prøve nogle øjenskygge og mascara. Du skal også bære tonede lip gloss for at tilføje farve til dine læber. Følgende gode fyldes op tips vil tjene som en vejledning for, hvordan man bære makeup i skole. Hvis du er uerfaren bruger en eyeliner, så kan du læse tips i artiklen hvordan du søger eyeliner.
Du kan læse mere om naturlige måder at se smuk i følgende artikler:; naturskønhed opskrifter Glat hud; Natural Beauty Retsmidler; Natural Beauty Secrets; Natural Skin Care; God Makeup Tips
Den første ting at huske i god makeup tip er at vaske dit ansigt med et renseprodukt. Dette vil hjælpe med at forhindre acne og holde ansigtet ser ren og blød. Derefter skal du forsigtigt massere ansigt fugtighedscreme, når du dit ansigt er en smule fugtigt. Så gælder fundament ved gnide den indad for at give det en pæn udseende. Så kan du slikker bryn og vipper med en pande og surre kammen med til at give dem en ordentlig figur (hvis påkrævet). Du skal nu anvende en blød farve øjenskygge at give dine øjne et naturligt look. Må ikke gå ind for virkelig mørke farver da det ikke vil være passende for din alder.
Dernæst skal du anvende en naturlig farve eye liner som sort, brun eller mørkeblå. Det er bedre at bruge en eyeliner blyant frem væske. Hvis du er uerfaren i anvendelsen eye liner, kan du tvære det hele over øjet. Hvis det er nødvendigt, kan du anvende en sort brun eller klar mascara over vipperne. At fremhæve og tilføje dimension til dine kinder, skal du anvende en lys rødme or bronzer. Anvende en læbepomade over læberne til moisturize dem og derefter slid læbe farve. Kan du tilføje lidt mere glans til din læber ved at anvende et lag lip gloss på din læbestift. Du er nødt til at tilføje nogle touch ups på ansigtet i områder, du gik glip af dit fundament. Blend fundamentet godt rundt om jawline. Hvis halsen er en lidt mørkere nuance end ansigtet hudfarve, skal du anvende en lidt mere fundament på halsen.
Det var nogle af de gode makeup tips for 13-årige. Makeup i en ung alder, bør undgås. Men, hvis du er tilbøjelig til makeup, så holde det for den minimale. Du er nødt til at afdække din naturlige skønhed med makeup og ikke forsøge og forbedre dit udseende. Håber jeg denne artikel er hjulpet besvare dine spørgsmål, ‘hvad er nogle gode makeup tips til skole “?.

Kumquat Tree
Curling glat hår
Køkken Remodeling om et budget
Målopnåelse Tips
Pretty Eye Makeup
Entertainment Center Planer
Tatovering Healing
Kloak Gas Lugt i House
Ret Bangs
Vandtæt Concealer
Foundation for Fedtet hud