Gødning Burn

Hver gartner, eller endda nogen, der er interesseret i havearbejde, ved med en kendsgerning, at for planter, afgrøder og græsplæner gødning er lige så vigtige som vand er for dem. Gødninger give dem den nødvendige kosttilskud, er vigtige for deres sund vækst og overlevelse. De også beskytte dem fra andre faktorer som ukrudtsbekæmpelse og sygdomme der kan udskåret i deres ernæringsmæssige værdier. Så det er aftalt at gødning er gode for plænepleje, samt for afgrøder og planter. Men, kan for meget af noget aldrig være gode nyheder, og samme regel gælder i havearbejde såvel, når du lægger for meget af gødning. Resultatet af overfodre din plæne med kunstgødning er, at det kan medføre, at din græsplæne til at have en gødning brænde. Hvad er gødning brænde, spørger du? Hvis du nogensinde har set din græsplæne drejning hvide, brune eller gule, eller hvis der er striber som disse dannes på plænen, så ved du, at de er gødning brænde. At forklare i mere detaljeret, gødning brænde er når din græsplæne bliver dehydreret. Gødningen dvs tilføjes, indeholder enorme mængder salt. Og derfor når du tilføjer en masse kemikalier det fører til en salt oprustning. Dette salt oprustning vil igen bremse på plænen i at optage noget vand, med det endelige resultat af græsset døende.
Undgåelse Fertilizer Brænd
Ingen ønsker deres græsplæne at være offer af gødning brænde. Hvorfor ville de? Forestille ett tæppe af frisk mørkegrønne plæne i forhaven. Nu forestille grimme pletter af hvide og brune Prikkerne på den ellers frodige græsplæne. Gør du krybe, ikke sandt? Sikker på det gør. Så hvad er løsningen da? Have nogle retningslinjer om hvordan du undgår gødning brænde vil sikkert hjælpe, vil ikke? Så her går:
Højre gødningen Det er yderst vigtigt at vælge den rigtige gødning. Aldrig nøjes med en billig gødning, da dette kan have fyldstoffer heri, hvilket skader jorden og græsplænen. Altid købe god kvalitet gødninger. Saaledes ogsaa, er det vigtigt at vide hvad slags ett gødning din plæne kræver. Hvis der er høj mængder af ett bestemt næringsstof i din jord, derefter tilføje det er ikke nødvendigt. Tilsvarende du måske tilføje ett kombination på måske, 2-3 næringsstoffer der er nødvendige, stedet for en komplet mix af gødning. Faktisk tilføjer en mix som har alle næringsstofferne kan være mere skade plænen. Sørg at gødningen har ett kombination af langsom frigivelse og hurtig frigive kvælstof i det.
Tid er Essence; Vide hvornår tilføje gødningen er nøglen i undgå gødning brænde. Altid gøde din græsplæne i foråret og efterårsperioder for maksimal effekt. Nogle mennesker ender med at gøde deres græsplæner i midten af ??sommeren, hvilket er en absolut no-no. Dehydrering i sommeren er en mulighed for at starte med, tilføje, at overskydende goedningsvaerdi og du har selv en rigtig dårlig gødning brænde.
Undersøgelse jordkvalitet; Sørg at du studere jordkvaliteten regelmæssigt. Kan du gøre dette ved hjælp af forskellige jord testmetoder at kende din havens jordens pH niveauer.Dette er vigtigt fordi det vil hjælpe at afgøre hvad jorden manglerne er. Det vil også hjælpe ene til vide hvad næringsstoffer skal tilføjes sammen med gødninger. Sommetider vil overskydende brugen af ??gødningsstoffer og manglens af visse andre næringsstoffer medføre svær brænde. Have en jordkvaliteten check vil hjælpe dig til undgå gødning brænde.
Anvendelsesmetode; Always anvende solid gødning med en græsplæne gødningsspreder og en flydende plænegødning med hjælp fra ett slange. Sørg at du er forsigtige med anvende disse. Den bør føre til rigtige mængde anvendelsesår solid granulat og korrekte vaeskestroemmen gødning.
Påpeger Husk; Cover selv godt før begynder at anvende gødningen. ; Aldrig krydse grænse gødning, er skrevet på pakken. Faktisk gælder kun halvdelen af, hvad der anbefales. ; Plænen bør tørre når du sprede gødningen. , Anvende gødningen på den måde, der er blevet instrueret i pakken. ; Altid vand plænen indenfor et døgn at anvende goedningen at undgå gødning brænde. ; I tilfælde af overskydende dumping af gødning, og prøv vacuum græsplænen eller udvande den ved at vande den. ; Læs mere på:; Natural Lawn Gødningsstoffer; Hjemmelavet Plæne Fertilizer; Lawn Care Tips – Pet Safe Plæne Gødningsstoffer; Nu at du ved hvad er skridt involveret i undgå en gødning brænde, jeg sikker du vil tage forholdsregler og se dine plæne forvandles til en kunstværk. Og selvfølgelig brænder ingen gødning for det. De bedste hilsner,

Sprukken hud
Sleepover Idéer
Hjernevridere for voksne
Fransk Intensive Havearbejde
Hvorfor er jeg deprimeret
Salmer til Begravelser
Asian Inspireret Soveværelse
Midt Navne til drenge
Wiccan Tatoveringer
Ear Piercing Priser
Påske Basket Idéer