Græsplæne Luftning

Du har måske hørt om døde hudceller, der kan være en af ??årsagerne bag de kedelige og usunde udseende af huden. Efter eksfoliering, ser sådan hud lyse og sund. Det samme gælder for jord også. I tilfælde af en græsplæne, få de øverste lag af jorden komprimerede grund af den konstante bevægelser af børn og kæledyr. Bortset fra, at lag af dødt græs kan også ophobe og få komprimeret med jord. Som jord bliver komprimeret, de rødder, der ligger inden for eller under det svært ved at absorbere vand og essentielle plantenæringsstoffer. Rødderne kan ikke sprede sig og vokse. Dette medfører sløvhed af græs, der i sidste ende vil dø. Du har måske bemærket, at de dele af plænen, der er konstant i brug, har sløve og usunde græs. Du kan mistænke, at problemet er utilstrækkelig vandforsyning, skadedyrsangreb eller sygdom. Du ender med at forsøge alle løsninger, men til ingen nytte. I sådanne tilfælde kan græsplænen beluftning løse dit problem. Lad os tage et kig på de forskellige aspekter af græsplæne beluftning.
Hvad er Lawn Beluftning
Græsplæne beluftning er en af ??plænen vedligeholdelse metoder, der forhindrer komprimering af jord og kontrol græsplæne tækning (ophobning af dødt organisk væv, der blokerer ilt til jorden). Græsplæne beluftning sker med hjælp af udstyr kaldet plæneluftere, der kan være så simpelt som sko med pigge til specialmaskiner. Driften af ??græsplæne luftning værktøjer kan være på to måder. De kan enten lave huller i overfladen af ??græsplænen eller oprette hulrum, ved at fjerne stik af jord. Disse huller / hulrum, som disse værktøjer giver vand og næringsstoffer for at nå rødder og gør det også muligt for jorden at flytte mere let. Kort sagt, som jorden i græsplænen, bliver komprimeret er beluftning gjort, så stråtækket lag er brudt, og den komprimerede jord løsner op.
Plæneluftere kan klassificeres som spike beluftere og kerne beluftere. Mens spike beluftere punch huller i overfladen af ??plænen, core beluftere besidder hule pigge, at trække sig ud stik af jord. Hvis tækning er problemet, og der er ingen komprimering, så kan spike beluftere bruges, således at lufte plænen. Hvis komprimering er problemet, så må kernen beluftere være brugt, så at jorden bliver løs og har nok plads til at flytte. Det er også sagt, at spike beluftere, kan lide, pigsko fremme jord sammenpresning, ved at trykke på jorden, samtidig med at huller. Så er centrale beluftere altid foretrukket for alvorlige jordpakning.
Græsplæne Luftning Fordele
Som nævnt ovenfor, græsplæne beluftning er en af ??de bedste græsplænen reparation metoder, i tilfælde af jordpakning. Ellers også er græsplæne beluftning anbefales, én eller to gange om året, som en del af græsplænen. Dette sker normalt i slutningen af ??foråret (for varm sæson græs) sæson eller det tidlige efterår (for cool sæson græs). Græsplæne luftning forbedrer dræning af jorden og giver tilstrækkelig ilt til orme og andre mikroorganismer i jorden. Disse orme og mikroorganismer blive aktiv i nedbrydning stråtag. Det øger også flytning af vand og næringsstoffer i jorden, og rødderne vil blive nydt. Som jord løsner, får rødderne plads nok til at sprede sig og vokse. Dette resulterer i tættere vækst af græsset. Men der er forskellige faktorer, der skal overvejes, før græsplæne beluftning. Græsplæne beluftning kan være tilmeldt, hvis græsset bliver kedelig og tynd, selv efter vanding og fodring, eller hvis vandet ikke synke i lang tid. Disse symptomer kan almindeligvis ses i græsplæner, der bruges meget eller hvor stråtag lag er tykkere end en halv tomme eller i græsplæner med lerjord. Læs mere om, hvordan man lufte en græsplæne.
Nu ved du mere om græsplæne luftning metoder og fordele. Følgende er nogle græsplæne beluftning tips, der kan være gavnlige, hvis du planlægger græsplæne udluftning og eftersåning. Beluftning er bedst før goedningsvaerdi og tilsået plæne. Det vil være bedre at vande plænen grundigt, en dag før processen med beluftning. Det er også tilrådeligt at foretage græsplæne ukrudtsbekæmpelse metoder, før beluftning. Det anbefales også, at plænen luftning ikke må ske i løbet af tørke. Hvis du har lerjord, du er nødt til at lufte plænen to gange om året og i tilfælde af jord med sand, er beluftning behov kun én gang. Du kan knuse op af jorden stik og bland det med kompost eller sphagnum og fylde hullerne. Brug en langsom frigivelse græs formel og vand på plænen. Dog bevæger anbefales ikke til yderligere tre til fire uger. Græsplæne beluftning kan ske ved dig selv, hvis du har redskaberne. Ellers fagfolk kan lejes. Græsplæne beluftning omkostninger afhænger af forskellige faktorer, såsom, område, der skal dækkes, hvilken type værktøj, der anvendes, uanset om du gør det selv eller leje fagfolk, osv.

Snake Tattoo Design
Rengøring lædermøbler
Pæon Blomster
Tungepiercing
Wiccan Tatoveringer
Naturlig skønhed tips
Midlertidig Hair Color
Små Tattoo Idéer
Laminatgulv Cleaner
Forvirret Citater
Feminin Tatoveringer