Granit Rengøring Tips

Har en granit bordplade i køkkenet giver det en enestående varme og skønhed. Granit er ikke kun nem at vedligeholde, men er ekstremt holdbart for. Granit bordplader er ideelle, da de er ridsefri, varmebestandige og syrer, der anvendes i hverdagens madlavning såsom eddike samt andre citrusfrugter og grøntsager, forårsager ingen skade på det. Dette er dog på ingen måde betyder, at granit kræver ingen vedligeholdelse. Tværtimod skal det renses regelmæssigt, for at opretholde dens naturlige glans og pleje. Granit rengøring er en simpel metode, der kan udføres af nogen. Hvis du ønsker at vide, hvordan man rent granit bordplader, så nedenfor er et skridt kloge metode for det samme. Læs mere om rengøring og pleje af granit bordplader.
Granit Rengøring Procedure
Trin 1: Tage et stykke væv papirer og duppes uanset udslip, olier, juice, som kan være der på granit overflade.
Trin 2, Nu tager en sten sæbe (du vil få det enten på en hardware butik eller med en sten forhandler), og rengør granit overflade med det. I tilfælde af at du ikke har en sten sæbe, kan du bruge den almindelige, mildt opvaskemiddel til at rengøre overfladen. Også bruge varmt vand til granit rengøring, da det vil vaske overfladen bedre.
Trin 3: Når granit køkkenbordet er blevet renset, skyl den med vand. Følge det op ved tørring af med en ren, blød klud.
Trin 4; De første tre trin vil hjælpe med at fjerne alle de akkumulerede snavs og skidt på overfladen af ??granit. Der kan dog undertiden visse pletter også være der på granit overflade. For at fjerne dem, kombinere en kop mel med en spiseskefuld af opvask sæbe, og tilsættes lidt vand til blandingen til at danne en pasta. Nu, placere denne blanding på alle de pletter, du ser. Efter påføring af blandingen, dække pletter med plast wraps.
Trin 5, i sag, er de pletter forårsaget på grund af olie, fløde, smør eller mælk, anvende en blanding af mel, vand og hydrogenperoxid på dem. Hvis pletterne er forårsaget på grund af te eller kaffe, anvende en blanding lavet af hydrogenperoxid og ammoniak på pletter. Husk altid at forsegle blandingen ved hjælp af en plastfolie og tape.
Trin 6; Lad blandingen ophold på pletter natten. Om morgenen, tage et træ slev eller en anden relevant træredskab og ridse blandingen ud af granit, med det. Senere skylles med varmt vand, og tør med et rent klæde.
Læs mere på:; hvordan man tager sig af Granit bordplader, Sådan Clean Granit bordplader, Rengøring Granit bordplader, Den procedure, der er nævnt ovenfor, vil helt sikkert hjælpe dig med at slippe af med snavs og pletter, der forvoldes på din granit bordplade på grund af daglig brug . Hvis du er på udkig efter en nem og mindre tidskrævende metode granit rengøring, så kan du bare lave en blanding af isopropyl alkohol, opvask sæbe og vand, og fylde det i en sprayflaske. Derefter med en ren klud og denne blanding, vil du være i stand til at rense din granit bordplade, inden ingen tid.
Granit rengøring, som du kan se, er meget enkel og let at gøre. Men, som det siges, at forebyggelse er altid bedre end at helbrede, så hvorfor ikke vedligeholde og rengøre dit granit køkkenbordet regelmæssigt, således at snavs ikke ophobes, ridser ikke forekommer, og pletter ikke får dannet. Visse forebyggende foranstaltninger, at du kan følge, er – ikke bruger granit overflade som skærebræt, ikke at anbringe sure fødevarer, såsom citron og eddike på det i lang tid, da de kan forårsage pletter, skal du ikke bruge skrappe kemikalier til at rense granitten overfladen, skal du ikke trække redskaber eller apparater på granit toppen og endelig, vask og rens granit på en ugentlig basis for at bevare sin skønhed, farve og glans.

Konvektion Toastmaskine
Øjenvipper curler
Exfoliator til sart hud
Flirte Citater
Petite Cocktail Kjoler
Kitchen Color Idéer
Lab Coats for Kvinder
Dwarf Orange Tree
Eye Tattoo Design
Knivskærper Anmeldelser
Kloak Gas Lugt i House