Grim Reaper Tattoo Design

Grim Reaper tatovering designs er for folk, der har accepteret døden som en realitet i livet og respektere det som den ultimative læssebroen eller tør at udfordre det! Jeg har personligt altid været fascineret med symbolikken i manden med leen som en budbringer om forestående undergang og en manifestation af selve døden. Dag Grim Reaper tatovering designs er blevet stadig mere populært blandt folk, der hengiver sig kropskunst og gerne symbolisere, hvad de tror, ??i form af midlertidig eller permanent tatoveringer.
Symbolik Bag Grim Reaper Tattoo Design
Manden med leen er altid vist som en tilsløret mand med et kranie i en ansigt og knoklede hænder, og han bærer en le med ham, som han høster høst af sjæle. En af de mest oprindelige frygt for døden er symboliseret ved manden med leen. Han er meget manifestation af frygt for dommedag. Siden middelalderen har denne symbolik manden med leen været rundt i den kollektive menneskelige psyke. Han formodes at være dødens budbringer, der river sjælen af ??folk og transporterer det til destinationen, at det er beregnet til, som enten er helvede, himlen eller en limbo! Døden og især tvivl om, hvorvidt der er et liv efter døden er stadig et mysterium, at menneskeheden holder grublede over.
Symbolikken i manden med leen har ækvivalenter i enhver kultur og civilisation, som opstod på Jorden. Tribal Grim Reaper tatovering designs vil være forskellige fra, hvad symboliserer død i den europæiske mytologi. Til mig på et bestemt niveau, som jeg forstår det, er det Reaper bare gør sit job, og han er så hjælpeløs som vi er! Hans grimness skyldes ked arbejde, han er tilknyttet som omfatter befriende folk fra deres jordiske trældom, mens han selv er bundet for evigheden! Læs mere om manden med leen oprindelse og historie.
Ideer til Grim Reaper Tattoo Design
Efter denne korte strejftog ind i filosofien bag Grim Reaper tatovering design og symbolik bag det, så lad mig snakke om nogle populære designs. Her er dem, der fangede min opmærksomhed.
Eftertænksom Grim Reaper Tattoo Design
The eftertænksom Grim Reaper med hovedet nedad og tankevækkende er en af ??de bedste tatovering design, at jeg kom på tværs. The Reaper overvejer sit næste træk giver en fantastisk tatovering idé. Denne tatovering design med et budskab sammen med den vil gøre for en stor tatovering.
Grim Reaper Skull Tattoo Design
Mange mennesker foretrækker et kranium tatovering design med en tæt op af hans dystre ansigt med hule hulrum til øjne og en knoglet hånd advarsel med en finger rejst. Det kan være en meget skræmmende og skræmmende tatovering at have. Barske fyre som sportslig sådan tatoveringer, at projicere en aura af sejhed! Du kunne have et design skildrer en blod tørstige manden med leen med blod på sin le. Det ville være skræmmende!
Cartoon Grim Reaper Tattoo Design
En anden mulighed er at gå for en tegneserie manden med leen tatovering design. Han kunne være klædt i en dragt i stedet for en kappe med le i hånden og kaldte den “Trim Reaper”, eller han kunne vist sig at være slapper af på en strand under en ferie! Tegnefilm kan være vanvittigt, og du kan have alle mulige sjove ideer.
Læs mere på:; egyptiske Tattoo Design, Yin Yang Tattoo Design; Wolf Tattoo Design, gotiske Tattoo Design, Denne udforskning af symbolikken bag Grim Reaper tatovering design kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil have det som en tatovering. Manden med leen tatovering design er en hyldest til vores dødelighed og en påmindelse om begrænset tid, vi har her. Det behøver ikke være en pessimistisk livsholdning. Virkeligheden af ??død og dens uundgåelige hjælper os klar over, hvad vi skal virkelig værdi i livet. Det kan ændre dine prioriteringer for bedre. Enden er uundgåelig, så du kan lige så godt nyde turen for nu og værdi den tid, du har, snarere end være bange for at havne i det! Hvis alt dette lyder meget sygelig for dig, manden med leen tatovering designs er ikke for dig.

Sukkerrør Plant
Ferie Around the World
Påfugl Tattoo
Genbrug af plast Flasker
Tromlebremse erstatning
Bedste Økologisk Shampoo
Razor Cut Hairstyles
Bryllup Card Boxes Idéer
Bedste Oliefri fugtighedscreme
Plastic Bag Holder
Brandmand Tatoveringer