Grout Paint

Det porøse karakter cementmørtel er dybest set ansvarlig for misfarvning af fliser injektionsmørtel efter et stykke tid. Den let absorberes fugt, snavs, bakterier på dens overflade gør injektionsmørtel ser farvede og misfarvet. Anvende injektionsmørtel maling kan effektivt løse dette problem. Tile injektionsmørtel maling hjælper dig med at ændre injektionsmørtel farve. Fugemassen maling er lige så vigtig som injektionsmørtel rengøring, da det er en del af den afsluttende procedure for attraktive gulvbelægning.
Du kan bruge mørtel maling farver til nemt at genskabe eller ændre injektionsmørtel farve. Du skal have bemærket, at hvide fuger ser beskidte selv efter rengøring. Kan du forestille dig slibning alle de nusset udseende, når hvide fuger? Selv tanken er nok til at gøre dig græde! Ville du ikke føler dig afslappet, hvis en indretningsarkitekt fortæller dig om de attraktive udseendet af din flise gulv med en anden farve injektionsmørtel? En epoxy fuger farvestof eller mørtel maling kan genskabe mørtel til en attraktiv, ensartet farve. Det er let at anvende og fås i nuancer af hvid, mange forblandet farver og endda brugerdefinerede blandinger. Du er nødt til at knæle på gulvet for time, afhængig af størrelsen på gulvet!
Grout Maleri
Der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke får en nøjagtig farve match for de gamle fuger. Kom en injektionsmørtel male inden for et par nuancer er god nok. Læs mere på flise injektionsmørtel farver.
Hvis der er knækkede fliser eller en forværring cementvælling, skal du først udskifte fliser og reparere injektionsmørtel. Læs mere på flise injektionsmørtel reparation.
Hvis du har uglaseret fliser til væg eller gulv, som naturlige sten, torrazzo eller rå ler fliser, bør du forsegle fliserne, før der ansøges flise injektionsmørtel maling. Ellers injektionsmørtel malingen kan permanent plette gulvet.
Alle gamle mad, olier, sæberester eller injektionsmørtel sealere kan være årsagen bag det mislykkede injektionsmørtel maling. Så rengøring af fliserne inden cementmørtel maleri er af afgørende betydning. Nogle gange er det injektionsmørtel ses over fliserne. Rengøring keramiske fliser fugemasse er nødvendige for en vellykket gennemførelse af injektionsmørtel maling. Brug handsker og beskyttelsesbriller, mens du bruger skrappe rengøringsmidler. Nogle injektionsmørtel malinger kommer med rengøringsmidler. Bare ikke glemme sidste skylning med varmt vand for at fjerne enhver kemisk rester.
Forskellige farvestof mærker er tilgængelige på markedet, som har forskellige sæt af instruktioner. Først skal du vælge injektionsmørtel malingen efter at have læst vejledningen. Forskellige farvestof mærker vil have forskellige tørretider, ventetider mellem frakker, og de kan også variere i ansøgningen metoder. For eksempel skal du afslutte sprøjtning og rengøring (som er mere kedelig job) inden for en time, for nogle mærker. I dette tilfælde, hvis du gulvet er ganske store derefter nødt til at stoppe maleriet og begynde den endelige rengøring af malede gulvet, før hele gulvet er helt færdig. På denne måde kan en mellemstor badeværelse tage et par timer at første lag!
Før du begynder med cementvælling maling, bør gulvet være helt rengjort og tørret. Et loft ventilator kan hjælpe i hastighed tørring. Du er nødt til at vælge en pensel, før du starter. Forskellige typer af pensler gerne smide væk billige pensler er tilgængelige på markedet. Nogle foreslår at bruge tandbørster, men jeg vil anbefale en lille, billig kunstner pensel findes i de fleste hardware eller maling butikker. Kør dine fingre gennem børsterne at fjerne så mange løse hår som muligt. Det kan hjælpe dig give injektionsmørtel et tyndt, jævnt lag af farvestof med minimal overlapning på flisen. Du kan også bruge en fugemasse malepen til injektionsmørtel maleri. Disse dage, cementvælling maling markører er også tilgængelige på markedet, som indeholder vand-baseret, lugtfri, permanent maling – perfekt for ikke-ventileret område.
Nu sættes på dit knæ puder og blive klar til den sjove del. Tage små beløb for farvestof ind i en lavvandet og bredt beholder. Tag en lille mængde på penslen og gælder for de flise injektionsmørtel i lange strøg, udjævning af farvestof med en back-og-tilbage bevægelse i alle kroge-og-hjørner af injektionsmørtel. Prøv at få en tynd, jævn og komplet pels. Pooling eller puddling af farvestoffet angiver, at du anvender for meget.
Hæld ikke alle brugte farvestoffer tilbage i flasken. Du bør smide det væk. Det er grunden, tage små beløb på et tidspunkt anbefales. Tør det overskydende fra de lavvandede beholderen, med en køkkenrulle og lad det tørre. Du kan vaske din børste med sæbe og vand at genbruge for efterfølgende lag.
Hvis fliserne er keramiske, kan din maling overlappe fliserne som mindre overlappende vil sikre en god tætning. Du bør anvende to lag cementvælling maling til langsigtet holdbarhed. Nogle gange vil selv tredjedel touch-up frakke i nogle vanskelige områder være nødvendig. Afhængig af instruktionerne, kan du nødt til at fjerne overskydende fugemasse farvestof fra fliserne, før et andet lag. Læs om, hvordan man injektionsmørtel flise.
Tjek tørretid givet i brugsanvisningen. Så efter tørring, spray gulvet let med vand, vent et par minutter og derefter skure gulv med et let-duty plast skuresvamp der er sikker for plast bruseafskærmninger og keramiske fliser. Brug aldrig skrappe rengøringsmidler trædepuder. Ren et lille område ad gangen, skylles puden i en spand koldt vand indtil gulvet er færdig. Cementmørtel maling er vandtæt gang tør.
Læs mere om, Badeværelse Remodeling; Maleri Badeværelse Fliser, jeg håber du finder ovenstående injektionsmørtel malingen instruktioner hjælpsom. Du kan nyde en ny, smuk og farvestrålende gulv med fuger maleri. Injektionsmørtel maling kan ændre udseendet af gulvet med succes og permanent.

Snefnug Dekorationer
Short Wedge Haircut
Nummerplade Opslag
Gødning Burn
Custom Bruseforhæng
Naturlig Lip Gloss
Russisk Sage
Polynesiske Tribal Tattoos
Typer af Love
Typer af beton
Hip Hop Dance Kostumer