Grout Stain

Fugemassen er en form for fyldstof, der anvendes til at udfylde hullerne mellem fliserne efter lægning af fliser. Injektionsmørtel gør et færdigt og endda ser op til overfladen. Men, cementvælling er ofte modtagelige for meldug vækst og farvning. Som et resultat, vender injektionsmørtel, som engang var hvid og skinnende sort og beskidt. En måde at genoprette udseende cementmørtel er ved injektionsmørtel farvning. Denne metode ikke alene renser og fornyer udseende injektionsmørtel, men også hjælper dig med at plette injektionsmørtel i farve efter eget valg. Mere om injektionsmørtel maling.
Grout Farvning
Injektionsmørtel farvning kan gøres på frisk injicerede fliser såvel som gamle fliser. Mens anvendelse cementvælling pletten til friskbagt injicerede fliser, må man give rigelig tid til injektionsmørtel til at helbrede. Normalt, en frist på 30 dage er nok til injektionsmørtel til at helbrede. Vælg den farve efter eget valg fra flere injektionsmørtel pletten farvestoffer findes på markedet. Mørkere nuancer af injektionsmørtel pletten forhindre injektionsmørtel fra at se beskidt, selv om det ophobes skidt og snavs. Dette reducerer vedligeholdelsen til injektionsmørtel. Lysere nuancer af injektionsmørtel plet giver en sofistikeret og ren udseende til din gulvbelægning.
Cementvælling pletter er tilgængelige i isenkræmmere og for det meste kommer med en applikator kit. Du skal også bruge en smal hård børste, en svamp eller vaskeklud. Men før du anvender injektionsmørtel pletten skal du grundigt rengøre gamle injektionsmørtel med hjælp fra en indenlandsk renere og en børste. Lad det tørre ordentligt, før farvning den. Ved hjælp af en smal pensel, gælder omhyggeligt pletten til injektionsmørtel og derefter gnid det med en svamp. Brug en vask klud for at fjerne overskydende farve eller spild. De fleste af de vandbaserede pletter kunne forhindre cementmørtel fra farvning og få ødelagt, ved at optræde som fugemasse. Til injektionsmørtel farvet med oliebaseret cementvælling pletter, kan du bruge et andet produkt som en fugemasse. Mere om flise injektionsmørtel farver.
Grout Tætning
Fugemassen er en blanding af mørtel, cement, sand og vand, hvilket resulterer i en porøs, elastisk stof efter tørring. På grund af sin porøsitet, er det meget i stand til at tiltrække skidt og snavs. Det skaber også et gunstigt miljø for vækst af mug og bakterier. En god løsning på dette problem ville være at forsegle injektionsmørtel. Selv efter du har plet det, er farvestoffet ikke nødvendigvis forhindrer vækst af mug. Forsegling af injektionsmørtel ikke blot lukker porerne i injektionsmørtel, men også gør den et skinnende udseende.
Cementvælling sealere er tilgængelige på lokale hardware butikker. Blandt andre værktøjer og materialer, en smal kunstners pensel eller rulle flaske og en vask klud er et must. Sørg for, at pletten er blevet ordentligt hærdet, før du anvender fugemasse til injektionsmørtel. Påfør fugemasse til injektionsmørtel ved hjælp af en pensel. Dække hele gulvet på denne måde og lade det gøre tørre i 30 minutter. Hvis du ønsker, skal du gentage proceduren, så sørg for at du ikke glemmer nogen huller. Alternativt kan du også bruge en rulle flaske, der har en pensel på spidsen, at forsegle injektionsmørtel. Dette er en hurtig og mere effektiv metode til injektionsmørtel forsegling. Simply, vend flasken på hovedet og trække en tynd linje fugemasse med spidsen. Dækker det område, og gentag om nødvendigt. Mere om injektionsmørtel rengøring.
Læs mere på:; Skift Grout farve; Fugning flisegulve, Tile cementvælling pletter er især nyttige til marmor eller granit fliser, som de har porøse struktur. Du kan også forsegle disse fliser til at reducere deres porøsitet, og give dem en skinnende udseende. Således kan injektionsmørtel pletter holde cementvælling skinnede i flere år.

Elbow Tattoo Design
Fastgørelse Wall Idéer
Store blomsterarrangementer
Hjemmelavet Dish Sæbe
Silky Shiny Hair
Strawberry Blonde Hair
Kilometertæller Reparation
Samoansk Tattoo Design
Anvende Eyeshadow
Celtic Tree of Life Tatoveringer
Fryser Temperatur