Grow Lights indendørs Planter

Sollys er en af ??de mest væsentlige krav for planternes vækst. Men det er ikke muligt at have rigeligt sollys året rundt. Også, der er steder, der modtager lidt sollys hele år. Selv potteplanter vokser ikke ordentligt i mangel af direkte sollys. For at sikre en normal og sund vækst af planter, er det et must, at de modtager en ønsket mængde lys. Kunstig belysning er en måde at erstatte det naturlige lys. En særlig lysne for indendørs anlæg kan efterligne sollys i form af frekvenser og intensitet, hvilket sikrer en sund vækst af planter. Lad os forstå de forskellige parametre vokse lyser og deres typer. Mere om indendørs planter, der ikke har brug for sollys.
Vokse lyser For Indendørs Planter: Parametre og krav
Sollys består af et bredt spektrum af farver fra rød til violet. Desuden intensiteten af ??disse farver adskiller sig også en masse. Alle planter ikke kræver samme farve af lys og intensitet for deres vækst. Planter optager kun de ønskede mængden af ??sollys fra den tilgængelige spektrum. Så mens du vælger vokse lyser til indendørs anlæg, bør du forstå de konkrete lysbehov af planter, du ønsker at vokse. Nedenstående er et par parametre, som du har brug for at evaluere på baggrund kravet om planter.
Farve; Som nævnt ovenfor sollys er sammensat af bredt farvespektrum. Rød og violet farve er krævede mest for fotosyntese. Rød farve stimulerer vegetative vækst og blomstrende, mens violet farve er ansvarlig for planternes vækst. Således violet er den mest afgørende lys farve for tætbygget planter og voksende løv. Men hvis planterne modtage for meget af nogen af ??disse lygter, kan den påvirke deres normale vækst. For eksempel kan for meget af rødt lys gør anlægget høj og ranglet. Derfor er det en must, at du vide, hvad der er det rigtige lys farve til netop din vegetation. Mere om lavt lys stueplanter.
Intensitet; Den korrekte wattforbrug lysne pære er lige så vigtigt for fremme sund vækst af planter. Lysintensitet kan justeres ved at vælge en korrekt effektforbrug pæren og placere anlægget i rette afstand fra lyskilden. For eksempel vokser begonier og afrikansk Violer og når den placeres ca 12”fra en 40W pære, hvorimod ikke blomstrende planter som philodendrons kan placeres længere afstand (ca. 36”). Nogle blomstrende planter som orkideer har brug aa meget høj intensitet lys for deres vækst. Mere om lavt lys stueplanter.
Varighed Sollys er ikke til rådighed hele døgnet, hele vejen rundt år. Således planter justerer deres vækst mekanisme, så de kan udnytte det maksimale mængde sollys når de foreligger. For resten af ??tiden kan planterne klare sig uden direkte sollys. På grund af denne disposition, kan du ikke omfattet anlæg til kontinuerlig eksponering for kunstig lys. Du behøver at vide ret varigheden af ??lys der skal gives til en bestemt planteart. Planter har brug for omkring 8 til 18 timers lys, afhængigt af deres individuelle behov. Læs mere om svagt lys anlæg.
Typer af Grow Lights For stueplanter
Elpærer, der er fælles kilde til hjemmet belysning kan også bruges som vokse lyser til indendørs planter. Disse lyskilder har et godt bølgelængde på rødt lys, men dårlig bølgelængde af blåt lys. Lysstofrør meget billigt vokse lyser til indendørs anlæg, der giver omkring 3 gange af lys for den samme energi indgang som den elektriske lys. Kan du vælge køligt lys (rig i blå, gul, grøn) eller varmt lys (rig på rød, orange), afhængig af individuelle krav for din plantearter. Hele spektret lysstofrør findes også til rådighed, der består af en perfekt balance mellem kølig og varmt lys. Udladningslamper er endnu en type lysne, som er meget dyre. De bruges mest til kommercielle vegetation af professionelle gartnere. Der findes flere typer af Udladningslamper rådighed varierende i lys farve og intensitet.
Også læst mere om indendørs havearbejde.
Du kan vokse årstidens blomster og grøntsager året rundt ved hjælp vokse lyser til indendørs planter. Hvis du er en kommerciel gartner, skal din virksomhed endnu ikke blive berørt grund af dårligt lys eller vejrforhold. Du kan nemt justere vokse lysindstillingerne at give dine planter med masser af lys.

Honey Face Mask
Henna Hair Color
Termoruder Omkostninger
Bachelor Party Destinationer
Custom Bruseforhæng
Irsk Tattoo Design
Sommerhus Udsmykning
Jasmin blomst Tattoo
Ananas Plant
Populære Bryllup Farver
Giftige stueplanter