Guldfisk Plant

The genialt smukke orange blomster guldfisk anlæg, der ligner de guldfisk, tjener den sit navn. The buede bagside iøjnefaldende orange blomster af planten, som halen er vedlagt, giver dem samme funktioner i en guldfisk. For at tilføje til dette, blomsterne nå en længde på 3 inches, hvilket gør dem endnu mere ligner de fisk, som anlægget er opkaldt efter. I modsætning til andre planter, er dette et lidt mere opmærksomhed krævende arter af dyr og hvorfor ikke? Efter alt, tilføjer det så meget charme og karakter til indendørs og det bedste ved det er, at det er flerårig af natur – hvilket betyder det tager sig godt af dens udseende og skønhed hele året rundt. Brasilien, Costa Rica og de sydligste vinområder i Mexico, er de steder, hvor denne indendørs anlæg er endemisk til. Nedenstående segmentet er en kort beskrivelse af, hvordan man kan tage sig godt af denne stykke af naturlig skønhed.
Guldfisk Plant Care
De særlige krav til guldfisk plantepleje kommer fra den høje luftfugtighed behov. Den er en af ??de tørstige plantearter og derfor skal holdes fugtig hele tiden. Dog skal man passe på, at jorden ikke bliver klæg. Dug anlægget dagligt med en sprayflaske hjælper i at tage sig af sine fugtighed behov og gør vejen for en sund løv. Men, skal vandet ikke have en stærk koncentration kalk. Dybest set, skal jorden være ligeligt fugtigt og i perioder med inaktiv voksende, mindske vanding at lade jorden tørre let ud. Vil du vide, hvis du er overvanding dit anlæg, hvis bladene begynder at udvikle sorte pletter på dem. Du kan også øge de fugtige betingelser for anlægget ved at placere småsten eller grus i dræning fad af puljen at holde vand. Må ikke lade puljen sidde på vandet, i stedet placere den på gruset.
Klar belysning vilkår er foretrukket af guld fisk. Vælg et sted for anlæg, som er pænt belyst med indirekte sollys. Hvis du opdager, bladene begynder at krølle op, så kan det være et symptom på manglende sollys. Det anbefales, at du holder din plante nær en øst-eller sydvendt vindue. Her vil det få alle de lys den behov, uden være åben til risikoen for direkte sollys.
Et andet aspekt af en guldfisk plantepleje bruger det som en hængende plante. Det gør bedst på den måde. Holde anlægget outdoor kunne koste det dets sundhed og skønhed. Det kan dog holdes under behandling i et drivhus, hvor den har den nødvendige varme og fugtighed er nødvendig for dets vækst. Varmere temperatur er et andet krav, som skal rettes til for at tage sig af en guldfisk plante. En temperatur over 60 grader er god nok. Ikke at nævne, holde anlægget væk fra ventilationskanaler og utætte områder.
Det kan ske, at din guldfisk produktionsanlæg kan lide at falme blomster med ingen tegn på nye blomster. I et sådant tilfælde, vedlægge og sikre anlægget i en plastikpose efter vanding og flytte den til indirekte sollys. Dette er en slags drivhuseffekt, at du leverer til anlægget, og denne metode bør tilskynde den kan begynde at blomstre igen inden for et par uger.
Guldfisk plante stiklingerne kan anvendes til formering af planten. Det bedste tidspunkt for dette anses for at være perioden mellem foråret og slutningen af ??sommeren. Blive rig pottemuld, som indeholder tørv og perlite. Tryk på stiklingerne forsigtigt på jorden og sørg for, at potning mix har gode dækslet på stiklinger. Vand potten godt og bruge en plastpose med henblik på at omslutter puljen helt. Dette er for at bevare fugten i at fordampe. Derefter placere puljen i et godt oplyst område, uden for direkte sollys. Fjern ikke plastik, der dækker, indtil planterne har nået en god etablering.
Om fodre din guldfisk anlæg, skal du bruge en kalk-mindre gødning, der kan let opløses i vand, på ugebasis. I perioder med hvile, dvs, når planten går i en dvale-tilstand, kan du sætte en stopper for fodring anlægget, indtil det er begyndt voksende igen.
Så det var det for guldfisk planten og dens pleje. Selv om planten har brug for et ekstra bid af pleje fra din side, dens dejlige skønhed hele året rundt, er sikker besværet værd du tager!

Taurus og Skytten Kompatibilitet
Lemon Juice Detox
Følelsesmæssige Snyd
Dating Profil Eksempler for Mænd
Salmer til Begravelser
Celtic Heart Tattoo
Sweet 16 Gave Idéer
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Påske Tabel Dekorationer
Pensionering part Dekorationer
Fix Squeaky Gulve