Håndmalede vinglas

Vinglas er en af ??de i fællesskab begavede poster. Disse præsenteres ved flere lejligheder og er en populær fødselsdage, jubilæum eller bryllup favoriserer så godt. Så hvis du planlægger at få disse som en gave eller fordel, hvorfor så ikke tilpasse dem til at gøre et unikt stykke. Hvad med maleri disse søde vin briller i farverige mønstre? Hvad mere er, kan du bruge disse håndmalede vinglas som en af ??de dekorative stykker for at forbedre indretning af hjemmet.
Maleri vinglas præsentere dem som gaver, til dekoration dit hjem eller bare fordi du elsker glasmaling? Nå, uanset årsagen være, kan denne artikel hjælpe dig med at gøre håndmalede vinglas. Lad os se hvordan man kan få de smukke vinglas klar.
Vin Glas Maleri Basics
Du kan enten få glassene fra dit sæt af glas eller bare få forskellige former for vinglas fra dollar butik eller håndværk butik. Herefter skal du maleriet pensler i forskellig størrelse. Du kan få blødt til medium børster som kræves til design. Male farverne spille en vigtig rolle i arbejdet for at gøre håndmalede vinglas. Akryl maling farver især velegnet til glasmaling skal købes. Nu er der to typer i disse uigennemsigtige farver og gennemsigtig farver. Uigennemsigtig, som navnet antyder, er solide farver, hvorigennem lys ikke kan passere. Så hvis du ikke ønsker, at farverne til at ændre deres skygge på grund af virkningen af ??lys, der passerer gennem det, bruge disse. Den gennemsigtige farver giver lys at passere igennem, som faktisk giver et naturligt look til malede glas. Den gennemsigtige farver kommer i blank samt matteret finish. Disse er lufttørre farver, der ikke vides at være egnet til vasket regelmæssigt.
Så for en permanent maling kan du vælge bage-on farver, som er kendt for at være ekstremt holdbar og permanent. Lidt luft-tørre maling kan også blive yderligere bages, hvis det ønskes at øge deres holdbarhed. Så med en række valgmuligheder i maling farver, du skal vælge den type korrekt, har hver type en række nuancer til rådighed. Husk ikke blande to tegner af forskellige formulering, som at bruge en luft-tør og en bake-on sammen ikke anbefales. Så har alle de nuancer i samme type maling linje for at få den bedste vin tilbehør klar.
Vin Glas Design Idéer
Når du har materialet klar, bare vaske glas og komme i gang for at få de dekorerede vinglas. Hvis du vil lave nogle håndmalede vinglas til bryllupper du kan bruge blomster designs. En enkelt stor blomst eller en række af små blomster, det er dit valg. En enkelt diagonalt malet Calla Lily er sikker på at se pænt ud. Du kan have blomster dækker halvdelen af ??det glas, fra bunden sammen med stammen. Kan du enten vælge enkle hvide, lyserøde, lavendel farver eller jazzede orange, rød og gul for paining glasset. Håndmalede vinglas med druer er langt populære og ser dejlig ud. Du kan have et sæt af disse på dit spisebord eller i udstillingsvindue.
Maling af glas i sorte grene design er en rigtig god idé at have et unikt stykke. Fall blade kan gøre bedst hånd malet vinglas for fald indretning. At have nogle elegante stykker du kan bruge sølv, guld, bronze eller metalliske farver og maling kurvede prints, striber eller bare male stilken og grænsekontrol i munden. Håndmalet fødselsdag vinglas kan have zebra print, leopard pletter eller giraf print. Du kan have håndmalet personlig vinglas ved at skrive navn eller første af en individuel prydet med enkle design og give dem som fødselsdag favoriserer. Brug jazzede nuancer, klassiske farvekombinationer og unikke designs, kan du få nogle virkelig funky håndmalede vinglas. Læs mere på glas maleri tips.
Mens gifting håndmalede vinglas kan du give et par af disse. While male et design er det bedst at have det samme i flere brikker til at lave en dekorativ sæt vinglas klar til at blive brugt når det er påkrævet. Så få det bedste nuancer, bedste male linie og trække nogle kunstneriske streger til at have klassiske vinglas klar.

Fotografering Citater og ordsprog
Alkoholiske adfærdsmønstre
Bathtub Rengøring
Værelse Farveskemaer
Kno Tatoveringer
Telefon Etiquette
Calla Lily Buketter
Asian Inspireret Soveværelse
Generator Omkostninger
Engangs Cell Phone
Party Dress Codes