Hardwood Floor Efterbearbejdning Omkostninger

Hardwood gulve er faktisk en af ??de mest elegante måder at gøre gulvet af dit hus. Det ser meget klassisk og ofte henter en meget god pris for dit hjem. Men, hårdttræ gulve er meget dyre og kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde det skinnende i årevis. Du kan have til at foretage en hårdttræ gulv lakering job efter nogle år, hvis gulvet begynder at vise tegn på ældning. Lakering er en fantastisk måde at forny udseendet af din hårdttræ gulvbelægning. Dette kan dog ikke være en billig forretning og kan strække i flere dage. Så hvis du planlægger at omlakering Gulvet, du sikker på ville være interesseret i hårdttræ gulv lakering omkostninger.
Hvor meget koster Hårdttræ Floor Refinishing Omkostninger
Hårdttræ gulv lakering koste afhænger af flere faktorer. Omfanget af skader på trægulv er den vigtigste faktor, der påvirker prisen på hårdttræ gulv lakering. Let beskadiget gulve kan moderniseres med screening og belægning, som er en billig proces. Du kan dog nødt til at gå for fuld lakering, hvis gulvet viser tegn på alvorlige skader. I dette tilfælde, omkostninger til omlakering trægulve kan øge manifold.
Typisk, screening og re-coating omkostning for en lidt slidt gulv er ca USD 200 – USD 250 for en 225 m² værelse. Således på en gennemsnitlig du sandsynligvis til at tilbringe 1 USD per m² værelse. For mere slidte rum, kan du nødt til at skallen et sted mellem USD 340 – USD 900 for en 15 x 15 rum. Dette bringer de gennemsnitlige omkostninger ved løvtræ lakering til USD 1,5 til USD 4 per sq ft Processen omfatter slibning ned til rent træ efterfulgt af anvendelse af mindst 2 – 3 lag af finish. For mere tilpassede lakering job, har du måske til at tilbringe en velvoksen beløb. Omkostningerne for tilpassede lakering kører et sted mellem USD 850 – USD 1125 for en 225 m² værelse. Således kan du nødt til at bruge omkring USD 3,75 – USD 5 pr sq ft Dette er en arbejdskraftintensiv proces, der gør brug af flere kemikalier, pletter og andre finish skaber en ønsket look. Dette gør det til det dyreste form for hårdttræ gulv lakering.
Hardwood gulv lakering er ikke noget man kan forsøge at gøre dig selv. Hvis du virkelig ønsker at tage det kæmpearbejde, være parat til at slide virkelig hårdt. Du skal have stor tålmodighed og en stor mængde fritid. På denne måde, kan du spare på lønomkostningerne, men du stadig nødt til at bruge til at købe forsyninger og leje af materialer. Hvis du udfylder job uden en professionel finish, vil hele indsatsen gå affald. Du vil sandsynligvis tilbringe omkring USD 125 – USD 225 på lakering, ved at gøre det selv. Dog være forberedt på at bruge ekstra gebyrer til leje af udstyr, hvis du tager lang tid at afslutte jobbet.
Lakering job tester tålmodighed boligejere i ordets egentlige betydning. Du er nødt til at klare med hvinende lyde af sand tromle og andre former for udstyr. Der er også denne offensiv lugt af kemikalier, der skal behandles. Det støv, der stammer fra slibeprocessen kommer overalt inde i huset. Entreprenører, der arbejder med støv udvinding udstyr ofte gebyr for denne ekstra arbejde. Dette kan dog koste være værd al den ulejlighed, du kan støde på, hvis støvet scatters i hele huset. Af efterbehandlingen arbejde kan tage omkring 2 dage til flere uger, afhængigt af tilstand af gulvet samt udførelsen af ??arbejderne. Derfor er det bedst at overdrage dette job, mens du er på ferie.
Du kan spare på trægulv lakering koste hvis du tildeler arbejdet til en entreprenør i stedet for at få det gjort hos en forhandler. Også, at du får alle de forsyninger af god kvalitet kun du sikker på ikke ønsker at bruge på lakering med mindst et par år.

Killing Lopper i Carpet
Prinsesse Party Games
Hvad mænd som hos kvinder
Bedste Dry Shampoo
Pessimisme vs Optimisme
Bibel Friendship Vers
Sumac Tree
Dyrkning Lavendel
Først Dato Samtale startere
Badeværelse Cabinet Planer
Generator Fejlfinding