Hardwood Floor Reparation

Hardwood gulv er et yderst populært gulvmateriale på grund af sine mange fordele. For det første er meget holdbar og holder i flere år. På grund af sin alsidighed, kan det bruges både i hjemmet samt erhvervslokaler. Dens unikke natur tekstur tilføjer varme og skønhed til interiør. Det kræver ikke megen pasning og vedligeholdelse. Som enhver anden gulvbelægning, er det for udsat for regelmæssig slid og ælde, som resulterer i ridser, revner og andre former for skader. Alle disse problemer kan løses med nogle simple metoder til hårdttræ ordet reparation. Også læse om trægulve.
Hardwood Floor Reparation: Ridser; Hårdttræ gulv bunden reparation er en meget nem og enkel opgave. For dette, skal du købe en hårdttræ gulv reparationssæt fra den lokale isenkræmmer. Dette sæt indeholder en række farvekort. Vælg det kort, hvis farve passer med din hårdttræ gulvbelægning. Så farven på kortet skal aktiveres ved hjælp af en aktivering løsning, med kittet. Så gælder farven over ridser ved hjælp af en malers pensel. På samme måde kan du bruge farvet voks farveblyanter, der er lavet specielt til hårdttræ overflade til at dække op på disse ridser.
Hardwood Floor Reparation: Revner eller Splits, Normalt, revner udvikle sig på hårdttræ overfladen, når det bliver alt for tør. Hvis afstanden er for bred, så det kan blive indsnævret en smule ved hjælp af vinklede negle. Så lille revne er fyldt op med latex træ caulk. Sæt den spidse spidsen af ??caulk applikator med knæk og forsegle den overskydende plads med caulk materiale. Hvis nogen ud over det er på gulvet, så tør det straks med hjælp fra en fugtig klud. Ellers, hvis det tørrer op så vil det være en hård opgave at tage det ud af hårdttræ overfladen. Hvis størrelsen af ??revnen er stor nok, så køb et træ kit materiale, som er i overensstemmelse med finish af gulvet. Brug en spartel til at anvende det i den krakkede del, så mellemrummet er fuldt dækket, og lad det tørre. Eventuelle ekstra materiale omkring det bør tørres væk.
Hardwood Floor Reparation: Plank erstatning; Når en punkt i hårdttræ har lidt alvorlig skade, så skal det blive erstattet med en ny. Den mest udfordrende del af denne reparation job er at vælge en hårdttræ materiale, som er ens i kvalitet og konsistens til de eksisterende hårdttræ gulv. Hvis du har nogle ekstra bestyrelser gulvmateriale i dit hjem, så du ikke behøver at bekymre sig overhovedet. Ellers skåret en del af planken og besøge et hjem forbedring butik for at få en passende match. Du kan også besøge trægulve distributør og afgiver en ordre som pr dine krav og de vil hjælpe dig med at få det rigtige materiale.
Når du har indkøbte hårdttræ materiale, kan du starte reparation job. Tag en rundsav og skar den beskadigede del af gulvbrædder i længderetningen, startende fra midten, flytte nedad. Derefter lirke adskilt del af skoven ved hjælp af en mejsel og hammer. Nu måle længden af ??det område, hvor nye planker skal placeres. Skær nye planke med hjælp fra en rundsav som pr denne måling. Derefter slibes kanter og bund af bestyrelserne, som vil gøre det muligt at passe godt sammen med de gamle planker på gulvet. Nu sted hvert af de nye planker én efter én på rette sted og rette dem op med hjælp af gulvbelægning negle. Dække alle de søm hovederne med hjælp af træ kit.
Hvis plankerne at du anvendes, ikke passer med eksisterende sportsgulve, bør du afgive en ny finish på gulvet så det får et endnu og sammenhængende se. Hvis du har repareret store områder, så er det tilrådeligt at afslutte hele gulvet. Først og fremmest sand på gulvet ved hjælp af en slibemaskine til helt at tage ud af de eksisterende finish på gulvet og de pletter og sæler skal anvendes.
Hvis du lejer en professionel til hårdttræ gulv reparation, så vil det være en bekostelig affære. Således kan du spare en masse penge, når du laver det selv. Du kan forhindre skader på hårdttræ med ordentlig rengøring af gulve teknikker. Hold gulvet fri for snavs og grus as de årsager ridser. I stedet for enhver barske sæber, bruge dem gulv rengøringsmidler, der er lavet specielt til hårdttræ gulv. Må ikke bruge en støvsuger med et piskeris bar vedhæftet fil på denne type af gulvbelægning.

Ice Breakers for voksne
Olive Tree Care
Monroe piercing
Labret piercing Information
Knotty Pine paneler
Plasma TV Fejlfinding
Sommerhus Udsmykning
Opvaskemaskine Installation
Tree Trimning Omkostninger
Hjemmelavet Wax
Skab Refacing Omkostninger