Hawaiian Tema Party

Sand, surf og slikke sol. Den perfekte fest ingredienser! Hawaii temafest er en vanskelig at planlægge. Alt du behøver er en nøjagtig liste over forbrugsvarer og du er klar til at blive rytteren af ??bølgerne. En hawaiiansk temafest, ikke blot kræver luftig dekorationer, men Hawaiian tema spil, mad og tøj, i henhold til din fest tema. Hvis du ikke kan komme til stranden, så et stort (olympisk størrelse) puljen er god nok til at tjene formålet. Så Lad os komme i gang for at skabe den magiske Hawaii stemning for en stor fest!
Hawaiian Tema Party Idéer
Hawaiian temafest Dekorationer; Den første ting du skal fokusere på, er den part dekorationer. Hvis du har en fest på stranden, behøver du ikke bekymre os om dekorationer. For dem feste på stranden, binde op et par hængekøjer for folk til at gå ned. For sæder, er sand gravhøje godt nok. Glem ikke for at markere en grænse område af din fest til at holde publikum sammen i slutningen af ??det. Nu, hvis du har en fest ved poolen, skåret ud et par karton palmetræer eller leje dem. Bringe nogle sand, og opret en sand tørv, som kan være din dansegulvet. Har et par afslappende stole ved poolen for folk at sidde. Endelig, så glem ikke at stille op nuancer hvis det er en dag fest. Læs mere om Pool Party dekorationer.
Hawaiian temafest Mad; Seafood! En hawaiiansk temafest skal have skaldyr og alt, hvad der er relateret til Hawaii køkken. Farverige levende drinks og mocktails in kokosnødder vil være ideelt. Masser af frugtdrikke, smoothies, eksotiske kaviar, grillet hummer, sushi og rejer skal dominere Hawaii scene. Da det er en fest, er en meget mere startere i forhold til hovedretten. Læs mere om fest mad.
Hawaiian temafest Tøj; Ah! Tøjet er de foretrukne del af enhver part. De tilføjer karakter og gøre partiet levende. Kvinder kan klæde sig i lange saronger af akvamarine farver, der matcher godt med rør og spaghettis. En blomst skjules bag øret alt hvad det ville tage at gøre kvinderne til festen ser typisk Hawaiian. Flip flops eller komfortabel crocks er den slags fodtøj kvinder kan bære for en Hawaiian udstyrsstykke. Mænd kan klæde i luftige shorts, khakis, chinos og andre lette materialer. Løstsiddende shirts med fede prints eller ingen udskriver alle vil passe en hawaiiansk tema fest perfekt. Mænd kan ikke eksperimentere med fodtøj meget, så flydere eller spejlvende flops er deres eneste muligheder.
Hawaiian Theme Party Games; en part, uden spil er en streng nej. Skal du have en liste over Hawaii temafest spil for at få publikum sporstikning. De “limbo”, som bruger en pind er et fantastisk spil. Mens musik begynder at spille, hvert medlem forsøger at passere under stokken holdt i vis højde. Efter hver rundt pind sænkes indtil den når jorden! En anden genial spil er ‘papir dans «. Gæsterne er koblet op og fik et stykke papir. Mens musik begynder, begynder parret at danse på papiret. Hvert gang musik stopper, papiret skal foldes ind i halv, indtil der kun er én person kan stå og danse. Gad vide hvad der sker med den anden! Det næste spil er stedsegrønne skattejagt. Ingen forklaring nødvendig her! Læs mere om partyspil.
Sørg for at du inviterer alle i god tid med en RSVP mulighed for at kende den nøjagtige antal beskæftigede. Send Hawaiian temafest invitationer med skaller om dem. Nævner dress code i partiet invitationer. Nu alt hvad du skal gøre er at blive klar til den bedste part nogensinde. Have det sjovt!

Udendørs Møbler Planer
Bedste Break Up sange
Does Hun Love Me
Ekstremt Dry Hands
Egyptiske Tatoveringer
Standard Postkort størrelse
Fødselsdagskort Beskeder
Shea Tree
Gothic Home Decor
Husholdning Tips
Køjeseng Planer