Helix Piercing

Mange folk vælger helix piercinger at gøre en fashion statement. For så vidt angår tilbehør og piercinger, især er bekymret, øret, en meget populært valg for at få en række forskellige piercinger. The enkleste ørepiercing er en, der er til stede på lap, men det er en tendens, der er blevet alt for almindelig. En helix Piercing er det næstbedste, og med den rigtige form for spiral piercing øreringe det kan se virkelig suave og stilfuldt.
Helix er den buede del på den øverste del af øret, og alle piercing der er kendt som en helix piercing. Gå foran og tryk den del af dit øre, og du vil snart indse, at denne del gør ondt umådeligt when gennemboret, da det er ekstremt følsomme. Af denne grund, er risikoen for helix piercing infektion meget højt i forhold til andre typer af piercinger, og det kræver mere tid og opmærksomhed for at helbrede fuldstændigt.
Helix Piercing smerte er ikke noget, alle vil være godt med, så hvis du ønsker at få denne piercing du skal sætte en masse tankevirksomhed i din beslutning på forhånd. Dette er ikke en let piercing at få, og sandheden er, det tager alt mellem 2-12 måneder at helbrede helt så godt. Dette er en temmelig lang tid for en øre piercing til at helbrede, så du skal være ekstremt forsigtige og helt sikker på, når du beslutter at gå få dig en helix piercing, da det kan give dig ørepiercing infektion.
Helix Piercing processen; piercing Processen er ikke meget forskellig fra den måde, andre piercinger foretages. Når man er at få øreflipper gennemboret, kan en piercing pistol også bruges. Dette er ikke muligt for en helix piercing. Kun en steril nål kan bruges til gennembore helix, og det er holdt på plads inde i brusken indtil helix piercing smykker er placeret.
Det er normalt at overholde en masse kløe, hævelse rødme og især smerter i øret for et par dage efter piercing er blevet gjort. Dette er helt normalt, da kroppen kræver en vis tid til at tilpasse med denne eksterne agent. En piercing pistol kan ikke anvendes til denne procedure efterhånden som den kraft og den pludselige chok produceret af det kunne potentielt, skade brusk. Læs mere på brusk piercing.
Helix piercing Efterbehandling, den efterbehandling af en helix piercing skal håndteres med omhu og forsigtighed, da den kører en meget stor risiko for fange en infektion. Den allerførste og mest oplagte ting er at ikke røre piercing i de første 2-3 dage. Øret bliver ømt fra piercing, og rører det vil kun gøre det værre. Bevidst kontrollere din trang til at røre hullede del. Efter et stykke tid, kan du begynder at røre ved det uden ubehag, men du skal sørge for, at dine hænder lige er blevet vasket med et desinficerende ret, inden du rører ved det. Undgå infektion er meget vigtigt, og det kan kun ske ved at følge og fastholde en høj grad af renlighed og hygiejne.
Du kan vaske den gennembrudte området efter et par dage ved hjælp af nogle anti-bakteriel sæbe. Brug ikke fingrene direkte til at arbejde en skummer Men i stedet bruge en vatpind. Vask området grundigt og også tør al snavs, der kan have indsamlet på smykker elementet. Bruger nu et blødt håndklæde til at aftørre det forsigtigt tørt. Det er også anbefales at bruge lunkent vand for denne procedure.
Undgå følgende ting og aktiviteter med henblik på at forebygge udbrud af helix piercing infektion:; Direkte og ru kontakt med noget eller nogen. ; Dipping gennembrudte del ud i havet eller en sø eller et andet åbent vandområde. ; Anvendelse alkohol på gennemhulles område eller hvor som helst omkring det. ; Brug af spray eller andet kosmetiske produkter på de områder umiddelbart omkring helix piercing. ; Gnubbe piercing imod tøj, mens få klædt og afklædt. ; Den helbredende tid en helix piercing betyder også, at du skal tage sig af den langt længere end nogen anden rutine piercing.
Se også følgende:; Næse Piercing, Body Piercing, navle Piercing, Tunge Piercing, hvis du eller anden måde har formået at kontrakten en helix piercing infektion, kan du blive i for en meget ballade og komplikationer. Så du skal være meget forsigtig og tage en masse af sig af det. Kendskab til al denne, bliver det klart, hvorfor man behøver at være helt og fuldstændigt forberedte før de går videre og få en helix piercing.

Ivy Plant
Glow in the Dark Body Paint
Maleri Møbler
Eye Tattoo Design
Affaldsskakt Cleaner
Industriel Ear Piercing
Bryst Piece Tatoveringer
Eyeliner Tips og tricks
Natural Flea Retsmidler
Mus Repellent
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer