Henna Hair Color

Henna blade har været brugt til hår farvning, da en lang tid. Folk holder farvning deres hår rødligt orange ved hjælp af henna for at dække de grå hår, eller at give deres hår en naturlig rødligt skær. Henna ikke kun farver i håret, men også plejer håret, og gør håret neglebåndet tykkere. Henna indeholder rød-orange molekyle kaldet lawsone, at pletter håret rødligt. Men hvis du støder på noget henna hårfarve anmeldelser om hårfarvningsmidler, der hævder hjælpe farvning af hår i forskellige farver, så de er ikke 100% henna, da henna giver kun en rødlig orange skær. Således, hvis du er opkøb henna hår farve produkter, så er de sammensatte henna, hvilket betyder, at der er nogle andre ingredienser til stede inde i boksen.
Sådan bruges Henna?; Køb god kvalitet kropskunst henna pakke. Inden du beslutter dig til farvning hele dit hår gør en lille test. Snip off par hår, eller få nogle gamle hår fra børste, derefter lade dem blive dækket med henna for nogle få timer, vask og tjekke for den ønskede farvet farve. Hvis du kan lide farvede hår farve effekt, så kan du gøre nok henna at maskere alle dine hår. At gøre henna, tage henna pulver i en skål, tilsæt saften af ??en citron til det og blande det. Citron vil igen hjælpe med at håret, og sikre en bedre hårpleje. Derefter tilsættes langsomt og holder blande henna indtil det bliver en pasta, der har en konsistens af yoghurt. Cover plastik skålen med plastik klamrer slynge og lad det sidde natten over ved stuetemperatur, så farven holder længe og kan give en endnu mere levende farver.
Næste dag om morgenen, shampoo dit hår rent. Så kam dit hår, og en del dit hår i forskellige sektioner, kam hver sektion og dækker håret trådene fra rod til spids med pasta, ved hjælp af en pensel. Du kan bruge plastik handsker for at undgå farvning af dine hænder. På den måde gælder henna på alle hår sektioner, og dække håret med en badehætte. Tør henna hårfarve klistrer sig fast på ørerne, nakken eller ansigt. Lade henna sidde til 2-4 time, for mørkere farve lad det hvile i nogle flere timer. Så vasker dit hår rene med shampoo, lad tørre og se efter de farvede effekt.
Sådan at blande Henna med andre Farvning Ingredienser?; Ved at tilføje visse naturlige ingredienser til henna, kan du oprette farvestoffer, der vil give en anden hårfarve. Brug disse henna hår farve tips og hårfarve ideer, hvis du ønsker at gå til andre hår farve end den røde henna farve farve. To get en dark blåviolette farve effekt, du kan tilføje indigo for henna, woad Anlægget kan også tilføjes får en blå farvestof. For at få en brun farve farvestof effekt, kan du tilføje kop kaffe eller blade af valnød eller valnød skaller. Safran kan også tilsættes for at skabe en blond hårfarve.
Hvordan at slippe af Henna Hair Color?; Hvis man ønsker at slippe af med henna farve fra dit hår, så er der visse ting du kan gøre. For henna hårfarve fjernelse, skal du bruge fjernelse produkter inden for 24 timer, fordi efter, at det vil blive vanskeligere. Desuden vil fjernelse være hårdere, hvis håret er særligt porøs eller lys i farven hår som blond eller gråt hår. Du kan blande en balje af Crystal Light Lemonade med halvdelen kop balsam. Så gælder det hår og dække dit hår med en engangs badehætte. Vent i 45 minutter, og derefter shampoo dit hår. Hvis du har oprindelig mørkt hår, kan du prøve at blande bagepulver og melasse i lige dele, og anvende den på håret, og når blandingen hærder, skal du fjerne det med en god rengøringsmiddel baseret shampoo.
Det var alt om henna hårfarve. Så følger ovenstående tips om hår farve ved hjælp af henna, og hvis du ønsker at få andre end den rødlige farve effekt, skal du tilføje en farve ingrediens. Denne måde kan du farve håret uden brug af nogen form for bivirkninger af skadelige kemikalier.

Middelhavet rhus
Hår Termisk Renovering
Æglæggende keramiske fliser
Ekstremt Dry Hands
Hår frosting
Barack Obama Citater
Special Occasion Kjoler
Er Hun The One
Midlertidig Hair Color
Celtic Heart Tattoo
Lip Piercing Scar