Herb Havegrebe for begyndere

Urter bruges til mange formål. Overvejende bruger vi dem til tilføjelse lækre aroma og smagsvarianter til forskellige mad opskrifter. Du kan også bruge dem til pynt forskellige opskrifter, eller tilføje en stærk smag til en drink. Urter bruges også i mange hjem retsmidler, ligesom du kan bruge hvidløg, ingefær og hellige basilikum at slippe af halsinfektioner. Nogle urter når de plantes, fungerer som naturlige insektrepellent som citrongræs. Kan du også bruge forskellige urter fra din urtehave og bruge dem til indgyde olier. Kort sagt, kan du bruge og nyde urter til mange formål. Nævnt nedenfor er de forskellige tips og tricks om urter havearbejde for begyndere.
Tips om Herb Havegrebe for begyndere
Valg af Urter; Forudsat, at du er interesseret i dyrkning af urter, skal du have allerede har en form for urter i sindet, du ønsker at vokse i haven. Men før du planter dine urter i havejord eller containere, er det meget vigtigt at placere urter i en gruppe, hvor de er forenelige med hinanden. To anlæg flere urter i en gruppe, skal du overveje i rummet mellem de urter planterne, deres lette krav, og se, om de kan vokse med hinanden i harmoni, uden at forstyrre hinandens vækst. Så først og fremmest lave en liste over de urter, du ønsker at vokse, så danne grupper efter de fælles lysbehov og compatibly faktoren. Nogle urter foretrækker fuld sol, nogle gør godt i delvis skygge.
Til urter, der foretrækker halvskygge, kan du plante dem på en terrasse eller under et træ, eller oprette en skygge, så de urter får filtreret lys. Hvis du vil lære container urt havearbejde for begyndere, så gå med urter som basilikum, citron timian og purløg og læg dem i en kasse i nærheden af ??et solrigt vindue. Hvis du ønsker urter, der har smukke duft derefter lavendel, rosmarin urter og salvie er store valg, som kan dyrkes i fuld sol. Mint kan dyrkes i en skraverede område, eller i en container. Visse urter tiltrække bier som bergamot, catmint, søde merian der kan dyrkes i solen eller delvis skygge. Hvis du ønsker at vokse insektvoks repelling planter end overveje citronella, citrongræs eller salvie.
Forberedende Soil; Efter du er færdig med det vigtige første skridt udvælgelse af urter til dine udendørs eller indendørs herb havearbejde for begyndere, er det tid at forberede jordbunden. Hvis du er plantning krydderurter på marken jord, hæld et lag kompost på jorden. Derefter løsne den op, så jorden bliver godt drænet, og den komposteringsproces gødning bliver blandet i det. Urter foretrækker en veldrænet jord, og gødningen vil fodre planter og hjælpe med at vokse dem godt. For container havearbejde, er at vælge potter, der stort mellemstore og lavet af ler og har tilstrækkelig huller i den for at tillade bortledning af vand. Det er vigtigt at du vælger store beholdere fordi mindre containere kan stunt væksten af ??planter.
Plantning & Omsorg for de Urter, Vælg sund og stærk planter, løg eller frø af de enkelte urter. Plant dem ved at opretholde cirka 3-4 meter diameter afstanden mellem hver urt. Plant urter i deres særlige sæson, og bruge en vand kan eller slange for vandforsyning til planten. Sørg for at du ikke over vand planterne, da det kan føre til sygdomme. At tjekke for vanding tid, skal du bruge en træ stang eller blyant og sæt det i jorden, hvis du finder i toppen 2-3 inches af jorden lag, der skal tørre, så give vand. Også holde i skak temperatur og luftfugtighed.
Hvis du vil vide mere om urt havearbejde:; italienske Herb Have, Indendørs Herb Garden; Kulinarisk urtehave, bedste urter at dyrke indendørs, det var alt om herb havearbejde for begyndere. Følger ovenstående trin og du kan vokse urter efter eget valg i containere eller på en seng. For høst, vent indtil planten har nået til en højde af seks til otte inches, og derefter cut en tredjedel af grenene.

Græsplæne Luftning
Faux Hawk til krøllet hår
Svamp maleteknikker
Fransk stil Beklædning
Chin Piercing
Julestjerne Flower
Casual Sommer Kjoler
Crazy Tattoo Idéer
Bedste syntetisk motorolie
Sølvfisk udryddelseslejre
Tattoo Removal Cream