Hestehale Palm Care

Hestehale palme er en prydplante. Denne plante har afledt sin navn pga. palmetræ udseende. De kan dyrkes på potter eller på jord. De har en løgformet base og deres blade hænge løst fra toppen, giver det en ligne en hestehale bundet på toppen af ??hovedet. Selv om det ser ud som en palme, er det ikke hører til håndfladen familien. Hestehale håndflade tree tilhører Lily familien og dens videnskabelige navn er Beaucarnea recurvata. Hestehale Håndfladen er også kendt efter fælles navne som elefantfod, Bottle palme og Monja. Følgende indhold vil dække alle detaljerne hestehale håndflade pleje. Læs mere på indendørs håndflade planter.
Hestehale Palm Care – Instruktioner, den hestehale Palm er en meget unik stueplante og er meget nemme at dyrke. Det er en tørkeresistente plante og er en indfødt mexicansk ørken. Det kan modstå temperaturer over 10 ° C til 30 ° C. Skarpt sollys for lys skygge er ideel for væksten af ??anlægget. Jordbunden kræves til anlægget kan ett blanding af loam, sand og tørv mos i forholdet 2:02:01 og skal veldrænede. Grus er også blandet for maksimal dræning. Det kræver lidt vanding, som sin stammen kan opbevare vand. Forsigtighed skal træffes mens vanding anlægget i vinteren. Om vinteren, bør det vandes kun for at forhindre anlægget fra visnen og tørring. Folk lyst at vokse hestehale plante i deres hus må være meget tålmodig, da de udbytte meget mindre Spurt årligt. Anlægget kan vokse høj med ett lang stilk af 2 fødder, men hvis du ønsker at vokse fabrikken i flasken og holde det indendørs, så skal du ikke re-pot planten hvert årene, at opretholde en moderat størrelse. Keramik og ler potter støtte bedste vækst hestehale håndflade. Læs mere på havearbejde.
Hvordan man Care for en hestehale Palm; Før plantning enhver houseplant, er det altid vigtigt at kende korrekte metoderne til pleje af planterne. At øge skønheden af ??dit hus med hestehale håndflade, læse følgende simple metoder ca hestehale håndflade pleje. ; Pot anlægget og placer den i solskin. Sikre, at temperaturen ikke overstiger 55 ° C. Hvis du ønsker at holde det indendørs, så lad passende sollys falde på den. Så bedre sted det i nærheden vinduet. , Da anlægget kræver meget mindre vand kan du vand det i hver 7 til 14 dage, når jorden bliver tør. For meget vandskader rødderne og henfalder anlægget. Stænglen bør tørres mindst 1 til 2 inches fra bund før du vand igen. ; Manglende vand også gør nederste del af løv gule eller brun. Disse er tegn på forhastet visnende og tilstrækkelige vanding skal ske umiddelbart. ; Jorden skal tillader maksimal afløb, så vand ikke stagnere inde puljen. ; Hvis du ønsker maksimale højde af planten, bare re-pot hvert andet år i større potter ellers fortsætte planten i samme potten. ; Hestehale anlæg ofte angrebet af bugs og mider. I tilfælde disse insekter findes på planten, spray nogle sæbevand med Elfenbens eller Dawn parabol indtil de forsvinder. ; Læs mere på:; Low Light Indendørs Planter; Fordele Indendørs Plantenyheder; Hvis du har ivrig interesse i dekoration dit indendørs landskab med tropisk look, derefter hestehale håndflade Anlægget er det rigtige valg. Følg disse hestehale palme pleje instruktioner og forskønne dit hus med en hestehale håndflade.

Poppy blomst
Feng Shui Stue
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer
Sommerfugle i maven
Te Party Etikette
Irske Tatoveringer for Mænd
Majs Plant Care
Transmission Flush
Prinsesse Party Games
Affaldsskakt Installation
Black Light Tatoveringer