Highball glas

De fleste cocktail opskrifter, som folk opdigte tyder på en særlig type glas, der går godt sammen med den drink. Dette er grunden til, at du behøver at vide om de forskellige typer af glas og hvilke drik arbejder med, glas. Betydningen af ??dette er, at de relevante type af glas kan gøre eller bryde udseendet af din cocktailparty. Desuden er der for nu kan det virke som en masse sjov at lave en ‘dobbelt’ eller ‘tredobbelt’ martini i en highball glas, dog kan du føle en smule anderledes om dette i morges! En af de vigtigste faktorer, der påvirker den type glas til en bestemt type cocktail er mængden af ??væske i en drink, der er forenelig med størrelsen af ??glasset.
Oprindelse højt glas; Udtrykket »highball” i sig selv henviser til en familie af drinks, der har en større andel af mixer til alkohol. Den nøjagtige oprindelse highball navnet er uklar. Men en person ved navn Patrick Duffy, som var en New Yorks bartenderen, hævdede, at han opfandt highball i 1895. Men der er visse referencer viser, at udtrykket highball ikke overfladen indtil 1898. Den highball glas hed sådan, fordi jernbanen praksis i løbet af det 19. århundrede omfattede hæve en bold på en stang for at fortælle en forbigående tog, føreren nødvendige for at bevæge sig med en hurtigere tempo end sædvanligt ved at fremskynde. The highball drikke er også serveres hurtigt dermed navnet. Desuden var de på dagen, hvor drikkevaren bliver drukket kan også forklares navnet – en cocktail normalt nydes om aftenen, et par timer før middagen, mens en highball forbruges i eftermiddag, hvor solen stadig højt på himlen .
I nogle regioner er highball glas også kendt af navne som “Slim Jim« og »Cooler«. Normalt er en highball drink serveret over is og består af en alkohol og en mixer som enten vand eller en kulsyreholdige drikke. Du kan vælge pryde de drikke med en skive citron, lime eller appelsin.
Highball glas Struktur; highball drikkeglas bruges typisk til høje drinks. The highball glas størrelse således, at det kan holde mellem otte til tolv ounces væske ad gangen. Af de forskellige typer af glas, der findes, highball drikkeglas er kendetegnet ved deres høje, lige sider med en flad bund eller en footed stilk. Highball drikkeglas er relativt mindre end Collins eller Zombie briller. Men disse briller er større end Delmonico briller. Highball glas er forholdsvis ens med hensyn til form til Collins glas og holde den samme mængde væske. Dog Collins glas er smallere i diameter end highball. Dog highball glas er mere alsidige, og de kan byttes med Collins glas og således ligesom andre stemware, kan også anvendes for at tjene sodavand eller øl.
Som tilfældet er med de fleste glasvarer, den highball drikkeglas kommer i et par anderledes stilarter. Men de fleste barer og restauranter serverer drinks i klar, enkel highball glas. Men, håndmalede og tonede highball glas sæt er også et raseri, når det kommer til en personlig bar samling af glas.
Highball glas er en standard i enhver samling af cocktail glas og kan bruges til drikkevarer såsom Salty Dog, Colorado bulldog Vodka, Tranebær og evigt populære Whiskey Sour. En traditionel highball drik er lavet ved hjælp af en skud af rug whisky end is. Resten af ??glasset så fyldt med ginger ale.
Læs mere på:; håndmalede vinglas, Typer af vinglas, Så det var alt om highball glas, der er sådan en vrede i alle og enhver bar. Når du er ude forsøger at jage nogle væsentlige glasvarer, vær ikke tilbageholdende med at være kreativ og prøve shopping for noget ud af kassen.

Funky Øreringe
Evergreen Tree Care
Kruset hår
Cactus stueplanter
Pick Up Lines, der er sjove
Brude Tea Party
Christian Citater og ordsprog
Bachelor Party Destinationer
Pygmy Dato Palm Care
Acai Berry Scams
Gipsvæg Installation