Hip Hop Dance Kostumer

Historien om hip hop dans spillede en stor rolle i udvikling af hip hop dans kostumer, samt udviklingen af ??det samlede hip hop kulturen. Hip hop mode er faktisk en udvidet del af hip hop kulturen, som er stærkt præget af den afrikanske amerikanske og latinamerikanske kultur. Hip hop dans blev primært henvist til gaden dansestilarter, som blev danset til hip hop eller rap musik. Det er en uformel måde at danse med gratis kropsbevægelser, som er indarbejdet i danser som hans / hendes eget Udtryk. Der er et behov for en komfortabel, dog trendy clothing mulighed for alle de vanskelige hip hop dansetrin. Derfor kan vi sige, at hiphop dans kostumer er alle om at finde den komfort ud af en stilfuld påklædning. Læs mere på hip hop dans historie så godt.
Hip Hop Dance Kostumer: Historie
Hip hop dans blev grundlagt i den afrikanske amerikanske kultur, men det var ikke kun begrænses til det afrikanske amerikanere og snart det fik spredt sig til overalt i hele verden. Under opstigning af hip hop dans, begyndte mange berømte sportstøj og mode tøjmærker associeres med det. Under denne epoke – omkring begyndelsen af ??80′s til midten 80′s, dansere iført baggy bukser, phat og over mellemstore atletisk trøjer med sneakers! Ikke at glemme læderet bombefly jakker, farvestrålende træningsdragter. Det var også det tidspunkt, hvor mode smykker blev indført i hip hop dans! Bling var en af ??de mest populære smykker sammen med store halskæder, talrige ringe og store bælter. Kvinder havde det samme maskulin kostume og legede store øreringe, tunge metalliske remme og flettet frisurer.
I slutningen af ??80′s, dreadlocks og flettet frisurer blev indført sammen med en større skift i kostumer til hip hop dans. Neon farvet tøj blev et varemærke tilhørende hip hop dansere. Det var set fra den hætteklædte jakker til snørebånd! Sammen med eksperimenter med farver, blev blousy bukserne af hip hop dansere en raseri blandt college fest. Tendensen med at bære tøj baglæns herunder hatte, var opfindelsen af ??denne periode. Hip hop dans påklædning oplevet de store forandringer i løbet af de tidlige 90′s, som var den stigende perioden for “gangsta rap”. Det var det tidspunkt, hvor plaid skjorter, lav talje bukser, kasketter og tøj (der så ligner fangerne), fik virkelig meget populære. I denne periode blev hip hop dans kostumer også ledsaget af bandannas, doo klude og tunge tatoveringer!
Hip Hop Dance Kostumer: I dag
Uanset overgange, stadig grundlæggende manerer med at bære hip hop dans kostumer forbliver den samme. De kostumer til hip hop dans stadig vise den samme ‘thuggish look “med denne holdning til at regere verden. For at få den nøjagtige tanken om dagens hip hop dans gear, lad os prøve at finde ud af, hvad der er nutidens tendenser i dans kostumer til mænd og kvinder hip hop dansere!
Hip Hop Dans kostumer til mænd; Den mandlige hip hop dansere stadig bærer baggy bukser, polo shirts, jakker og masser af gyldne og sølv smykker. Disse grundlæggende ting er forbindes med sneakers eller store støvler og caps (skal bæres tilbage eller sidelæns) for at få den komplette udseendet af en hip hop danser. Alt i alt, mandlig hiphop dansere slid – overdimensionerede chic hvid T-shirts, der kan dække hele kroppen, mørk vaskede lav talje blousy jeans (uden bælte), doo rag under hætten, tunge gyldne ur, bling som ofte indlejret med pigge, osv, da deres grundlæggende hip hop dans kostumer.
Hip Hop Dans kostumer til kvinder; tidligere, kvinder lånte ‘plug-grim’ look, som nu tiltaget med mere feminine hip hop dans kostumer. Kvinderne dansere bærer slanke bukser, korte nederdele, haremsbukser eller leggings. Tøjet er ofte ledsaget med tunge udgør som understreger læber. I dag er kvindens hip hop kostumer er designet til at prale det feminine sensualitet, snarere end det maskuline sejhed. Du kan finde en kvindelig hip hop dansere iført – lårkort mørk vasket blusset bukser eller meget kort nederdel sammen med tank top, halterneck top eller camisole (sandsynligvis i hvid farve), højhælede damesko eller sandaler, prangende smykker som hoop øreringe og pladskrævende armbånd!
Læs mere på:; Hip Hop Tøj Redskab; Hip Hop Dans: Flytter og musik; Hip Hop Dans Rutiner, Alt i alt er der altid en mulighed for ændring i hip hop dans kostumer. De se mere flamboyant, når de ledsages med nogle smarte hiphop dansetrin! Har jeg ret? Så hvad venter du på? Gå ud og øve nogle bedste hip hop dans sange iført de bedste hip hop dans kostumer!

Nursery Bedding Mønstre
Opvaskemaskine Vil ikke Drain
Baby Diaper Kage instruktioner
Først Dato Samtale startere
Bølget Haircuts
Aztec Warrior Tatoveringer
RSVP Etiquette
Monroe piercing
Pretty Eye Makeup for Brown Eyes
Henna Hair Color
Patio Vindue Behandlinger