Hjemmelavet Drain Cleaner

Et blokeret dræning er en uundgåelig problem, som stort set alle står over for i ny og næ. Alle os gøre alle mulige bestræbelser for at holde afløbet rent men nogle eller den anden måde, det gør at få rodet op, og vi står tilbage med intet andet valg end at kalde en blikkenslager eller købe en færdig afløbsrens. Ikke kun færdige afløbsrens koste en masse, men de kan også vise sig farligt, hvis det ikke håndteres korrekt, for brugeren og for miljøet. Fleste kommercielle afløbsrens indeholde kaustisk soda som kan brænde huden. Så i stedet kunne du gøre ett hjemmelavet afløbsrens, at for med meget få ting som let tilgængelige derhjemme og som ikke have nogen skadelige virkninger. Følgende er nogle hjemmelavede afløbsrens opskrifter, som er sikker på at slippe af spørgsmålet, hvordan man unclog et afløb med hjemmelavet afløbsrens? Læs mere om rengøring af badeværelser.
Hjemmelavet Drain Cleaner Recipe # 1
Ingredienser:; 2 kopper kogende vand; ¼ kop tandsten, 1 kop salt, 1 kop bagepulver, Process
Første pour to kopper vand, enten i mikrobølgeovn eller i ett container og kog. I mellemtiden, hæld bagepulver, salt og fløde af tandsten i en måle kop og bland godt. Hæld blandingen i en plastic forseglbar pose og ryst godt. Your hjemmelavet afløbsrens er klar til blive brugt. Simpelthen foranstaltning ¼ kop ind en glas og hældes i tilstoppet afløbet, hæld kogt vand over det og lad det stå i ca 30 minutter. Kør frisk vand gennem afløbet efter 30 minutter. Den tilstoppede afløb vil være helt ren inden da. Du kan finde fløde af tandsten i din butik i nærheden, købe fløde af tandsten i bulk, så du kan forberede denne hjemmelavet afløbsrens og opbevare. Næste gang i afløbet bliver stoppet, skal du blot tilføje kogende vand til blandingen. Men den bedste afhjælpe er at forebygge dræne tilstopning, vil den næste opskriften fortælle dig hvordan. Læs mere på unclog bathtub drain.
Hjemmelavet Drain Cleaner Recipe # 2
Ingredienser:; 1 kop bagning natron; 2 kopper kogende vand; 1 kop eddike; Process
Første kassere alt vandet fra vasken og derefter hælde ned bagepulver, lige igennem afløbet. Nu pour eddike og plug afløbet straks, for bedste resultater ikke vente eddiken at bosætte ned i afløbet. Bobler vil blive dannet, vente boblerne at indstille ned, vil det tage omkring 30 minutter. Efter krævede tid, kogende hældes udvande afløbet. Videnskaben bag dette er enkel, når en base gerne bagning soda føjes til en syre lide eddike, kuldioxid og natriumacetat dannes, hvilket naturligvis skrubber afløbet ren. Og når vi hælde ned kogende vand er gunk opløst og blussende forlader drain ren. Bagepulver og eddike også forhindre lugt. Kan du bruge denne opskrift til rense køkkenvask eller nogen anden drain. Læs mere om, hvordan man rense et badeværelse vask.
Disse var nogle nemme hjemmelavede afløbsrens opskrifter. Som anført tidligere, ikke vente for afløb at få tilstoppet, rengøre dem regelmæssigt. Til regelmæssig clearing af afløb, pour blot 4 spsk af vaskesoda i varmt vand, og hæld gennem drain, skyl med varmt vand efter 15 minutter. Dette vil undgå tilstopning af afløb. Med sådanne simple retsmidler på side bør rengøring ikke forblive ett opgave!

Bedste Break Up sange
Alpeviol Pasningsvejledning
Pulver Mineral makeup
Updos til bryllupper
Påske Salmer
Side Swept Bangs på Long Hair
Yard Sale Skilte
Anthurium Care
Anti tragus Piercing
Bedste Jeans til kurvede kvinder
Kone Gave Idéer