Hollandsk Braid

Hår flette is en af ??de gamle frisurer, stadig at være elsket af kvinder over hele verden. Hvad gør fletning en populær frisure er deres smukke udseende, og nem vedligeholdelse. Denne gamle frisure stadig ser så elegante, at selv i dag er de foretrækkes til en formel lejlighed. Historie hår sammensnoning daterer sig tilbage til næsten 3.500 til 4.000 fvt. Hår fletning har udviklet sig gennem århundrederne, og idag er der flere typer af hår fletninger. Ud af disse er den engelske pomponer, fransk Braid, hollandsk fletning og trendy cornrows de mest populære. Engelsk fletning er den enkleste fletning, mens den franske og hollandske fletning er en smule kompliceret. Dybest set et fletning er et kompakt struktur, som er skabt af indflette to tre eller flere hår tråde sammen.
Hollandsk Braid: En oversigt
Et hollandsk fletning er en smule ligner en fransk fletning. I virkeligheden er det mere almindeligt betegnes som en inverteret Fransk fletning. Ligesom den franske fletning også hollandsk fletning starter med tre hår dele. Men er højre og venstre hårstrå krydsede under midten Strand, som skaber et kig som om fletningen står op fra resten af ??håret. På den anden side, på fransk fletning er højre og venstre afsnit af hår krydset midt Strand, og heri ligger forskellen mellem disse to typer af fletning frisurer. De grundlæggende krav til hollandske fletning er, at håret skal være lang og tyk nok, så for at støtte en fransk fletning. Hollandsk fletninger kan integreres og manipuleres på forskellige måder at skabe nogle indviklede frisurer. Men den grundlæggende hollandske fletning ikke så svært at gøre, selv om nybegyndere måske finde det en smule vanskeligt. Find ud mere om fransk braid frisurer og hvordan til franske fletning.
Hvordan til hollandsk Braid
Inden du opretter grundlæggende hollandske fletning skal visse faktorer, der skal tages hensyn til. For det første skal håret være rene, glatte og godt fugtet at skabe det ønskede udseende hollandsk flet frisure. Så hvis du har krøllet eller kruset hår, skal du sørge for at dæmpe dit hår en smule med vand, ellers kan du prøve nogle udjævning creme eller gel. Dernæst forsigtigt kam du hår grundigt for at fjerne sammenfiltring. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge balsam for at gøre håret glat og håndterbare.
Nu, at lave en hollandsk fletning, særskilt en del af hår på det sted, hvorfra du ønsker at starte i strømpen. Generelt er en del af hår samlet i midten af ??kronen fra toppen af ??ørerne. Dette afsnit er derefter opdelt i tre dele eller tråde. At begynde med, tage retten aktionsdel af hår og krydse det under midten aktionsdel, så midterste aktionsdel kommer til højre side. Nu er turen af ??den venstre linje, der skal krydses under midten Strand. Vælg derefter en del af hår fra højre side og føje den til højre Strand, hvorefter krydser ret linje under midten eller center Strand. Bevæge sig både til højre og i midten Strand til højre, og tage et nyt afsnit af hår fra venstre. Tilføj denne sektion til venstre hårstrå og derefter krydse venstre streng under midten indsatsområde. Nu, gentag proceduren for retten Strand og derefter til venstre Strand og så videre, indtil du får den ønskede længde for din omvendte Fransk flet. Nu binde ende med en hestehale holder.
Hollandsk Braid Hairstyles
Hollandsk fletninger alsidige, og dermed kan bruges til at skabe nogle virkelig spændende frisurer. Det ofte virker som et fundament for en anden trendy fletning frisure, kendt som cornrows. Du kan forlade pandehår gratis at skabe en sød frisure med hollandske net. Selv tilsætning af hår smykker perler kan give et klassisk look til din hollandsk eller omvendt Fransk fletning, som kan være i formelle lejligheder. En anden elegant frisure er at væve den hollandske fletning i en cirkel rundt om hovedet. Dette er en virkelig smuk variation af den hollandske fletning, der er kendt som hollandsk krone fletning. Find ud af mere information om:; Hair fletning instrukser Sildeben Braid, Sådan cornrow Hair, Så dette er, hvordan du kan lave hollandske fletning på egen hånd, og eksperimentere med det at skabe nogle fantastiske frisurer. Et hollandsk fletning kan give dit hår ikke blot en pæn udseende, men kan yde beskyttelse mod visse fælles hår problemer, som spaltede spidser. Men det bør også tages betragtning, at iført for stram fletninger kan beskadige håret, og forårsage hovedpine. For så vidt angår den hollandske fletning instruktioner om, kan de virke lidt svært for begyndere, men med normal praksis, vil de være i stand til at væve denne fantastiske fletning på egen hånd.

Ghetto Tatoveringer
Majs Plant Care
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer
Hydroseeding Omkostninger
Sukkerbestrøningen Hair Removal
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Cross Tattoo Design for mænd
Horse Tattoo Designs
Crazy Tattoo Idéer
Fejlfinding Electric Hårtørrere
Does Hun Love Me