Home Bar Idéer

En bar i hjemmet er noget, som de fleste mennesker gerne vil have. Home bar er ikke kun en stor bekvemmelighed, men er også overkommelig. Hvad mere? Den tilføjer en ultimativ stil element til dit hus. Tja, hvis du planlægger at have en i dit hus, bare vent. Få nogle nyttige tips og hjem bar ideer fra de følgende punkter, som vil hjælpe dig har en flot bar.
Hvor kan man Setup dit hjem Bar?, Hvad er de mulige områder af dit hus, hvor du kan få en bar? Nå, lad mig fortælle dig, at en bar skal have et særligt område, som kan udnyttes til at have det sjovt og feste til enhver tid uden at forstyrre andre områder af dit hus. En kælder bar er absolut hvad de fleste af jer ville være undrende. Det er absolut en rigtig god idé. Hvordan om at udnytte loftet området, hvis det er stort nok? Det er helt sikkert kommer til at være en smart idé at konvertere dine ubrugte loftet i en spændende hjem bar. Du kan tjekke de interessante kælderen baren ideer og kælderen bar design.
Materiale Er det træ eller rustfrit stål, der vil være det primære materiale, der anvendes til baren indretning? Mens de fleste af jer måske vælge den populære træ decor, du kan helt sikkert eksperimentere med andre elegante søger materialer. Marmor, sten og læder er gode muligheder for at tjekke ud. Mens at plast Indretningen er flot og billigt så godt, læder har sin unikke charme. Tja, hvis du mener, at marmor er noget, du ikke har råd, kan du bare vælge dem fornemme marmor eller granit laminater og spille op hele hjemmet bar indretning.
Tema, der træffes afgørelse et tema for at designe dit hjem bar er meget hjælpsom. Dette er et af de hjem bar design ideer, som vil sikre ensartethed i hele dekorationer i dette område. Ligesom hvis du er en sports-entusiast, kan du få en sports tema. For dem bil freaks, er en af ??de bedste hjem baren ideer til at have en bil tema. Du kan også få temaet for en bestemt farve combo. Nå, vil vi diskutere mere om farverne i næste afsnit. Et rustikt tema vil gøre en elegant leder bar. Hjem bar dekoration ideer til at komplimentere dette tema er at tilføje træ kabinetter, borde, stole og træ væg paneler til området.
Farver, Farver til hjemmet bar hovedsagelig skal levende. Et af de fornemme hjem bar ideer er at have en rød og sort, rød og brun eller sort og hvid farve combo. Det betyder, at hjemmet bar møbler og væg farver, skal alle fremhæve denne kombination generelt har en funky effekt. Fra hylderne og barstole indtil belysning og tilbehør, skal alle være i temafarver. Du kan også prøve andre prangende kombinationer som sort og orange, lilla og grøn, lilla og sort eller gul og orange.
Essentials, mens du tjekker de forskellige hjem bar ideer, en vigtig ting, som du kan glemme, er møblerne. Træffe de rigtige sæder arrangement med kærlighed sæder, sofa og afføring, uanset passer bedst her og den flotteste counter er af stor betydning. Du er nødt til at beslutte, dens form, materiale og farver. Igen, reoler er noget, du kan glemme alt om. Du er nødt til at have nok lagerplads til at holde nødvendige lager. Køleskab, sier, mixere og briller kan ikke blive glemt. Tilføjelse af en hel underholdning center, bare ikke musikafspilleren er også blandt de bedste hjem bar ideer.
Belysning, nu, er dette det vigtigste element blandt de forskellige hjem bar ideer. At have den rigtige belysning er afgørende for at skabe den rette stemning i hjemmet bar. Et af de vigtige lille hjem bar ideer er at have nok belysning ved skranken og i nærheden af ??vinduerne for at fremhæve disse områder. Du kan vælge at discokugle, en ultimativ stykke for at krydre hjemmet bar. Du kan også tilføje flotte forsænket belysning i loftet, især over the counter “eller fra grænserne for dette rum. Du kan også få den eksotiske stemning lys til at fremhæve nogle specifikke områder af dit hjem bar. Tiffany lamper er blandt de bedste tilbehør og måder at belyse dette område. Du kan også få trendy frosted hængende lamper af passende farver. Læs mere om hvordan man opbygger en bar.
Det var nogle idéer, som når den er gennemført med rette kan hjælpe dig med at få en vidunderlig søger hjem bar. Ved at kombinere disse hjem bar ideer med dine egne ideer og kreativitet bygge en fin hjemme bar til at afspejle din smag og personlighed. Skål!

Fix DVD Ridser
Exotic Flower Tatoveringer
No Sy Puder
Sentimental Gaver til mænd
Master Bedroom Plantegninger
Dating Regler for piger
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Forvirrende spørgsmål
Badeværelse Etiquette
Cool Fødselsdagsgave
Bibel vers for Begravelser