Hvad mænd som hos kvinder

Overtællelig gange have Jeg hørte kvinderne står op i kor og siger til deres højest stemmen, skal mænd altid mænd vi vide, hvad de ønske. Kun hvis de vidste … hvad vi virkelig ønsker. Kulturelt og socialt er det mændene, stereotype at være kvindelig jægere eller præcist, seksuel rovdyr. Mens mænd ikke hver gang for at få den mindste idé om, hvad kvinder kan tænke og handle i næste øjeblik, mænd er ikke mindre kompliceret og forvirrende!
Hvad mænd Ligesom i et forhold
Det synes som om idiosynkrasier af begge køn er en nødvendighed for deres fredelige sameksistens! Diskuterer ‘hvad mænd som hos kvinder’ er en udfordrende opgave som forskellige mænd vil have forskellige ting! Så alle de kvinder, der har været tålmodigt venter på at vide, “hvad mænd som i en kvinde ‘, læse videre for at opdage menneskenes sind! Og yeah, jeg ærligt vil fortælle dig, hvad mænd virkelig vil have fra kvinder (Tro mig, vi ikke lyve altid!)
Fysisk intimitet, Ok, kære, du behøver ikke rynke panden ved fysisk intimitet, jeg helt ærligt mener kys, kram og … sex. Vi ved tider er besat med sex og sport (kan være vores gener udgøres sådan), og vi kan ønske, at du skal se ud de næste Bond pige! Men så, hænge på, det betyder ikke, at vi ender her. Der er meget mere til mænd end øjet kan se. Vi gør ærligt ønske om at tage noget tid og kender vores kvinder. Og lad os ikke bare lade som om det er mænd, der ligesom seksuelt aktive partnere. Selv kvinder ønsker det, selvom de ikke kan være så højrøstet om det (eller er de?).
Vi gør krydser grænserne af lyst og vi har særligt lyst til at være virkelig speciel for vores specielle nogen! Deling og udforske finere dimensioner af vores pige personlighed er, hvad vi virkelig ønsker at gøre. Fysisk limning er blot en af ??de mange mange ønsker mænd. Vi ser for det, men vi har ikke kun køre efter det. Vi er meget mere dybere end riger, der fysisk ord. Og der er forskellige andre årsager mænd som kvinder. Helt ærligt! C’mon du nødt til at tro os!
Tiltrækningskraft; Før du groft fejlbedømme tiltrækningskraft til kun én dimension af fysisk skønhed, lad mig gøre dig opmærksom på, at tiltrækningskraft er en ganske relativt begreb og kan have forskellige betydninger for hver mand. Hvad mænd som hos kvinder fysisk er indlysende for alle! Selv om jeg ikke benægte, at en pænt chiseled slank og godt afrundet tal, langt hår, smukke øjne og fantastiske smil kan feje os fra vores fødder, det er ikke den eneste karaktertræk, som kan drive os vanvittigt!
Elegance og tillid kvinden ofte er mere vigtige kriterier for mænd (for de fleste af os). Hvad mænd gerne hos kvinder er deres dressing forstand, at udstråler sanseligheden på en positiv måde. Mere end at være en blond ønsker vi kvinder til at se smukke i deres egen komfort zone! Vi elsker hvis kvinder klæde sig for os. Tiltrækningskraft springer fra den måde, du taler, fra din sans for humor, adfærd og udtryksfulde tapperhed! Vise karakter af en kvinder er ekstremt irriterende for mænd. At være sig selv er altid det sikreste vej for både mænd og kvinder, især i et sundt parforhold. Læs mere om, hvad mænd ønsker kvinder at kende.
Nogle af indlysende ting mænd elsker ved kvinder ikke svært at forstå. En lys ansigt med et skær af sød smil, håret falder ned til skuldrene og et par gådefulde blikke kan forlade os forhekset! Vi kan ikke lide stum kvinder, og vi sætter pris på en blød og sød stemme i stedet for shrilling og larmende puttet i munden hunner. Vi finder du attraktive, når du er eventyrlysten, og selv på tidspunkter, hvis du er en spøgefugl. Vi finder attraktive i disse hunner omkring hvem vi føler sig trygge. Vi har ikke undtagen dig at være perfekt en 10, en lidt mindre er aldrig et problem. Efter alt, er der ingen perfekt.
No nagende og nr. brokker, Piger, vi kender, brokker er en integreret del af din natur, så uden at forklare dig meget om brokker, hvor du alle allerede har en beherskelse, vil jeg bare gerne sige, vi hader det. Seriøst, kan vi aldrig tolerere det. Det nogle gange går ud over vores logik at give nogle af vores ekspert kommentarer på din brokker emne (r), så vi forbliver tavse, nikkede vores hoved med kun ‘Ja’ og ‘Nej’-tegn.
Du kan tale med din pige venner, men så når du kommer til os, ikke forbruge din energi igen om samme emne. Vi kan tale om fodbold eller endog ishockey, men vi kan næppe fordøje alvorlige brokker. Nu skal du ikke tænke på os som ufølsom væsener. Vi er altid parate til at lytte til dig på alle spørgsmål. Mænd beundrer kvinder, der ikke tæve dem! Er der ikke meget smukt emner at tale om?
Nagende is andet frastødende faktor for mænd. Selvom vi er vant til at nagende da vores barndom af vores mødre, vi aldrig vil det gøre gøres ved dig! Giv os vores due rum og undertiden frihed! Vi vil komme tilbage til dig, ved slutningen af ??dagen. Nagende er hvad mænd aldrig vil, aldrig nogensinde! Vi elsker at være lyttet til og plejet. Så når vi er sammen med dig, vi bortset fra at der er bedre ting at snakke end brokker! Og når vi er omkring dig, vi virkelig ikke få din sladrer og diskussioner!
Tillid, Kærlighed og pleje; hvad mænd elsker ved kvinder er deres søde gestus at bruseren kærlighed på os. Vi elsker, når du langsomt hvisker i vores ører, “Jeg elsker dig skat ‘. Vi elsker, når du forkæle os i det mindste en gang imellem. Blive behandlet som et barn undertiden gør giver os noget fornuft revisionserklæring og meget tiltrængt elske. Så når du lave mad til os, at vi føler mere end glad. Vi elsker, når du handler for os, og vi elsker, når du besvarer vores opkald og tekster, det være sig i midnat eller små timer om morgenen. Vi elsker din overraskelser og knitrende latter.
Uanset hvor fri vi handler, dybt ned i vores hjerter, vi har brug for en følelse af sikkerhed. Hvis du nogen sinde tænkt hvornår mænd virkelig bliver alvorligt, så på et tidspunkt, når vores testosteron er afbalanceret og visdom overtager vores hensynsløshed, vi ønsker at være i et seriøst forhold. Den følelse af sikkerhed i en sammenhæng betyder noget til os, og her ønsker vi en kvinde, som kan bygge vores tillid og bilde os ind at vi kan vinde verden (med nogle doser af ego fodring).
Lejlighedsvis forkælelse, du ved, hjælper os til at gøre tilsyneladende umulige, muligt. På nogle gange, får vi irriteret, når du prøver at skære igennem vores ego, og hvis du sige, at vi ikke kan gøre dette, kan man ikke gøre det. Nogen som kan acceptere en vis del af vores vanvid og kærlighed os ubetinget (vi reagerer tilbage med det samme) er, hvad vi beundrer kvindehandel.
Gensidig tillid og forståelse er den største behov for hver mand, der ønsker at være i et fast forhold. Så i det væsentlige mænd søger ud for at forstå partnere, som i det lange løb, vil vi rigelige kærlighed og vi føler, at kun en forståelse kvinde kan give os det. Læs mere om forholdet spørgsmål.
Hemmelighedernes kammer!; Ofte Jeg føler kvinder er ligesom engle (Ok Mine damer kan føle sig stolte, ikke noget problem), og når jeg siger det, jeg ikke forestille mig dem at være i besiddelse af nogle magiske tryllestav, der gør mænd gør noget som pr kvinders ordre! Som en populær man siger, kan en kvinde enten gøre eller bryde en mand og i hvert fald, de har noget magisk, nogle ‘Hemmelighedernes Kammer “, som kan direkte menneskets energier fra kvindelige jagt eller uforsvarlighed, channelize disse, give en bestemt sti og virkelig gøre dem! Ikke overraskende, mænd siger ofte, at deres kone eller kæreste er det bedste der er sket med dem!
Vi føler, at kvinderne yder et vigtigt bidrag i vores succes, både i faglige og personlige liv. Mænd kan ikke vise, at de ønsker at blive vejledt og i besiddelse af, men deres blødere side føles det at være i besiddelse af i sig selv er en fantastisk følelse! En partner til at dele vores dybeste længsler, glæder og fornøjelser er nogle af de kvaliteter, hvad fyrene som i kvinder. Læs mere om forholdet rådgivning til kvinder.
No tillidspersoner!, Kald det en mandlig ego, men alvorligt, vi ikke kan lide dig til at tale for meget om din ex eller for meget om denne fyr, eller at fyr! Mange kvinder vil definere det at være en manifestation af de store mandlige ego eller præcist jalousi eller endog usikkerhed, dog spørgsmålet om faktum er, vi hader det. Det pisser os ud. Mente er det, jeg har sagt, vi kan ikke lide at tale ‘for meget om din fortid … « så du skal ikke antage, at vi er intolerante eller ufølsom. Vi er klar til at lytte til dig, i virkeligheden vi elsker at lytte til dig, forstår dig og elsker dig, men når nogen forsøger at infiltrere vores hjerte-zone-område, vi kan, til tider være voldelige og bryde deres hoved.
Og det er sandt, er det modsatte måder også vil selv kvinder ikke acceptere utroskab eller any udenomsægteskabelig anliggender. Så hvis du er med os, ikke kan lide vi taler for meget om din ex, alvorligt. Limning og tillid i en kvindes side er den vigtigste kvaliteten, hvad mænd som i en kvinde. For mænd, er der nogen deres’s er, hvad der gør dem danse i glæde og så det gør ved en kvinde (er det ikke?).
Relationer og ægteskab er en proces at vokse op med din partner. Udover at blive gammel, man skal vokse op med partneren, på alle niveauer af den menneskelige dimension. Når en mand egentlig kan lide en kvinde, og jeg mener virkelig, han gør oplever en anden verden af ??verden. I denne verden, gør ting flytte hinsides den fysiske (lyde arkaiske, men det er den ultimative sandhed) og hans energier transcenderer elske at være mere end en fysisk eller følelsesmæssig erfaring. Men, dette stadium kommer til forskellige mænd på forskellige alderstrin. For nogle mænd, kommer glad erkendelsen af, at hans partner har været den bedste gave nogensinde for ham sent og for nogle kommer tidligt (heldige få!).
Og de mænd får en følelse af personlig og åndelig tilfredsstillelse. Once nået og følte, denne drev mænd, som formodes at være egoistiske og træede art eller hvad de hedder, at handle selflessly for deres kærlighed! Ubetinget kærlighed, det er det, der opleves overgår alle menneskelige begrænsninger. På sådan en scene af kærlighed, sandhed mænd føle hvad Antoine de Saint-Exupéry er smukt udtrykt, er kærlighed ikke består i stirrede på hinanden, men i at kigge sammen i samme retning.
Her er to artikler, som vil give dig nogle smukke indsigt og spreder din uvidenhed om hvad mænd lide hos kvinder:; hvad mænd Find Attraktiv i Kvinder; hvad mænd ønsker i en Relationer; Sidst men ikke mindst, er der ingen fast formel eller standard der kan fortælle »hvad mænd lide hos kvinder«. Faktisk er én mands himlens andens helvede, så afhængigt individuelle præferencer, måske forskellige mænd ligesom forskellige attributter i en kvinder. Så håber du fik et klarere billede af “hvad gør mænd som hos kvinder ‘. Selv om du stadig ikke få dette, så fortvivl ikke, som ligesom dig, vi mænd er også meget forvirret væsner og så hvem ved det næste mand, du støder på, er præcis det modsatte af hvad der er skrevet her! Men alligevel er der altid håb i kærlighed! Helt ærligt!

Populære Bryllup Farver
Stue Layout
Trimning en Beard
Genopladeligt Debitkort for Kids
Shea Tree
Bornholmerur Dele
Hair Brud Treatment
Sjove ting at sige
Funny Pet Navne
Dekorative Flasker
Store blomsterarrangementer