Hvad Piger Kig i Guys

Mænd er dårlige til at forstå kvinder, og selv håbløse til at læse subtile tegn. Så medmindre vi kvinder stemme vores behov ved at råbe dem over hustage, er det usandsynligt, at vi kan få vores budskab igennem. Kvinder har altid fascineret mænd, i mere end én måde. Siden tiderne har kæmpet for at læse obskure sind kvinder, men til ingen nytte. Hvad piger ser i fyre som kæreste, er en sådan tvivl om, at ofte baffles fyre. Denne artikel kan hjælpe dig med at forstå, hvad er de kvaliteter piger kigge efter i en fyr, mens dating.
Hvad piger Kig i Guys Fysisk
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at udseende ikke betyder noget, når det kommer til bejlen en pige. Men når det er sagt, jeg mener ikke, at de gennemsnitlige søger fyre har ingen chance for bejlen en pige. Gorgeous udseende kan kun få dig så langt, men der er andre ting, som rent faktisk kan hjælpe du oprette en obligation med pigen af ??dine drømme. Selvfølgelig er en flotte mand simpelthen uimodståelig med sin maskuline bygget og ‘græske Gud’ funktioner. Piger sikker finde det umuligt at sige nej til en attraktiv fyr spørge dem ud. Mere om, hvad kvinder finder attraktive i en mand.
Behøver dog en ikke være en vis Robert Pattinson or Gerard Butler at spørge en pige ud på en date. Der er mange fysiske attributter, som pigerne finder attraktivt selv i en ‘fyr ved siden af’. En smuk smil, der afspejler dine øjne kan aldrig svigte dig når det kommer til dating. Cute smilehuller ville være en ekstra fordel. Et blødt, legende stemme kan vinde hjertet af enhver pige. Dog kan nogle piger får tiltrukket en dyb, mandig stemme. En god sans for humor og evne til at gøre en god samtale er et must.
Hvad Piger Kig i Guys Følelsesmæssigt
Mere end fysiske udseende, er det den følelsesmæssige adfærd, der kan hjælpe dig med et glædeligt forhold til din pige. Ligegyldigt hvor svært din pige prøver at overbevise dig om, at hun er en selvstændig kvinde og kan tage vare på sig selv på hjerte hun elsker at blive forkælet og følelsesmæssigt afhængige af dig. Et kærligt og omsorgsfuld kæreste, som lytter tålmodigt til alle hendes ikke forstand plapre, tilbyder en skulder at græde over, når hun er en hård dag på kontoret og ikke noget imod at løfte ti indkøbsposer til hendes (bonus point hvis han betaler for dem så godt !), er alt en pige kunne anmode om i hendes liv.
Høflighed er en anden kvalitet piger gerne vil have i deres potentielle kærester. En arrogant fyr, der taler respektløst er en stor slå, på trods af hans morder udseende. Ligegyldigt hvor uddannede eller uafhængig din pige er, vil hun altid elske det, når du åbner en dør for hende eller trække en stol til hende. En fyr der lader sin kendelse sin egen mad og drikke og frivillige til at betale regningen kommer på tværs som en stor mand materiale. Ridderlige fyre har en bedre chance for at vinde en pige forbi, på ingen tid.
Piger elsker fyre, der er trygge og uafhængige. Du må ikke blive en succes eller rig, men den tillid og din tro på dig selv kan hjælpe dig med at få din pige respekt. Piger hader fyre, der er uansvarlige whiners, der bebrejder deres skæbner for deres fejl. Således er det tilladt at være grim og brød, så længe du har din tillid med dig. De ting piger ser i fyre undergå et hav ændre sig over en periode. Hvad gør teenage piger kigge efter i fyre, måske ikke den samme som de ting, en selvstændig kvinde søger i sit liv partner. Men den nederste linje er, at mest piger som anstændigt ud fyre, der er kærlig, omsorgsfuld og kan passe deres eget liv.
Læs mere på:; What Women Want fra mænd; What Women Want Mænd at vide, hvad kvinder ser i mænd, hvad piger Vil Guys at vide, og dermed, hvad piger ser i fyre er ret nemt og ofte til stede i de fleste fyre. Du behøver kun at identificere din plus point og polere dig efter din pige forventninger.

Generator Fejlfinding
Genbrug af plast Flasker
Bad Tændspole Symptomer
Aften Hairstyles
Sukker Scrub Fordele
Styling kort hår
Gas Tank Reparation
Sweet 16 Birthday Party Idéer
Maleri Træ Møbler
Shamrock Tatoveringer
Cool Alarm Clocks