Hvordan man kan se ældre

Det kært at begynde med, folk siger, Hvad! Du er 20?! Du ser ikke gerne på alle! Andre rørføring i, jeg ønsker jeg kiggede så unge som du gør!. Men efter ett mens, når du kunne se at det var vanskeligt for folk at tage dig alvorligt «årsag heraf, eller at dine udtalelser blev aldrig talt, det fik til dig. Og dårlige. Folk din alder har svært ved at interagere med dig, og det viste. Frustrerede og kede af det, du spekulerer hvordan at se ældre ud, så du kan få din skyldes i livet. Ikke bekymre min ven, vi har netop artiklen for dig – vi fort?ller dig nogle gode tips og tricks om hvordan man se ældre. Så læne sig tilbage, slappe af og lære. Også læse om hvordan man se yngre.
Hvordan man kan se ældre ud end du er; Wear sofistikeret og godt skræddersyet tøj. Bruge materialer, der falder i smart snit – noget, der vil fremhæve din figur. Når du kjole i professionel tøj, det giver dig tag for at blive modne og ældre. Droppe den baggy bukser og løs skjorter for god. ; Få en veldefineret klipning. Yngre folk har tendens til forlade deres hår naturligt. Så når du får en trendy ny snit med et par højdepunkter, vil du se ældre ud end du er. ; Har en reality check af dig selv. Undersøgelse den måde, folk har tendens til at se dig – personlighedstræk og manerer. ; Have problemer, når du taler til folk, der er ældre end dig. Viser ikke ubehag på dit ansigt. Med tiden, får du mere selvtillid til at udføre conversations bedre. ; Vær ikke overexcited om tingene. Handle rolig i alle situationer og håndtere ting i et reserveret måde. ; Vær en god lytter. Folk, der lytter til andre er ofte betragtes som modne. Dette er en af ??de nemmeste måder at se ældre ud. ; Køb den rigtige slags tilbehør. Hvis du følger teenage eller unge menneskers udvikling, vil du blive betragtet som en del af dem. Går ind for læder tasker og sko, som øjeblikkeligt gør dig at se mere put sammen og ældre. ; Vær opmærksom af aktuelle nyheder og begivenheder. Dette er normalt tilfældet med ældre mennesker. Således du kunne holde dine egne i ett samtale vedrørende disse emner, vil straks gøre dig se ældre. ; Pleje af din hud og lære at vedligeholde det. Læs mere om hudpleje. , Lær at være modne. Ikke handler useriøst og lad dine aktioner over det hele. Jo mere værdig og i kontrol du er, jo mere ældre du kigger. ; Forbedre Deres tale. Giv op på slang brug, bande og liberale brug af ‘som’ du kender ‘og’ err ‘. Lær at tale med tillid og bedre ordforråd. Dette vil hjælpe dig så meget, at du ikke behøver at spørge, hvordan man se ældre ud. Læs mere på hvordan at forbedre ordforråd. ; Identificer en model, som du kan efterligne. Nogen hvem er omkring din aldersgruppe, men ser modne er perfekte valg at se op til. Se, hvordan de klæder, taler, osv. Dette vil give dig en bedre idé om, hvordan du skal opføre sig. ; Når du har fået alle disse stilarter ned pat, begynde ud at snitte din egen individuelle stil. Og ikke længe efter, vil du ikke engang at spørge, hvordan man se ældre ud. , Hvordan man ser Ældre med makeup
Anvende Foundation; Foundation giver dig en meget god base og i totalitet, at udføre effekten af ??en meget poleret og komplet look hjælper. Men du behøver ikke stakken på fundament. Lær at bruge den rigtige mængde, så det ser perfekt. Læs mere om, hvordan du vælger den perfekte foundation.
Fokus på øjne, Give øjne en dramatisk udseende vil bidrage til at gøre dig til at se ældre ud. Tilføj en masse farver til øjenskygge skygge, i stedet for at holde med en. Følg denne regel – Tilsæt letteste skygge lige under Pande. Dette vil hjælpe til at fremhæve det godt formet og buet øjenbryn. Den lidt mørkere nuance bør gå nær den krølle af øjet (siden af ??næse), og mørkeste bør anvendes på ydersiden af ??låget. Dette vil definere dine øjne og få dig til at se ældre ud.
Brug Blush; Udnyt blush at gøre konturer på ansigtet så du kig ældre end du er. Konturer vil føre til en mere omfattende ansigt og som kan hjælpe dig i at kigge modne. Start ved hjælp af en mørk skygge under kindbenene, så det giver en følelse af sunkne kinder. Så blander det med en lysere nuance på æble af kinderne for at gøre det til at se fremtrædende.
Magien i Lipstick; Iført mørke nuancer læbestift vil gøre dig se ældre. Lysere nuancer med glans eller skinne i dem forekommer temmelig useriøst og vil modarbejde gøre dig se ældre. Altid bruge en læbe liner blyant til kontur form af læberne før anvendelse af læbestift.
Acne Dæk op; Acne kan låne en meget teenage føler, at dit udseende, derfor dækker op acne bliver nødvendigt. Bruge foundation og en concealer stick at skjule bums Spurt. Læs mere om make-profil for acne tilbøjelig hud.
Mørkfarvning øjenbryn, mørke øjenbryn og øjenvipper vil fremhæve øjnene og gøre dig se ældre ud. Vælg en god øje blyant til at fremhæve øjenbryn linje og en mørk mascara til at feje over vipperne. Vælg en øjenblyant farve, der er kun lidt mørkere end din naturlige farve. På den anden side kan du endda bruge en kontrast hvor mascara farven berørt.
Næse Tricks, at skabe et tyndere næse look vil hjælpe dig til at se ældre ud. Tag nogle hudfarvet blush or bronzer, der er en nuance mørkere end din egen hudfarve. Børste dette på siderne af næsen. Derefter tage en lysere nuance af cover-stick og børste det på næseryggen.
Hage og Matte; Anvende et blush eller bronzer til hagen vil skjuler dobbelthage og give dig et mere modent look. Tilsvarende bruge mat nuancer modsætning til skinnende og skinnende nuancer at give denne modne look. Følg denne regel for alle fyldes op – øjenskygge, læbestift, blush og pulvere, for bedste resultater.
Du kan også lide at læse om, hvordan man ser smuk og hvordan man kan være smuk.
Så der du går, nu ved du hvordan man kan se ældre og modne. Hvad venter du på så? Anvende disse enkle trin om, hvordan man ser ældre, og gå wow verden! Vi lover, ingen vil turde kalde dig ung igen. Alle de bedste!

Summer Party Idéer
Ivy Plant
Fjernelse Adhesive Rest
Mouse Trap at Work
Bad Tændspole Symptomer
Plastic Bag Holder
Mottoer at leve efter
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Turkis Betydning
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Højdepunkter for Brunettes