Hvornår skal man skifte tændrør

Tændrør spiller en afgørende rolle i bilen fungerer, fordi din bil tæller på dem for at starte og køre uden problemer. En tændrøret er foreløbigt en højspænding bro til at elektricitet. Når elektricitet rejser over broen (en kløft mellem to kontaktpunkter) og når bilens motor, det genererer en gnist og tænder gas dampe, som starter motoren. Der er en masse faktorer, som bestemmer hvor længe din bil tændrør vil vare uden at skulle en ændring. Dine kørevaner, den form for brændstof, du bruger, og staten bilens motor er vigtige faktorer. Udskiftning tændrør er nem og nye stik er ikke meget dyre heller. Du bør dog vide, hvornår du skal skifte tændrør og kabler, så du ikke ender med at forårsage nogen større skade på bilens motor. Bil manualer kommer med instruktioner om det samme. Du kan følge nogle enkle bil checks, som diskuteres yderligere, for at finde ud af det rigtige tidspunkt for en tændrør forandring.
Hvorfor man skal skifte tændrør
Før læring, når at skifte tændrør, er det vigtigt at forstå, hvorfor at skifte tændrør. Nye tændrør hjælpe med at opretholde optimal motorydelse og effektivitet. En bilmotor ikke fejltænding en gang imellem, men hvis fejltænding stiger, er maskineffekt berørt, og mere affald gasser udledes. Nye biler leveres med en “Check Engine” lys, der oplyser, når der er en antændelse problem med bilens motor. For at reducere tilfælde af fejltænding og bevare deres optimale ydeevne, er det vigtigt at skifte tændrør, efterhånden som de slides op.
Starte din bil i koldt vejr kan være en trussel. Og især hvis du har en dårlig tændrør. Som tændrør ikke bryder i brand, selv efter flere forsøg, der er chancer for at bilens batteri kører dødt, når motoren håndsving. Ved sådanne lejligheder, er det vigtigt at tjekke din tændrør og hvis det er slidt op, skal det udskiftes. En ny tændrør vil helt sikkert forbedre start i koldt vejr, og også reducere mængden af ??spænding der kræves i tændingssystemet.
Det tager kun en enkelt fejltænding at deponere nok rå brændstof ind i udstødningen, som derfor vil blive overophedet og skader katalysatoren. Driftstemperaturen af ??konverteren stiger, når store mængde uforbrændt brændstof kommer ind i udstødningen, hvilket fører til en delvis nedsmeltning af et stof i konverteren. Dette kan medføre, at bilens motor at kvæle. I sådanne tilfælde vil du nødt til at erstatte konverter samt tændrør, for at forhindre nye konverter fra møde samme skæbne.
Hvordan man kan vide hvornår du skal skifte tændrør
Tjek din bil kilometertal. Din bil motorens præstationer bliver mindre effektive, når tændrør er slidte og tærede på grund af kulstof aflejringer og forbrændinger. Dette resulterer i lave gas kilometertal. I tilfælde af at du opdage, at din bil er forbruger mere gas end vi normalt gør, kan det være tid til at skifte tændrør.
Nogle gange kan du opleve nogle problemer, når du starter bilen om morgenen. Selv om dette kunne være på grund af snavs akkumuleres i brændstofindsprøjtningsenheder, der er chancer en defekt tændrør kunne også være en medvirkende faktor.
Ideelt set tændrør i en bil skal udskiftes hver 30.000 til 40.000 miles, afhængig af din bil. Du er nødt til at finde ud af, hvornår var sidste gang du har ændret tændrøret i bilen. I tilfælde af at du ikke er sikker på den nøjagtige dato, kan du manuelt tjekke ved at fjerne tændrøret og leder efter overdreven slitage eller carbon indskud. Udskift det, hvis det er nødvendigt.
En grov kørende motor, langsomme reaktion fra motoren, når du trykker på speederen eller ‘Check Engine “light lysende på instrumentbrættet kan være tegn, at det er tid til at skifte tændrør i din bil.
Læs mere på:; Sådan Udskift tændrørene; Tændrør genanskaffelsesværdi Efter læring, når at skifte tændrør, når du gør det faktiske udskiftning, er det en god idé at installere en platin eller iridium tændrør. Selv om disse stik er lidt dyrt, vil du drage fordel i det lange løb, de holder længere og skal udskiftes efter 100.000 miles. Dette er den bedste løsning for enhver bil der viser hyppige tændrør problemer.

Ice Dam Fjernelse
Honey Face Mask
Romantisk spanske sætninger
Argan Olie til Hair
Mink frakker til kvinder
Hjemmelavet Wax
Papir Flower Instruktioner
Populære maling farver
Snake Plant
Gothic Vielsesringe
Ice Breakers for voksne