Hydrangea Bryllup centerpieces

Hydrangea er en simpel blomst med en relativt mindre blomstre. Hydrangea dekorationer ser altid meget romantisk og sød. Det gør dem til en af ??de mest eftertragtede blomster til bryllup dekorationer. Hydrangea bryllup centerpieces ser specielt imponerende. Den lille størrelse blomsterne gør dem ideelle til centerpieces. Bortset fra det, er de også bruges til brude buketter, corsager, alter dekorationer, mv Nedenfor er nogle hortensia bryllup omdrejningspunktet ideer. Mere om Hydrangea brudebuket.
Hydrangea Bryllup centerpieces
Hydrangea blomster er tilgængelige fra forår til efterår, og derfor er de ideelle til sommer bryllupper, forår bryllupper samt falder bryllupper. Desuden disse blomster fås i mange strålende farver, hvilket gør det nemt at koordinere dem med brylluppet tema. Sorten i farver er også nyttigt, mens kombinere dem med andre blomster. Lilla, pink, hvid, blå er nogle populære farver Hydrangea. Lilla Hydrangea blomster kigge velegnet til efteråret bryllupper mens lyserød ser godt ud i foråret. Blå Hortensia gøre en meget cool og forfriskende at se til sommer bryllup dekoration. Hvide hortensiaer kan nåde enhver bryllup dekoration på grund af deres fredfyldte skønhed. Hortensiaer findes også i blandinger som pink og lilla eller orange og bordeaux, som ofte afspejler ånden i efteråret. Den slående kontrast mellem disse farver gør deres tilstedeværelse mærkes overalt i bryllup dekorationer.
Hydrangea bryllup centerpieces kan være fremstillet af nogen af ??de Hydrangea sorter til rådighed. Farven på den blomstrer bør vælges efter tema bryllup eller bryllup sæson. Disse blomster kan bortføre være omdrejningspunktet udsmykning på deres egen eller de kan anvendes i kombination med andre blomster. Hortensiaer supplere den elegante calla liljer meget godt. Den lange skyldtes Calla Lily blomster er velegnet til centerpieces. Hortensiaer udjævne skarpe trompet formede blomstre med deres fine flor. De har også blande godt med eksotiske blomster som orkideer, der er lige så farvestrålende som hortensiaer. Lyserød eller lilla hortensia bryllup centerpieces ser dejlig ud og udstråler en romantisk charme. Blå Hortensia bryllup centerpieces ser godt ud til formelle lejligheder. Da hortensia blomstrer er kompakt med en klynge af flere blomster, er det altid gør en mere omfattende se til brylluppet kernen dekoration.
Sådan Gør din egen Hydrangea Bryllup centerpieces
Hvis du ikke har tid til at bestille en blomsterhandler til din omdrejningspunktet dekoration eller du ønsker at gemme udgifterne til blomsterhandler gebyrer, så gør dine egne simple hortensia bryllup centerpieces er en rigtig god idé. I modsætning til andre blomsterdekorationer, er hortensia udsmykning ikke kompliceret. En vigtig ting, du skal overveje, samtidig med at hortensia centerpieces er, at disse blomster er nødvendigt at være godt hydreret. Derfor køber en oasis er et must. Tag koldt vand i en stor skål og gennemvæde Hydrangea blomster med deres flor ned. Efter en times tid, tage blomsterne ud og give dem mulighed for at dryppe tørre. Skær stængler på 45 graders vinkel og fordybe blomsterne i en spand med varmt vand. Lad dem natten over. Skær blokke af oasis efter størrelsen af ??potten. Sættetid skummet helt og derefter placere den i gryden. Tag den Hydrangea blomster ud og stikke hver stængel i oasis. Juster stilke for at give et ønsket form til arrangementet. Arranger den spanske mos i hullerne mellem de blomstrer og også i bunden, så dækker det udsatte oasis.
Læs mere på:; Billig Wedding centerpieces; Hjemmelavet Bryllup Centerpiece Ideer; Bryllup Centerpiece Idéer, således hortensia bryllup centerpieces er en elegant og økonomisk måde at dekorere centerpieces. Deres mangfoldighed og tilgængelighed gør dem til de mest gennemførlige valget løbet bryllup sæson.

Online Dating Etikette
Sparrow Tattoo
Mikrobølgeovn Reparation
Lille Backyard Landskabspleje Idéer
Topiary Planter
Asparges Fern Care
Guldfisk Plant
Fire Pit Planer
Lille soveværelse rhus
Hair Brud Treatment
Eye Lift Cream