Hydroponiske Næringsstoffer

Anses for at være en af ??de mest effektive og produktive måde at dyrke planter, hydroponiske havearbejde eller dyrkning er en indendørs, jord fri stil voksende planter. Det er en effektiv og overraskende billigt voksende stil, der dyrker planter, der giver sunde, store frugter og grøntsager. I denne metode, er planternes rødder forsynet med vand indeholder væsentlige hydroponiske næringsstoffer, som er de mest fremtrædende ingrediens i et indendørs dyrkning system. Eller med andre ord, i hydroponiske havearbejde er der ingen, der anvendes jord og planterne får al deres mad og næringsstoffer fra en opløsning af vand og næringsstoffer blandes sammen.
Den største fordel ved dette system er, at man kan kontrollere mængden af ??plantenæringsstoffer og mineraler for frugt og grøntsager uden at bekymre sig om de eksterne faktorer som regn, sol, osv. Derfor må man styre hele processen indtil fremstilling og derefter nyde pesticidfri, naturligt sunde frugter og grøntsager hele året. Så for at opnå den sundeste hydroponiske planter med de bedste afkast, må man forstå, hvad der er hydroponiske næringsstoffer, deres betydning og hvordan du bruger dem.
Hydroponiske Næringsstoffer
Både hydroponiske og jord dyrkes planter kræver 16 mineralske næringsstoffer til at vokse godt. Den øverste seks elementer, der er kendt som makro næringsstoffer omfatter kvælstof (N), fosfor (P), kalium (K), calcium (Ca), magnesium (Mg), og svovl (S) der er nødvendige af planter i store mængder. De resterende næringsstoffer, indkaldt som mikro næringsstoffer, der er nødvendige i spormængder omfatte bor (B), klorid (Cl), kobber (Cu), jern (Fe), mangan (Mn), natrium (Na), zink (Zn), molybdæn (Mo), og nikkel (Ni). Alle disse næringsstoffer er vigtigt for enhver voksende system og i hydroponiske system, får planterne alle disse næringsstoffer fra vandet.
Forberedelse hydroponiske næringsstof løsning
De fleste hydroponiske næringsstoffer til grøntsager og frugt leveres i en koncentreret form på forskellige stadier af planternes vækst. Som næringsstoffer varierer fra anlæg til anlæg, unge planter kræver en svagere næringsstof løsning, mens mere modne eller dyrkede planter har brug for en stærkere løsning. Anlægget næringsstof styrke måles i CF-eller ledningsevne faktor, og dermed mere næringsstoffer i vandet, mere er ledningsevne. At afgøre, hvordan stærk naeringsoploesningen skal være, må man først bemærke baggrunden læsning af vandet uden at tilføje næringsstoffer. Dette skyldes, at nogle postevand har forholdsvis høj cF læsning af 5, og hvis en person er ved at forberede det næringsstof løsning for modne plante, der kræver en maksimal cF mellem 18 og 23, så han / hun har til at blande opløsningen i overensstemmelse hermed. I denne situation, burde den have cF mere end 23. I tilfælde, er den tilberedte opløsning meget stærk, kan man tilføje vand for at fortynde den.
Den næste faktor, der skal tages i betragtning efter forberedelsen af ??næringsstof løsning er, at den pH-værdi, dvs brint-Hydroxylion indhold, eller surhed, en løsning, der kan måles ved hjælp af en kalibreret pH-meter. Den ideelle pH-niveau bør være mellem 5,8 og 6,3, er imidlertid en lille varians på begge sider accepteres. Hvis pH niveau er meget højt, bør man tilføje en lille mængde af fosforsyre til vandet for at bringe det ned.
Fordele ved hydroponiske næringsstoffer System
En af de største fordel ved hydroponiske næringsstof-systemet er, at planterne vokser næsten 50% hurtigere end den almindelige jord dyrkede planter og udbytte bedre. Dette skyldes, at den regelmæssige jorden dyrkede planter udvide deres rødder i jagten på næringsstoffer og mineraler, men hydroponiske planter automatisk udstyret med alle næringsstoffer de har brug for, og så de fokuserer energi på opadgående vækst eller vækst i de dele af planter, der er mere værdifuldt som bladene, frugter, blomster, osv. Planterne leveres med en perfekt afbalanceret, målt kost indeholder alle nødvendige hydroponiske næringsstoffer, der kræves for en sund plantevækst. The hydroponiske næringsstoffer vurderinger viser, at planter kræver lav vedligeholdelse, som alle man skal gøre, er at kontrollere pH af opløsningen og opretholde det næringsstof reservoir af forfriskende den efter hver anden uge. Mere om voksende planter hydroponically.
Selv om man også kan bruge hjemmelavet hydroponiske næringsstoffer, den mest simpleste og hurtigste måde at give hydroponiske system med de nødvendige næringsstoffer, er at købe dem fra enhver butik og derefter forberede løsningen. Under forberedelsen af ??naeringsoploesningen huske, over gøde planterne kan være lige så slemt som under befrugtende dem, dermed gøre løsningen overvejer pH samt ledningsevne faktor. Andre additiver, at man kan inkludere i næringsstof løsning omfatter en plante booster og tonic, og en blanding af essentielle hormoner og vitaminer for at hjælpe rodudvikling og sund plantevækst. Jeg håber, at ovennævnte hydroponiske næringsstoffer guide viser sig at være nyttige for jer alle!

Aften Hairstyles
Simple Tatoveringer og betydninger
Berømte Romantisk Citater
Brown Smokey Eyes
Alkoholiske adfærdsmønstre
Algeriske Love Knot
Tørretumbler ikke tørre tøj
Tør Shampoo
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Først Dato Samtale startere
Magnolia træsorter